Umudumuz Umut olsun

Tşk edrim kızlar yarın yazıcam söz
bende şimdi dicektim nasip facabookta diye bende gördüm çünkü ama kızdım bişey yazmadım nasip küzücez sana naredesin kız bişeymi yaptık okadar çok merak ettik seni

Ben 12:30 gidicem canım ama çok uzak gittiğim yer 3bulur eve gelmem mevlitte olucak akşama yazarım artık olmadı sana msj atarım emelcim

Merveler siz nerdesiniz kızlar bende çıkayım öptüm hepinizi oğlumun arkadaşına selam söyle aslııı

günaydın kızlar ancak kalktım bir duş aldım kendime geldim esmacım göbüşüne maşallah batuş kocaman olmuş
aslıcım mehmetcan sağlıklı bir şekilde sana pozlar verecek annesi
emelcim sende selam söyle erenine erendi dimi
ben temizlik yapıyım biraz kızlar öptüm hepinizi

günaydın kızlarrr
esmacım hosgelşdın canım ..maşallah kocaman olmus göbişin saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın allahım..
bugun bebıslerını gormeye gıdenler var guzel haberlerle gelın kızlarrr....
bızde pazartesı gorucez nazlı kızımı tabı kendını gosterırseee(((

slm kıslar nasılsınız aslım ne yaptı başka dr. gidecek olan varmıydı canlarım kimse yok nerdesiniz

merhaba kızlar...esmacım batu'ya maşallah...kocaman olmuş...ama yine de 8 aya göre öyle çok da fazla değil..tam ideal..inşallah benimde öyle çok çıkmaz...
emel aslı...nasıl oğluşlarınız bakiiim?haber vermediniz daha...
diğer kızlar evde olanlar...işte olanlar...uyuyanlar..temizlik yapanlar...hadi bi ce deyin anacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…