Umudumuz Umut olsun

slm kızlar biz geldik oğluşum çok iyi maşallah böbreğimizde sorun yok ama gözetim altında tutulacak her ihtimale karşın ekleyebilirsem bir video eklicem yok eklenmiyor v.ideo olduğu için ama iyiyiz kızlar oh allahım kimseyi merakta bırakmasın.esmacım göbişine maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
KIZLAR SELAMLAR, UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR, HAMİŞLER DE BEBİŞLERİYLE SAĞLIKLA DOĞUMA HAZIRLANIYORDUR..
BEN BİLDİĞİNİZ GİBİ, YOĞUN ÇALIŞIYORUM VE ŞAFAK SAYIYORUM...
HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZkaydirigubbakcemile3

herkeslere mrb lar bayanlar
gülşencim esmacım maşallah göbişlere
aslım bebişin iii olduğuna sevindim canım ve aldığın biblolar çok güzel
pınarcım inşallah sorunların en kısa zamanda biter
esmacık batuş kocaman maşallah dilimizi ısıralım allah hayırlı doğum nasip etsin
emelcim senin tosununda maşallahı var
mervecim şebocum çalışmalara devam dimi merakla bekliyorum vallahi sonuçları
mervecim 2 feyazcım bebişlerin zor dönemi canlarım sıkın dişinizi bu günlerde geçicek bak ben geçmez diyodum 6 ayı bile yarıladık
asiyecim sen nasılsın emelcim ayşecim raziyecim sizler nasılsınız
nasip her geldiğimde yoktu ama okuduma göre faceboka girmiş inşallah iiidir
biz bal böcüğümle teker yuvar geçiniyoz önümüzdeki cuma randevumuz var bakalım neler yapmış ama uyku sorunu bendede var 2 saatte bir vc ve acayip su içiyorum haftada 20 lt hazırsu bitiyo eşimin dediğiyse içinde kurbamı var dio bu kadar su :) nasıl içilir

kızlar biraz üzücü bi haber vercem..aslında pek yazcak halim yok ama merak etmeyin diye girdim..ctesi akşamı evde yalnızdım..gece 11 gibi kanamam başladı..bu seferki biraz fazlaydı.....hemen dr aradım..korkma adetin 2.günü kadar olan kanamalar normal sayılır dedi..biraz rahatladım ama içim çok huzursuz..yarın 12 de dr a gidicem...geceden beri yoktu kanamam kesilmişti bi saat içinde ...damla damla geliyodu..bi saat önce tuvalete gittim bi kan pıhtısı düştü ..yine aradım dr u içinde biriken kandır meraklanma dedi..beyaz bi et parçası olurmuş düşükte...çok korkuyorum kızlar...allahtan sabah eşim geldi...inşallah bebeğim sağlıklıdır...dua edin bizim için...allahım yardımcımız olsun...nolur dua edin..çok korkuyorum..

canım nikolüm ilk lekemde küçük ama bayramın 1. günü kanamamın ardından bayağı büyük bir parça gelmişti bendende yazmıştım hatırlarsan ama bak bebeğim hala benimle eminimki yeğenimde hep seninle olacak sen progestanı ihmal etme sakın stres de yapma kalbini ferah tut inşallah yarın bebişinin pıt pıtını göreceksin doktorun problem yok diyecek canımmm inan sadece dualarımız seninle Allaha emanet ollll inşallah herşey yolunda gidecek canımmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kıslar mervişim geçmiş olsun canım inş. bebişin iyiyidir sen kalbini ferah tut canım ayağa kalma elinden geldikçe hayırlısını iste allahtan :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek: bebişin seninle canım merak etme

kızlar günaydın iyi Haftalar işte size bebişim fotograf mak çektiğim için böyle kötü oldu doktorumuz cd hazırlayıp verdi bayıldım.

MERVECİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞ BEBŞİN İYİDİR.

günaydınnn kızlarr.. öncelikle mervecim cnm üzüldm ama doktorun korkulacak bişey yok demesi beni sevindirdi bugünde gördüğünde dahada sevincez canıımm hiç kötü bişi getirme aklına..
emelcim ve aslıcımmm çoook sevindim oğluşlarınızın iyi olmasınaaa..

dünür kız göbeği var sende:))) yoksa sen mi bana gelin getircen dicem ama zorr..

şebooooo çokk heyecan verici sen yarın test yapıcan.asiye raziyee siz ne alemdesiniz?

günaydın mervişim evet canım ben çalışmalara davam ediyorum :)) aslımm bebişinin iyi olmasına sevindim canım test yapacak hatun var mı bugün kıslar

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* raziş.................................21 OCAK ( Raziye )..........03.06.1984
* alabama...........................22 OCAK ( Şebnem )........07.08.1971

* crazybaby........................ 30 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985

* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

nasippppp gel artıkkkkkkkkk bu liste ve biz özledik seniii.....

asiş raziş yapın kıslar atık testi varsa silikte olsa çıkar canlarım yaaa nerdesiniz gelmediniz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…