Umudumuz Umut olsun

kıslar bana dua edin nolur dualarınıza ihtiyacım var en azından bidahaki ay için bu ay olmasa bile yani:)önümüzdeki ay kocişin doğum gününde

kızlar yaaaa ne kadar zayıfmışsınız bende üzülüyordum zayıfım diye ama yine de sizden iyiyim valla ben 49 kiloyum bu arada benim sevgili kayınvaldeciğim bak kızım kilo al bebek tutunamıyordur diyo bende takıntı yapmıştım kendime ama iyiyim heralde...

kıslar bana dua edin nolur dualarınıza ihtiyacım var en azından bidahaki ay için bu ay olmasa bile yani:)önümüzdeki ay kocişin doğum gününde
inşallahh canımm gönlünce olsun
sorma canım benim benimkide öle takılmıştı hamile kaldığımdada ye ye deyip duruyorlardı annemle ikisi de bebeğimi kaybedince doktora sorduk kilomla ilgili bi durum olabilir mi bir vitamin verebilir mi diye doktor ne alaka hiç alakası yok folbiol kullan yeter dedidelikafadulden

canım benim ya yerim ben onun tekmeleyen ellerini pamuk ayaklarını.allahım sağ sağlim doğurmak nasip etsin canım.

aminnnnn canım tüm hamişlerimize nasip etsin inşallahhhhh ay esmam geldi aklıma şimdi batuşu yanındadır ne güzel yaaaa kıskandımmı neeeeeee:roflol::roflol:
canım sen bir çizelge yapsana ne kadarlıksın bilelimmmm birde ben kendimi söyleyeyim sana 7ekim adetti kanama yaniii yoksa 30 eylül aslındaaa neyse kittede gülen suratı 20 ekimde yakaladık 1 kasım test çift çizgi çıktı 3 kasım doktora gittik baktı keseye benzer bişey gördü emin değilim ama büyük ihtimalle bebişin burda dediii 2 hafta sonra gittiğimde ise keseyi ve içinde minnacık bir çizgiyi gösterip bebişin bu demiştiii şimdi sen adete göre kaç haftalıksın bilmem ama kontrolünde keseyi görürsün inşallah canımmm:1hug:

Son düzenleme:

ben yaklaşık 1 yıldır folic asit kullanıyorum ama 1 kilo bile artmamıştım taaki transferden sona hormon ilacı kullanana kadar

aminnnnn canımmmm yeğenin çok iyiii arada tekmeler atıyor önceden çok hafifti acaba diyordum gittikçe kuvvetleniyor artık ben burdayım diyorrr:teytey::teytey:darısı senin ve tüm isteyenlerin başınaaaaaa:1hug:

maşallah maşallaaah tu tuuuuuu allah esirgesin ve o duyguyu hepimizee yaşatın allah insallaah

dr 2 haftalık dediği anda 1 aylık hamileymişsin, düşük bi ihtimal keseyi görebilirsin o zaman. insallah görürsün de için rahatlar bi an önce. ilk kan testi yapıldığında 2 gün sonra kan testi tekrarlanır ve ilk kan testi mesela 100se 2. gün sonra 200 ya da ona yakın çıkarsa normal gebelik var anlamına gelir canım. kötü düşünme ben hissediyorum bebişin sağlıklı sıhatli senin onu görmeni bekliyorhihoyyyt

KIZ PINAR
O KADAR YAZMIŞSIN BEN NERDEYİMklava:

nasipiiim, kız seni unutur muyum topicte göremedim bi de yemek yapıyorum pcnin başında durmadım ya ondan hayatımm,bu arada seninkiler de 2iz olcak sanırım kız, çünkü yumoş takibi yapanların yarısı 2iz oluyor, 2yumurtanın olması yeter bunun için ya da tek bi yumurta bile iyi büyüdüğü için tek yumurta ikizi olabiliyorr, kaydirigubbakcemile geceleri hepiniz için dua ediyorum inankii kuşumm

canım dualarım seninle, hayırlısıyla insallah hamiş kalırsın, allah gönlüne göre versin inşş

aa ne üzülüyosun kız, benim ablam ebe hemşire, ablama dedimki, 2iz 3üz olursa nası bakcam karnımda bu kiloyla onlara dedim, ablam "saçmalama aslı zayıf annelerin bebekleri daha sağlıklı oluyor gayetde rahat bakarsın 3üzlere bile "dedi. o yüzden hiiç canını sıkma, allah dagına göre kar verirmiş. yeri gelir fazla yeriz arayı kapatırız şekeriim:lepi:

kızlaaaaaaar ya ben şu ovulasyon kitini yaptım şimdi çok tuhaf oldum yaaaa cumartesi yapmıştım çok silik çizgi çıkmıştı dün yapamadım unuttum yapmayı daha doğrusu imkan olmadı ama şimdiki nerdeyse diğeriyle aynııııııııı ne olacak şimdi bana yardım edinnn bu kadar erken olur mu yaa daha rahim duvarı kalınlaşmamıştırr bebişim nereye tutucaakk yaaaa

canım 4 saat bekledikten sonra yapıyorsun dimi? kaçıncı günündesin cnm sen bugün? çalışma oldu mu peki dün falan

2 saat hiçbirşey içmedim
ya şimdi benim biraz farklı olmuştu 4 şubat ta kahverengi leke gibi olmuştu
10 şubat gibi kırmızı geldi 14 şubat ta bitti
dün çalışmalara başladık
bu çizgiler bugün çalış anlamında mı yani???
yaaaa ama 1 gün arayla olmalı değil mi? böcekler koşamazlar yoksaamm :)
bu arada sol yumurtalığım böyle basınçlı... bu ne demek yaa..
keşke k. doğum doktoru olsaydım :)

birde beyazımsı bir akıntın varmı diye takip et böyle kilodunda beyaz leke o zamanda yumurtluyorsun demektir

canım sen 10 şubattan sayacaksın 10. gün kite başlayacaksın aslında doktorum bana 11. gün demişti ama garanti olsun diye 10. gün başladım ben ilkinde 14. gün ikincisinde 13. gün gülen suratı yakaladım ve yakaladığımda testteki iki çizgi de aynı kalınlıktaydı senin daha 6. gün bugün ne yumurtlaması kızz bekle accukkkk:1hug:

kızlar bişi sorucam ben tam ayarklayamıyom malesef büyük ihtimalle şubat 18 de regli olcam 32gün sürüyo adet aralığım sizce hangi günlerde çalışmalıyım bana bilgi verirmisiniz

o zaman benim LH kafayı yedi ama 2 gün önce yaptığımda silikti hatta yoktu yani ama bugün iki çizgide nerdeyse aynı bu ne demek o zaman acaba ben birkaç kez mi yumurtluyorum yaaaa yumurtalarım ziyan oluyor ...

o zaman benim LH kafayı yedi ama 2 gün önce yaptığımda silikti hatta yoktu yani ama bugün iki çizgide nerdeyse aynı bu ne demek o zaman acaba ben birkaç kez mi yumurtluyorum yaaaa yumurtalarım ziyan oluyor ...

olabilir bazı kadınlarda yumurtlama 2 defa oluyoprmuş

:sm_confused:canım benimki dijitaldi yani o testi yorumluyordu doğruluğu da %99 du dedim ya ikinci denememde bebişi yakaladım ama bu sadece o etken demek değil ki sonuçta yazın yumurta takibi yaptık gonal-f+pegnly kullandık saati bile belliydi ki hemde 3 kere denememe rağmen olmadııııı bu işler biraz da nasip kısmet işi anlayacağın inşallah sende bu ay yakalarsın bebişiiii:1hug:
şeker pembem doktorlar adetin başından sayıp 12-18 arası ama özellikle 13 14 15 i boş geçme derler tabi adetlerin düzenliyseee ama orada adeti 28 gün kabul ediyorlar galiba seninki 32 ise yarısı 16 demekki 15 16 17 önemli senin için ama bu benim yorumum tabiiiiia.s.

Yumurtlamanın gerçekleştiği anlaşılır mı?

Göğüslerde hassasiyet, karın bölgesi ve kasıklarda ağrı ve rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların ve vajinada ıslaklığın artması gibi şikayetler yumurtlamanın gerçekleştiğinin işaretleridir. Ayrıca eczanelerde satılan yumurtlama belirleme testleri ile de yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediği belirlenebilir. Eski bir yöntem olmasına rağmen vücut ısısı takibiyle de yumurtlama olup olmadığı anlaşılabilir.

sağoll canımm ya umarım dediğin gibi yakalarım sende dua et ne olur

bende kit hariç hiçbiri yoktuuuuuhatta ısı takibi bile yaptım ne 36.7 si gülen suratı yakaladığımda 35.9 duuu anormal miyim neeeeeee
canım dua etmem mi hepimiz için her zaman inşallah buradaki herkez anne olacakkkkk bebişlerini kucaklayacakkkk:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…