Umudumuz Umut olsun

canım benim burda birbirimizin ne yaşadığını bildiğimiz için kimseyle paylaşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz allahım herkesin muradını versin

pınarcım hoşgeldin bende tüm gün işten giremedim. canım üzme kendini bak kardeşcağıızını görmüşün rüyanda sana teselliye gelmiş belkide sana haber veriyo teyze olcam diye canım benim

kısaca bahsedeyim. abim 18 yaşından itibaren borç harç açtı başımıza ve şuan 18inde mayısta evlendi ama hala borç harç çıkarıyor, annem babamdan habersiz kefil olmuş abimin bir borcuna, ve ödemediği için eve haciz gelmek üzere ve babamın haberi yok.onunla ugraşıyoruz 1 aydır bi ablam arıyo bi ben arıyorum bi annem arıyo abimi ama bugün yarın bugün yarın deyip çıkıyor işin içinden.lise 3 e giden kız kardeşim var, öğretmenleri şikayetçi, eve karşı sorumsuz ve vicdansız. 1 bardak su getirmeyen cinsten.. yıllardır ailem bi kooperatife girmişti evi teslim ettiler ama babam annemin konuşmalarına dayanamayıp 39 milyar kredi çekti ve 90 milyar olarak ödeyecek faizle. daha nelr neler kızlarr. kendimi tedavimi unutmuş durumdayım şuanda. stres değil de üzüntü var bende. ilaçların etkisiyle sanırım. allah yardımcımız olsun

pınarcım hoşgeldin bende tüm gün işten giremedim. canım üzme kendini bak kardeşcağıızını görmüşün rüyanda sana teselliye gelmiş belkide sana haber veriyo teyze olcam diye canım benim

sen de hoşgeldin şebiim. evt kardeşimi kucağımda taşıdım rüyam boyunca. bi de aylardır dua ediyordum rüyamda göster bana diye ama sonunda gördüm iştee. zaten 7 yaşında vefat etti şimdi cennette melegim.o gece kızım olursa adını merve koycam demiştim kardeşimin ismi merve. o yüzden gördüm sanırım rüyamdaa:)

Allah yardımcınız olsun canım nedenebılırkı suan

Pınarcım çok üzüldüm canım ama sen bebeşinede konsantre olmaya çalış canım benim

saolun kızlar. ben de maddi manevi yardımcı olmaya çalışıom aileme ama işte.. allah yardım edecek biliyorum. kocişim de direksiyon dersi aldırcakmış bana transfer olmadan önce iyice öğren araba kullanmayı dedi ben de çok istiodum. kafam dağılır bi şekilde. kızlar hepinizi öpüyorum iyiki varsınız. şimdi çıkıp ütü falan yapayım kendinize ve bebişlerinize ii bakın.. :asigim: öpüyorum canlarım beniimmmm. görüşürzzz a.s.

he valla emel geldim dayanamadım pınara bi teselli olsun diye arada yazdım valla
pınarcım üzülme canım çok şükür dicen elinden geleni yapcan allah yardım etsin. ama bu kredi borcu zor çok faiz allah yardımcınız olsun. abinde çok gençmiş be anacım bu yaşta maşallah iyi dert açmış başınıza allah ıslah etsin.

pınarcım allah yardımcınız olsun canım üzülme dertsiz insan yok be gülüm ne yapalım bu halimizede şükür

slm kıslar canım pınarcım üzülme herşey geçer rüyanda çok güzel bence bi kızın olacak hamile kalacaksın inş.

yok içmedim kız kararlıyım galiba bu kez ama üç ayı devirmeden inanmıyorum bıraktığıma inşallah hamiş kalırım çünkü o zaman kesin bıraktım dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…