Umudumuz Umut olsun

Afiyet olsun asiyecim
kızlar benim bugünlerde çok çalışmam gerk sanırım dün gece çalıştım gerçi hasta masta bebiş için yapılıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu günler benim için önemli ama bir sorun var kocişin spermiogram testi olması gerek 3-4 günlük bir perhiz gerek 3 şubata kadar ve benim ozamana kadarda çalışmam gerekti ama :çok üzgünüm:

inşallah aslıcım mehmetcan nasıl seni yormaya başladı sanırım az kaldı izine çıkmana ohh rahat rahat evde oğluşunu bekliceksin ne güzel allahım sağsalim kurtarsın inşallah canım

evet artık son 1 haftadır daha çok yorulmaya başladım neyse az daha sabır edicem sonra evdeyim inş allahım sizede tüm bu duyguları tattırsın zaten doğumdan korkmaya başladım ama sezeryandan korkuyorum normal istiyorum ama inş olur

İnşallah aslıım allahım hayırlısını versin hangisi hayırlısıysa o olsun canım raabim minik mehmet canı sağlim kucağına almayı nasip etsin kısa zamanda bizlerede tattırsın bu duyguyu inşallah

nıye ya ben acı çekmek ıstemem yanı bunun nesı vahsı anlamadım mıllet estetık ıçın her tarafını kestırıp bıçtırıyo

Vallah emelcim normal itiyorum tabi hem iyileşmeside öyle kolay oluyor bak beni 2 arkadaşımda sezeryan istedi kendileri tercih etti ve çok pişman oldular birinin bebeği 7 aylık oldu ama hala karnım uyuşuk diyor diğeriyle 2 ay konuşabildim sadece ama bebşi şuan 3 aylık asla sezeryan yaptırma yaparken hiç acı olmuyor ama uyanınca o acı korkunç bişey asla tavsiye etmem dedi bende istemiyorum ama bakalım nasıl olucak

Glşencim seninde iznin gelmiş canım oh ne güsel 1 hafta sonra çıkıyorsun izine ya bugün ben kötüyüm ya ayaklarım ve babacaklarım uyuşuyor sağ babağım özellikle

sezaryanın acı verici olmadığını kim söyledi ki.......düşünsene vajina üstünden kesip karnını göğüs hizana kadar çekeleştiriyorlar.......estetik kısmıda bana vahşet geldiği için benim açımdan bir fark yok

Glşencim seninde iznin gelmiş canım oh ne güsel 1 hafta sonra çıkıyorsun izine ya bugün ben kötüyüm ya ayaklarım ve babacaklarım uyuşuyor sağ babağım özellikle

yok canım bende çıkmıyorum...haftaya 37 haftaya kadar uzatıcam ben iznimi....yani sen benden daha erken çıkacaksın bu gidişle....)) kısmetse benim çıkış 12 mart olabilir yada dayanamazsam 6 mart

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER
* asiş..................................20 OCAK ( Asiye )............15.02.1981
* crazybaby........................ 28 OCAK ( Nasip )............28.01.1972
* cancer..............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel ).............15.02.1978
*zeytin1007.........................06 ŞUBAT (Sinem)............25.10.1982
* melankolia..........................07 Şubat( Pınar ).............26.02.1985
* baran................................09 Şubat ( Beyza )...........13.02.1987
* raziş............................................. .. ( Raziye )..........03.06.1984
* alabama......................................... ( Şebnem )........07.08.1971

* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

Son düzenleme:
tşk ederim raziye sanada geçmiş olsun dikat et kendine

nazmiyecim tşkler hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…