Umudumuz Umut olsun

yok canım ben işyrinde 2 iş birden yapıyorum aynı zamanda sağlık emmuruyum işyeri hekimimiz getirdi testi dr. cuma günü kanda baktır demişti bana ama ben perş günü şansımı deneyim diyorum

günaydın kızlar

ayşecim azranın doğum günü kutlu olsun hayatım
pınar bebeğim hayırlısı olsun
mervecim canım nasılsın
ve diğer arkadaşlar günaydın

günaydın nasılsın canım adetimize az kaldı beyzayla olacak mıyız acaba inş. güsel haberler veririz

dün dr gittim rahim temiz çıktı klomenle pregnyl verdi dr bunlar ne işe yarıyor aranızda bilen varmı?

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987
* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* cancer...............................30 OCAK ( Merve ).............23.06.1982
* Rahel.................................2 ŞUBAT ( Emel )..............15.02.1978
*zeytin1007..........................06 ŞUBAT (Sinem).............25.10.1982
* melankolia..........................07 ŞUBAT ( Pınar )............26.02.1985
* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
* asiş.............................................. .. ( Asiye ).............15.02.1981
* raziş............................................. .. ( Raziye )............03.06.1984
* alabama......................................... ( Şebnem )...........07.08.1971
.
* resema.............................????????( Semra )...........27.07.1983
* zuzu79....................... .....????????( Sinem )

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

Iyim nasipçim işte son ayımızdayız sonra doğum iznime çıkıcam gün sayıyoruz ilaçları kullanmadım bilmiyorumda

slm nasipcim ben de klomen kullandım adetimin 5. günü başladım 5 gün içtim sonra kontrole gideceksin 10. gün git ne olur ne olmaz klomen yumurtalarını olgunlaştırmaya geliştirmeye yarıyor hamişliği kolaylaştırıyor pregnyl yumurtayı çatlatmak için dr. kontrole gittiğinde yumurtan yeterince büyüdüğünde çatlatma iğnesini vuruluyosun 36 saat sonra ilişki diyo ama 12 ve 36 saat yap ki garanti olsun ben ayın 22 de vurulmuştum iğneyi biraz fazla büyümüş dedi dr. ama yinede vurdurdu hayırlısı bakalım iğneden sonra 14. gün adet olman lazım yani benim 5 yada 6 da kesin olmam lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…