Umudumuz Umut olsun

cnm var mı belirtilerin peki nası hissediyorsun

günaydın merviş asiş nasılsınız asiş test yap canım yaaaaa
günaydınn sinemcimm hadi az kaldı cnm sana hayırlısı ile gelsin meleğin..
hayatım emelinde dediği gibi bu eski liste ban gününü ve doğum tarihinle adını ver ekleyeyim

6-7 şubat hatta 9 bile olabilir benimkiler biraz dengesiz de :)
13 şubat 1987 beyza listenin son annesi :) inşşşşş[/QUOTE]

aaa beyzaa kız minnacıkmışın sen..

mervecim yapmadım test canım pazar günü yapıcam ama belirti de adet olacakmışım gibi oluyo koşuyorum yok bişey o haldeyim bide 2 haftadır belim aşırı ağrıyo anlamadım başka da belirtim yok geçenki gebelikte göğsümde kist oluşmuştu hatırlarsın bu sefer onlarda da bişey yok

cnm ama her hamilelikte farklı belirtiler olabilyormuş oyüzden pekte eskisi ile karşılaştırmak doğru değilmiş inşallahh pazartesi güzel sonuçlar alırız cnm.
ama sen yaşıma bakma 3 yıldır beklemek beni garanti bi 30 yapmıştır

doğru canımm haklısın tüketti bu bebekler bizi

evet mervişçim artık ağırlaştım evde dinlensem sorun yokta işten çıkıcam diyede oraya buraya koşturuyorlar heptan mafoldum zaten müdür de çok gıcık bir tip ben şubat sonunda çıkıcam yani 2 hafta erken olucak bakalım doktorumuz ne dicek ya 7sinde yada 14de gidicem ozaman söylicek bana

Razişçim geçmiş olsun emelcim yoğundum birz geldik burdayız eşlik edebilir sana

razişim çok geçmiş olsun canım allah sağlık versin

geçmiş olsun canım havalara dikkat etmek lazım bi sıcak bi soğuk derken insan şifayı kapıyo valla

Razişim geçmiş olsun cnm benim
Mervecim annen baban geliyormuş hayırlı olsun cnm benim

teşekkür ederim canlarım bugün biraz daha iyiyim işe geldim dinlenmek çok iyi geldi
nasipcim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
bu arada herkese günaydın cumalarınız mübarek olsun allahım bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

günaydın kızlarr nasılsınızzz...
razıyecım canım cok gecmısolsunnn....nasıpcım gecmıs dogum gunun kutlu olsunn....esmacım batusumuza masallah nasıl tatlı olmus yaaa az kaldı kavusmaya..:)))pınarcım hadı bakalım 2009un ılk hamıs haberını senden alıcaz ınsallah....baska unuttugum bıusey yoktur herhaldee..pek gıremıyorum buara...ama bız kızımla ıyıyızzz buara bıraz fazla sısıyoruz bı sorunumuz ooo

nazmiyecim 32 haftadasın çıkıyormusun izine bugün sonmu canım

sağolasın nazmiyecim maşallah size aman allah nazarlardan korusun sona yaklaştıkça yük artıyor sanırım allahım tüm hamişlerimizi sağsalim kurtarsın inşallah:Saruboceq:

sağolasın nazmiyecim maşallah size aman allah nazarlardan korusun sona yaklaştıkça yük artıyor sanırım allahım tüm hamişlerimizi sağsalim kurtarsın inşallah:Saruboceq:

amin canım benım allah sızede nasıp edıcek ınsallah daularımızı kabul edecek mevlaammm

Hımmm evet bende işten çıkmasaydım bu şekilde yapıcaktım bencede en iyisi bu nazmiyecim allahım sağ salim kurtarsın bende şubat sonu çıkıcam 2 hafta önden doğum öncesi iznini erken vericem dedi doktorum sence olabilirmi

olabılır tabıkı canım tam bılmıyorum ama bu 8 haftadan oncede rapor hakkımız var rahatsızlıklarımız olursaa..doktoruna baglı yanıı

inşallah aslıcım mehmetcan nasıl seni yormaya başladı sanırım az kaldı izine çıkmana ohh rahat rahat evde oğluşunu bekliceksin ne güzel allahım sağsalim kurtarsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…