Umudumuz Umut olsun

ıyıyım sınemcım esımın kapıyı kapatmasına uyandım sımdı uyky beklerım gelsınde sıcak yatagıma yatsam dıye

günaydın kızlar iyi haftalar çok yoğun bir hafta geçirdim hiç dinlenemedim ya inş iyi haberler alırız canlarım
kızlar asiye test yapmış ama negatif çıkmış bugün çok yoğunmuş işleri müdürü yanında olacakmış gelemicek yani

iyim cnm ben çok şükür..
hadi ya üzüldüm asiyecimm hakkında hayırlısı güzelim ya elden bişey gelmiyor

günaydın kızlar hayırlı haftalar diliyorumbol hamişli haftalar herkese aslıcım pastan çok güzel olmuş annenin eline sağlık sizede afiyet olsun :)) asiyecim hayırlısı olsun canım

sağolun kızlar annemin jesti çok hoşuma gitti ama eşimde bak şimdiden pabucun dama atıldı dedi :)
tabiki mervecim oğluşumun odasını göreceksiniz zaten daha aldıklarımı bile koyamadın cep tel çektiklerimin görüntüsü net olmuyor anca foto mak çekicem oda bozuk evdeki pcde tamirde durum feci

emelcim şimdi mail geldi bir tane e bebeğe üyeyimde indirimler sürekli bana mail olarak geliyor 7 şubat cmt günü bebek arabası ve ana kocağı ikisi 215 ytl e bebeğe girip bakabilirsin.

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinize müdürüm lavabodayken yazim merhaba diyeyim dedim kızlar test negatif maalesef. Neyse ben şimdilik çıkıyorum hepinizi öptüm arada kaçmaya çalışırım

beyzacım sende hiç belirti falan varmı canım nasıl hissediyosun kendini

canım valla hiç bir belirti yok nötrüm yani zaten gripten kurtarmaya çalışıyorum ilaç içmeyeyim diye dün bütün gün yattım. hastalıklardan kurtaramadım kendimi bir türlü talihsiz bir hafta zaten hafta başı da sistit tarzı bişe olmuştu onun için ilaç içmiştim ama bakalım hayırlısı

hayırlısı canım ben per günü yapmayı düşünüyorum dur bakalım o zamana kadar olmazsam tabi yada cuma mı yapsam kararsızım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…