Umudumuz Umut olsun

uyku derdi bendede var şimdiden 2 haftadır wcye gitmekten uyuyamıyorum her saat başı kalkıyorum kızlar yarın doktora gidicem dualarınızı isityorum sizden inş bebşim iyidir böbreğimiz düzelmiştir.

inşallah kızlar kucağıma alıyım hepsi geçecek zatende gel teskere gel teskere diyoruz

ne bekliyorsun mervecim ya kızlar ben yine fena olmaya başladım akşamları daha kötü oluyorum ben ya derste çalışmam lazım çalışamıyorum bogazımın agrısından napıcam ben yaaaaaaaaaa

aslıcım duam seninle canım ferah gittide rahat gelirsin canım mehmetcanın durumu iyi ben inanıyorum allahım bizleri ve yavrularımızı koruyor...

tetzesi daha benimki minicik...biras büyüyelim koycam bende...çatlak matlak idare ediceniz artık :))))))

aslıcığım nesi var mehmet canın benim haberim yok ama nesi varsa inş geçmişdir hayatım sen dikkat et kendine

Kızlar ya nasip facebook da arkadaşlarının resimlerine yorum yapmış 16;23 de peki niye siteye uğramıyor bu hatun

aslıcım hayırlısı canım..inşallah herşey yolunda..merak etme sen...habersiz bırakma bizi...

ilk ben doğuracam anlaşılan acele eden çıkmazsa aramızda doğum sancısıyla ne dilersen kabul olurmuş dua edin o an aklıma gelin zilliler can havliyle sizede dua edem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…