Umudumuz Umut olsun

aman kızlar akşam vakti hareketlendi tükkan bizim...yazamadım..
neyse birazdan çıkarım zaten işleri toparliim...iyi akşamlar hepinize...
pınarcım sende dağıt şu olumsuz düşünceleri aklından...

selam kızlar gercı kımse kalmamıs ama ben pek gıremıyorum ama sızlerı okuyorum...aslıcım nerden ınt.siparıs verdın nasıl bısey koysan resmını bakalımmm

günaydın kıslar nasılsınız bakalım bugün ben pek iyi değilim 66 işçiyi işten çıkaracaklar bugün allah hayırlısını versin elden bişe gelmiyo

kıslar klomenin 3. sünü içecem bugün çalışmalarada devam allah hayırlısını versin olmayan herkese annelik duygusunu yaşatsın sağlıklı evlatlar versin

günaydın sinemcim her yer aynı canım kısmet artık üzülme sen
neazmiyecim birmax.comdan aldım canım ama hala gelmedi anlamadım ben bişey

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* raziş.................................21 OCAK ( Raziye )..........03.06.1984
* alabama...........................22 OCAK ( Şebnem )........07.08.1971
* crazybaby........................ 30 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985

* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

nasippppp gel artıkkkkkkkkk bu liste ve biz özledik seniii.....

günaydınn kızlarr sinem evet bizde de çıkartma yok ama maaşta yok dün bi kısmını aldık yarısı bile değil

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın tek sorun bugün ayaklarım çok şiş sabahtan böyleyse gün içinde yandım ben

listeyi görünce heyecan yaptım ayın 20si salı günü ogün asiyenin günü ..raziye ve şeboyada az kalmış oluyor...bana ise 8gün kalmış oluyorr allahımmmhihoyyyt

yalnız düngece rüya gördüm rüyamda doktor rahminiz temiz hiçbişey yok diyodu yani bebekte yoktu doktorda güya güzel bir haber veriyor gibiydi ama ben hamile olmak istiyordum diyorum.. oda bana diyorki benimde hemen olmadı zaten bak şimdi var çocuğum diyordu:roflol: rüyaya bakk kaydirigubbakcemile3

aslıcım ayağını sarkıtma tabure gibi bişe koy altına tuzlu şeyleri yemeyi kes bide bol bol su iç canım iyiyim mervecim sen nasılsın bugün klomende 3. günüm

kızlar selam...Hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun :)))) Yeni haberler varmı ben pek gelemiyorum...Malum işlerden....Feyzadan sonra hamiş haberi aldık mı ben mi hatırlamıyorum...

kızlar selam...Hepinizin günü aydın cuması mübarek olsun :)))) Yeni haberler varmı ben pek gelemiyorum...Malum işlerden....Feyzadan sonra hamiş haberi aldık mı ben mi hatırlamıyorum...

teyzemmm yorma kendini bukadar henüz hamiş haberi yok cnm salıdan itibaren alırız diye dua ediyoruz:Saruboceq:

günaydın sinem aslı merve günaydın bugün hava kapalı ve soğuk uyumak istiyorum evet bizim az kaldı bakalım nolcek gerçi ben rüya da görmüyorum ama hayırlısı olsun mervecim rüyanı hayra yoralım hayır olsun canım
aslıcım tuzlu yemekten oluyor olabilir sinemin dediği gibi dr. sor istersen canım rahatsız ediciyse
sinemcim hadi bakalım yumoşlar büyümeye başladı hadi bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…