Günaydın sinemcim günaydın kızlar ohhhhhhhhhhh bugün son gün nihayet 2 günlük bir tatil olucak 2 gündür ayaklarım okadar çok şişiyorki yatıp dinlenemedim yok d.g dün akşam yatıcam dedim hatta yattım arkadaşlar geldi ne bileyim kötüyüm yani ayaklarım altı yanıyor[/QUOTE
dinlen tabi canım iyi gelir sana boşver gelenleri sen iki can taşıyorsun yat dinler keyfine bak :)
Günaydın kızlar cumanız hayırlı olsun
Kızlar ben pazar gününe kadar olmazsam test yapacağım haftaiçi test alamıyorum işten izin alamıyorum çünkü yarın test alıp pazar günü testi yapacağım olmazsam tabi...
günaydınn sinemcimm hadi az kaldı cnm sana hayırlısı ile gelsin meleğin..günaydın merviş asiş nasılsınız asiş test yap canım yaaaaa
hayatım emelinde dediği gibi bu eski liste ban gününü ve doğum tarihinle adını ver ekleyeyim
cnm ama her hamilelikte farklı belirtiler olabilyormuş oyüzden pekte eskisi ile karşılaştırmak doğru değilmiş inşallahh pazartesi güzel sonuçlar alırız cnm.mervecim yapmadım test canım pazar günü yapıcam ama belirti de adet olacakmışım gibi oluyo koşuyorum yok bişey o haldeyim bide 2 haftadır belim aşırı ağrıyo anlamadım başka da belirtim yok geçenki gebelikte göğsümde kist oluşmuştu hatırlarsın bu sefer onlarda da bişey yok
ama sen yaşıma bakma 3 yıldır beklemek beni garanti bi 30 yapmıştır
Razişçim geçmiş olsun emelcim yoğundum birz geldik burdayız eşlik edebilir sana
razişim çok geçmiş olsun canım allah sağlık versin
geçmiş olsun canım havalara dikkat etmek lazım bi sıcak bi soğuk derken insan şifayı kapıyo valla
Razişim geçmiş olsun cnm benim
Mervecim annen baban geliyormuş hayırlı olsun cnm benim
günaydın kızlarr nasılsınızzz...
razıyecım canım cok gecmısolsunnn....nasıpcım gecmıs dogum gunun kutlu olsunn....esmacım batusumuza masallah nasıl tatlı olmus yaaa az kaldı kavusmaya..:)))pınarcım hadı bakalım 2009un ılk hamıs haberını senden alıcaz ınsallah....baska unuttugum bıusey yoktur herhaldee..pek gıremıyorum buara...ama bız kızımla ıyıyızzz buara bıraz fazla sısıyoruz bı sorunumuz ooo
günaydın kızlarr nasılsınızzz...
razıyecım canım cok gecmısolsunnn....nasıpcım gecmıs dogum gunun kutlu olsunn....esmacım batusumuza masallah nasıl tatlı olmus yaaa az kaldı kavusmaya..:)))pınarcım hadı bakalım 2009un ılk hamıs haberını senden alıcaz ınsallah....baska unuttugum bıusey yoktur herhaldee..pek gıremıyorum buara...ama bız kızımla ıyıyızzz buara bıraz fazla sısıyoruz bı sorunumuz ooo
nazmiyecim 32 haftadasın çıkıyormusun izine bugün sonmu canım
sağolasın nazmiyecim maşallah size aman allah nazarlardan korusunsona yaklaştıkça yük artıyor sanırım allahım tüm hamişlerimizi sağsalim kurtarsın inşallah:Saruboceq:
Hımmm evet bende işten çıkmasaydım bu şekilde yapıcaktım bencede en iyisi bu nazmiyecim allahım sağ salim kurtarsın bende şubat sonu çıkıcam 2 hafta önden doğum öncesi iznini erken vericem dedi doktorum sence olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?