Umudumuz Umut olsun

geldim emelcim nasip senindemi doğum günündü doğum günün kutlu olsun canım ama benimkinide ben hatırlattım.nasipçim ailenle mutlu huzrlu bir yıl daha

nasipcim kutlu olsun doğum günün canım biz bu ara işe daldık dünya işlerine daldık canım o yüzden arada kaçırmışızdır affet ablamız bizi

nasip hoşgeldin...valla aslı da kendi hatırlattı canım..kimse burda kendini çekip te hatırlanayım diye beklemiyo...doğum günün kutlu olsun..nice mutlu senelere...

tşk ederim merve ben ama nedense hepinizin kini hatırlayıyorum ya neyse hadi olabilir ama bana süpriz yapmanızı beklerdim olsun ne yapalım

bizim burda bi hoca kızını getirmiş 4-5 yaşlarında valla gülmekten öldürdü bizi görmeniz lazım çoook tatlı

evet canım geldim ama mesaim bitiyo çıkmak zorundayım hatunlar kendinize iyi bakın yarın sabah görüşmek dileğiyle byeee

ay pınarcım ay çok sevindim vallah ya inş 3üz olur

amiin canım amiin inşallahh ben de öyle dua ediyorum :asigim:

ay insallaaah. teke de razıyım ama 2iz 3üz olsun istiyorum,sağlıklı olsun da razıyım hepsinee

tşk ederim emelcim zaten beni hatırlayan birtek sensin iyi hasta oldukta bir ara giremedik hemn unutulmuşuz anlaşıldı size abla dayağı lazım kötükedihüso

nasipiimm,canım arkdaşım geçmiş doğum günün kutlu olsun,dün topige girdim ama inanki doğumgünün olduğunu duymadım çok üzgünüüm senağlamakafamçokkarıştı kocişinle,oğluşunla ve tüm sevdiklerinle nice yaşlara canım benimm.

kızlar ben kaçar öpüldünüz

aslıcım pınarım tşk ederim hayatım
pınar hadi hayatım yılın ilk hamiş haberi senden gelir inş

kızlar bende çıkıyorum...annemlere hazırlık yapayım biraz..ay çok mutluyum yaaa...

aslıcım pınarım tşk ederim hayatım
pınar hadi hayatım yılın ilk hamiş haberi senden gelir inş

zamanında kutlasaydık keşke canım benim inanki kasti değildi inan üzüldüm senağlama neyse bizi affettiysen sorun yok etmediysen de etttiririz nasipiiim benimm..
ay insallah canım benim allah gönlümüze göre versiin,kucaklarımızı boş bırakmasın, hastalarımıza şifa versinnn.. sen nasıl oldun her şey yolunda mı? bayagıdır görüşemedik merak ediyorum kuşumm

kızlar bende müdürümün yanına gidiyorum hesap kitap yapcaz görüşürüz kendinizie iyi bakın öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…