Umudumuz Umut olsun

kız asıye ben hıçmı gelmıyom gozunuzun onune allahım yumurtlama dönemınde ızmırdeydım esımde konyada son 1 gun kala geldım sadece o gun çalıstım bak oğlum (pamuk yumağım) çıka geldı

başladı canım kıyafetler aldım örgüler örülüyor ama hala koyamadım mobilyayı şubatta başlıcaz inş izine çıktığımda hazır evde olsunda bol bol havalandırıcam ama henüz sadece hastane ihtiyaçlarını aldımizine çıkıca alıcam yeni cicileri
asişim belkide tutar hiç belli olmaz

OOOOO maşallah sayfamız kalabalık olmaya başladı kıslar inş. tuttar canım kısmeti varsa gelir sen hiç merak etme canım kıslar hoşgeldiniz

EEE az kaldı kızlar hazırlıklarınız tamamlansın
emelcim emzik biberon kolay iş ya sen bitirmişin neredeyse
Aslıcım sen şubatta mı çıkıyon izne hadi bakalım hayırlısı olsun
Kızlar inşallah dediğiniz gibi olur hayırlısı olsun diyorum geç olsun ama sağlıkla doğsun önemli değil yani bu kadar zaman bekledim gene beklerim önemli olan bebeğimin sağlıklı doğması büyümesi

emelcim maşallah göbişine...çatlamamış evet...valla benim kociş o para dökenlerden çatlak kremine...bugün 3 tüp almış...mustela'nın çatlak kremi...bakalım işe yarayacak mı?

henüz benimde hiç çatlak yok ama son ayda ne olurum bilmem badem yağı kullandım 2 şişe okadar artık bişey sürmüyorum

hadi bakalım asiyecim sanırım günlerimiz aynı seninle inşallah bu ay tutar canım 2009 ilk haberini senden alırız

raziş merviş bizimde karnımız büyüyecek mi acaba allah hiç mi kısmet etmicek bebek sahibi olmayı bazen bunalıma giriyorum yaaaa

sonra diyorum allah hayırlısını versin hayırlısı böyleymiş elden ne gelir diyorum allah sağlık versin herkese kıslar hayırlı sağlıklı evlatlar versin

sınem 1054 e bak kocaman resım koydum açmana gerek kalmayacak mervem 27 haftada 1100 gr dı bakalım cumartesı kaç kğ dıyecek aslı vallahı ben ıkı defa surdum sonra offff onla ugrasamam dedım

hadi bakalım asiyecim sanırım günlerimiz aynı seninle inşallah bu ay tutar canım 2009 ilk haberini senden alırız

İnşallah canım kısmet bakalım belki sen önce verirsin haberi benim ayın sonuna doğru olur gene adetim sanırım geçen adetim ayda olmuştu düzenleyici vermişti doktor bakalım bu ay ne kadar zamanda olcak . o yüzden ben aysonuna kadar ümitlenmeyeceğim adet olmazsam. Test yaparsamda olmazsam eğer şubatta yaparım

raziş merviş bizimde karnımız büyüyecek mi acaba allah hiç mi kısmet etmicek bebek sahibi olmayı bazen bunalıma giriyorum yaaaa
olcak kız kocaman olcak gerçi benimki minik olur sanırım zaten zayıfımmm allahım göstersin o günleride

sınem 1054 e bak kocaman resım koydum açmana gerek kalmayacak mervem 27 haftada 1100 gr dı bakalım cumartesı kaç kğ dıyecek aslı vallahı ben ıkı defa surdum sonra offff onla ugrasamam dedım

maşallahh canımm oğluşunaahihoyyyt

maşallah maşallah oku oku bitmiyor valla....emel maşallah göbişine gayet iyi ama şimdiden çatlak olduğu belli olmaz....benim görümceminde taş gibiydi ama doğurduktan sonra zayıflayınca ortaya çıktı bikaç bişey....benim çatlaklar zerre kadar umurumda olmadığı için rahatım....

maşallah canım çok güsel görünüyo allah bir solukta kurtarsın bütün hamişleri böbreğinden operasyon mu geçirdin taş falan mı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…