Umudumuz Umut olsun

güle güle nasipcim iyi yolculuklar canım kıslar benim karnım patlicakmış gibi şiş sanki haplardan galiba canlarım

aslımmm sende tuslu şeyleri yememeye çalış ayağını fasla sarkıtma canım masanın altına tabura gibi bişe koy ki şişmesin ayakların

Sinemcim ozamanda rahat edemiyorum masada tabure koyacak yer yok çünkü
nasip iyi yolcular hayrola neden ist yolcususun bişey kaçırdım sanırım
ay 37 haftaya kadar allah kolaylık versin sizlere ev çok sıkıcı ama çok işim var bebşin odası boşalacak eşyalar konulacak çok işim var çokkkkkkk

aslımm canım hamişim günü yakınlaştıkça bazı sıkıntılar çıkıor canım allah acısız kurtarsın insallah

merveem, canım ben de aynı durumdayım dokunsalar ağlayacak gibiyim,insallah bi an önce düzelirsin birtanem

asişiim insallah ilk ahmiş haberini senden alırız canım beniimm,hadi bizi sevinndiiiirrr :)

nasipiim ben varım ama sen gitmişsin bileee.

ve diğerr kızlarr,güzel topoiğimin güzel insanlarııı.. ,nsallah iyisinizdiir. yaa günler geçmek bilmiyorr nası olcaaak bilmiyorumm

canım güzel bir beklentin var ve sonu selamet olcak ben inanıyorumm canımm
benimkinin büyük bir kısmı hamile kalmayı istemek:CüvCüv: biraz daha arttı buaralar bende kendime anlam veremiyorum bazen..neyse ben yakın zamanda düzelirim kızlar..

günler geçmez senin için şimdi bilirimm son günler hele daha zor gelir

aslıcımm oğluşunun odasını hazırlayınca resmini çekip bizede koyarsın dimi bizde görelim mehmetcan nerde yatacak..:)

sorma mervem şimdidem gün sayıyorum, saat başı takvime bakıyorum düşün artık gerisinii :) hayırlısını verecek allah hepimiz için o yüzden yılmak yıkılmak yok engel bile çıksa canımın içi

kızlar annemleri yaptığı d.g pastasına bakın yazısına ne yazmış
mervişim inş hamiş olacaksın canım
simen iyi akşamlar

ay cnm aslıcım pastan süpermiş annende çok güzel jest yapmış valla bayıldım darısı başıma:)))

günaydın hatunlar naılsınız bakalım bugün pzts. ve daha tatile çokkk var haftasonu dinlenemedim ben umarım sizin tatiliniz iyi geçmiştir.

gunaydın sinemcim bir sen bir ben varız bugün..hayırlı haftalar olsun kızlar... hayırlı haberler alırız inşallah sinemcim sanada az kalmış birde beyzanın mı yakındı günü?

asiye naptı acaba test yaptı mı inşallah hamilesinizdir..dualarım sizinle canlarımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…