Umudumuz Umut olsun

evet canım 6 da ama erken yumurtladığım için yapsam çıkar mı acaba diye düşünüyorumsağol aslıcam az kaldı hayırlısını versin mevlam

canım ok ama ben ancak pazara kadar bekleyebilirim çok merak ediyorum çünkü adet döngün kaç günde birdi beyzacım gel anlaşalım 8 de yapalım ben klomen çatlatma iğnesi vuruldum çatlatma iğnesinden sonra 14. gün adet olunuyomuş bide progestan kullanıyorum oda cuma günü bitiyo hiç şaşmaz adetlerim ama pazara kadar bekler öyle tast yaparım canım dr. adet olacağın gün kanda baktır demişti ama fırsatım yok dr. gitmeye

öyle mi ne güzel yaa benim adetlerin şaşmamış zamanı yok diyebilirim o yüzden hüsrana uğramamak için ben bekleyeyim ama sen yap mutlaka
ya bu arada şu progestanı bana doktor düşük tehlikesinde vermişti. ayrıca kuzenimde 16 yaşında adet olamıyo onada olsun diye vermiş anlamadım gitti ne işe yarıyor ki bu...

progestan gebelik için rahmi hazırlıyo tabakayı kalınlaştırıyo ki bebek tutunabilsin diye canım tutarsa düşmesi engellemiş oluyo adet düzensizliği olanlara da veriyolar genelde hayırlısı göğüslerim çok şişti ve ağrıyo haplardan galiba diyorum

hamileyken benimde göğüslerim ağrımıştı hatta hamile olduğumu bilmediğim için ya niye geçmedi falan olmuştum çünkü ağrıyodu geçiyodu sonra adet oluyodum ama şimdi ne ağrı ne sızı bişey yok hadi hayırlısı bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

canım bazen göğüsler belirti vermiyo ben haplara buluyorum suçu çünkü hem ağrıyo hemde büyüdüler hormın içtiğim haplar hep

Kızlar merhaba artık sizinle evden görüşeceğim işyerinde msn ve benzeri forum siteleri yasaklandı Yakaladılarına işlem yapacaklarmış. O yüzden akşamları girip haberleşeceğim sizlerle kendinize iyi bakın canlarım öptüm sizi

selam millet ben geldim ama ne o bir haftadır yokum kimse nerede bu ayşe dememişşşşşklava:klava:canlarım nazım size yaaa bugün çok kötüyümmmmsenağlamasenağlamainsan hayatının en mutlu gününde hiç kötü olurmu ama nasip olunuyormuş işteeee bugün ilk kez anne olduğum azramı ilk kez kucağıma aldığım kokusuna vardığım günnnnn iki yaşına girdi azram melekler kutluyor şimdi onuu canım kızım iyiki vardın hayatımın en güzel 10.5 ayı için teşekkür ederim sanaaaaaa yanında olamasamda biliyorum beni görüyorsun değil mi aşkımm doğum günün kutlu olsunnnnnsenağlamasenağlamasenağlama

ayşecimm canımm allah karnındaki meleğe uzun ömürler versinn tatlımm.. çok güzel yazmışın meleklerle azran çok mutludur..

nerdeydin kız cidden sen ben sordum diye hatırlıyorum ama? neyse iyisin dimi

ayşecim eğer benimde meleğim kalsaydı bugünlerde doğacaktı hayırlısı böyleymiş canım mekanı cennet seni cennetin kapısında karşılicak azran merak etme

selam kızlar......
ayşecim senin nezdinde bizde azranın doğum gününü kutluyoruz.....mekanı cennet meleğimizin.....
aslıcım seninde pasta sürprizin bir harika..tekrar yeni yaşın kutlu olsun.....
pınar umuyoruzki haftaya gördüğün o güzel pırıltıların haberini vereceksin.....
herkesin günü aydın olsun,mutlu güzel bir hafta diliyorum

Ayşecim çok üzüldüm tatlım ben konuyu çok net bilmiyorum ama kızın melek olmuş ve meleklerle kutluyor u gününü sen kendini üzme ve bebişin için dua et
sinemcim napalım oğlumla yemek yedik iş başına döndük tekrar acayip uykum var anlatamam

raziş sen nasılsın nasıl geçti haftasonu
iyi canım kalabalıktık annaneye dedeye gittik kaydirigubbakcemile5
hay allahım onlarda yani hayret bişi kötükedihüso klava: neyse canım napalım akşamları sen bize yazarsın artık:çok üzgünüm:

ayşecim canım benim minik kızın meleklerle canım allahım bir daha böyle acı yaşatmasın ne yapalım mevlam ne eylerse hayırlısını eyler azracım doğum günün kutlu olsun diyelim o bizi duyacak mutlaka :1hug:

evet sinemcim sanırım öyle arkadaşlar biz yarın yine dr gidiyoz
yarın ultrason çekilecek eşim dr göstercek önceki tahlillerle beraber ameliyata karar verilecek gününü falan söyler herhalde hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…