Umudumuz Umut olsun

cnm hadi bakalım allah yardımcınız olsun .. eşinin razı gelmesine çok sevindim cnm ..hayırlısı ile gelsin bebişinn..

slm canlarım, güzel bi hafta geçiririz umarım.şimdilik yeni bişiler yok sanırım sizde. bende de yok henüz bişi. normalde transferden sonraki 11. gün yani bu c.tesi test yaptırcaktım ama sanırım dondurulmuş embriyo olduğu için ayın 11ini beklemek zorundayım geçmiyo zaman off.bekleyen derviş muradına ermiş deriz inşş. umarım iyisinizdir,sanırım ben gelene kadar herkes evine dönmüş. hepinizee kucak dolusu sevgileeer öpüyorumm çook

merhaba kızlar...annemler dün gitti...ancak gelebildim ben de...
ayşecim melek kızın meleklerle beraber sana şefaatçi olacak cennette...inşallah oğluşuna allah uzun ömürler versin...azracım doğum günün kutlu olsun meleğim...
kızlar günleri yaklaşanlar hadi inş. hamişşsinizdir...
pınarcım senin de az kaldı hayatım...sabır...bebişlerin içindedir inş..
raziyecim allah yardımcınız olsun canım...inş tedavilerin sonunda meleğin gelecek...
aslıcım pastan hakikatten çok hoş olmuş..tekrar nic senelere canım...
hamişş arkadaşlarım..bebişleriniz nasıl üzmüyo dimi sizi...
olmayanlar da tez zamanda inş hamişşş olacak rabbimin izniyle....
ben de cuma dr'a gittim..annanesi dedesi de görsün yaramaz kuzumu diye...öyle bi hareketli ki teyzeleri anlatamam...ikili testimiz de çok iyi çıktı...bi dahaki randevum 1 ay sonra kuzumla...biz iyiyiz şükür...bütün teyzelerini öpüyo bebişim...

merhaba kızlar ben geldim ama kimsecikler yok sanırım kızıyorsunuz bana biliyorum ziyaret edemiyorum ve sizleri ihmal ediiyorum diye belkide hiç umrunuzda değilim diiye haklısınız ..............
akşamları açıp okumaya çalışıyorum geçmişi genelde ben aynıyım işte...........

merhaba kızlar ancak eve geldim yazim dedim
razişim zamanın az kalmış inşallah iyi haberlerini alırız canım
Ayşem üzülme canım benim Allah ım karnındaki minnoşuna ömür versin
Pınarcım sen kadar bizde merakla bekliyoruz inşllah mutlu sona ulaşacaksın sanırım kızlar hepinizi öpüyorum diğer kızlar yoklar burada onlarıda çok öptüm işteyken giremeyebilirim kimse görmeden girmeye çalışırım öğlen yemeği gibi ama giremezsemde kendinize iyi bakın öptüm

günaydın kızlar biz geldik baya zor oldu ama geldik işte
pınarcım inş kavuşacaksın bebişlerine canım benim

Son düzenleme:
slm kıslar dr. bana gebelik testi gertirmiş perş sabah yapacam çıkmazsa salı günü tekrar getiririm dedi perş yapsam mı ki

günaydın kızlar hayırlı günler herkese pınarcım hayırlısı olsun canım inşallah ikizlerin üçüzlerin olacak güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…