Umudumuz Umut olsun

Aslıcım bebeğini görmeye gideceksin sanırım bebeğin iyidir canım bence sen merak etme ama bizede haber ver
Esmam gelmiş cnm benim az kaldı kız doğurmana Allah sağlıklı doğum nasiıp etsin cnm

doğuma giderken hepimizin adını say emii :asigim:

kız sen dünürümsün sen çıkman aklımdan şebbo desen düdüğüm emel deen çekik gözüm raziye asiyede canlarım ama o anki psikoloji nasıl olur bilmem

Aslıcım bebeğini görmeye gideceksin sanırım bebeğin iyidir canım bence sen merak etme ama bizede haber ver
Esmam gelmiş cnm benim az kaldı kız doğurmana Allah sağlıklı doğum nasiıp etsin cnm

amin canım darısıda sizlere olsun inşallah

yok canım kime kırılcakmış de bakem hastalıklarla uğraşıyo sanırsam yada belki gelmek istemiyo kimbilir. kendini iyi hissedince gelir.

kadına bişey yaptınız zaar gelmiyo yoksa bırakmazdı o buraları ben olsam ben yaptı idyecem ama bende yokum valla kimse bişeyde yapmadım

şebo bir bilgim yok simdi facebook da gördüm de şaşırdım oraya giren burayada girer diye düşündüm

kız nasip bak örgü için gelmiyosan önemli değil anacım babanesi ananesi halaları büyük babaneleri neler ördü önemli değil nasip teyzesi ördü dedik ama olmadısa ne yapalım geel kuzum milleti vesvesye verme benden kaynaklanan bişey olmasın lütfen kötü kadın olmayam ben

neyse belki de özellikle kk dan uzak durmaya çalışıyodur emel fazla ısrar etmeye de gerek yok iyi olunca gelir umarım

yok kız facebook yakındadır ondan uğramıştır dicem ama olmayacak sanırsam.....sakın nasipin bilgisayarı ele geçirmiş olmasınlar.....toplanın gari ajan kısmılar....aloooooo

bencede bebek konusundan dolayı gelmek istemiyor olabilir ama biz burda sadece bebek konuşmuyoruz o ayrı canım isterse gelir elden bişi gelmez eğer okursa bu sayfaları hergün onu soran birileri mutlaka oluyor hatta hemen hemen hepimiz soruyoruz...

yok kız facebook yakındadır ondan uğramıştır dicem ama olmayacak sanırsam.....sakın nasipin bilgisayarı ele geçirmiş olmasınlar.....toplanın gari ajan kısmılar....aloooooo

biri banamı seslendi ne ajanmı dedi birisi sengözlerimebaksanab bekleyin geliyom

Kız esma çok hoşşun vallahi neyse kendi bilir artık isterse adresimiz belli yerimiz belli

teşekkür ederim o sizin hoşluğunuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada herkes gelip gelmemek konusunda serbest diyemiycem gelmek zorunda olanlar var kırarım kafalarını bakın bana ben bırakırmıyım burayı ev sahibiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…