- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi Strongmom_
-
buraların ismini duyunca mutlu oluyorum walla :))) izmirlisiniz sanırım hemşeri buldum kendime sevineyim bari :)))) gerçi ben şuan orada değilim amavallahı sermescım özdere var bana yakın arabayla 30 dakıka cesme desen oyle 45 dakıka kusadası dort yanım denız .... Aqua park ohh ohh gel kız bırlıkte gıderız denızın kumun sıcagı belkı yumusatır ıcımızı de bebıs gelır :))))) ben bol bol yazın kuma gomcem kendımı ıltıhap falan varsa aksın gıtsın ayyy ıyıce kafayı yedım sermes cıddı sorunlarım var ne yapcam bılmıyorum tırlatmaya 5 kalayım anlayacagın
buraların ismini duyunca mutlu oluyorum walla :))) izmirlisiniz sanırım hemşeri buldum kendime sevineyim bari :)))) gerçi ben şuan orada değilim ama
ahhh ahhh ne güzel bende doğma büyüme izmirliyim çok özledim oraları gidiyorum öteki ay abla neresinden bu arada sen nerelisin canımaynen bende duyunca çok hosuma gıttı bnmde ablam ızmırde
ahhh ahhh ne güzel bende doğma büyüme izmirliyim çok özledim oraları gidiyorum öteki ay abla neresinden bu arada sen nerelisin canım
ben bir buçuk senedir eskişehirdeyim canım ama izmir aşığıyım resmen bir yolunu bulup gitmeyi düşünüyorum bakalım izmirde de gaziemirde oturuyorumcanım doğma buyume bursa ablam bucada ben istanbuldayım sen nerede yasıyosun izmiri çok seviyorum
ben bir buçuk senedir eskişehirdeyim canım ama izmir aşığıyım resmen bir yolunu bulup gitmeyi düşünüyorum bakalım izmirde de gaziemirde oturuyorum
gaziemirde evet sayısı gün geçtikçe artıyor ki gelişmekte olan bir yer zaten sevimli küçük :)))gazıemıre gezmeye cok gıderdık outletler falaneşimin akrabalarıda gazıemırde
gaziemirde evet sayısı gün geçtikçe artıyor ki gelişmekte olan bir yer zaten sevimli küçük :)))
öteki gittiğinde fırsatın olursa karşıyaka güzelbahçe oralara da git oralarda çok güzeldirgittiğim bi buca zaten bıde orası ha bıde konak
öteki gittiğinde fırsatın olursa karşıyaka güzelbahçe oralara da git oralarda çok güzeldir
bu arada bende kasıkta batma var diye kan verdim geldim yarım saate çıkıcak büyük sabırsızlıkla bekliyorum gerçi negatif olucak içimden öle geçiyor amaKarşıyakayı bende çok merak ediyorum inşallah bi dahaki gidişime kısmet olursa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu arada bende kasıkta batma var diye kan verdim geldim yarım saate çıkıcak büyük sabırsızlıkla bekliyorum gerçi negatif olucak içimden öle geçiyor ama
bu arada bende kasıkta batma var diye kan verdim geldim yarım saate çıkıcak büyük sabırsızlıkla bekliyorum gerçi negatif olucak içimden öle geçiyor ama
bata daha vardı ama çatlatma iğnesinin 14.günüydü malesef beklenen oldu negatif çıktıHadi yaaa ayy çok heyecanlandım bat ne zamandı 😍
Bende dün oldum malesef
bata daha vardı ama çatlatma iğnesinin 14.günüydü malesef beklenen oldu negatif çıktı
hadi yaaa bende su catlatma ıgnesınden bıse anlamıyorum bende gecen sene vuruldum ama olmadı malesef cunku kendılıgındende catlıyomus bnm oy ay 29 mm olmustu yumrtm catlamaz dıye heralde o yuzden kıste cevırmesın dıye ama olmadı malesef ovıtrelleydı benımkısı
günaydın canım aynen benimde otrivelle idi...nisanda kendiliğinden çatladı ben farketmiştim o ay zaten hamile kaldım ama bu ay çatlamadı hiçbir akıntı falan hissetmedim çünküvalla bunaldım ya temmuzda tatile çıkıp geleyim aşılamaya yönelcem
Hadi yaa düşük mü yaptın sen geçmiş olsun tatilde belki kalırsın rahatlayınca inşallah
ah kuzum vala maşallah ne güzel ben denizi çok severim ama girmeyi değil sudan korkuyorum oyle kenardan kenardanama havasına bayılırım eşimin sayesinde bende çok sevdim aman su pisse iltihapta kapabilirsin Allah korusun..
aynen canım banada geliyolar öyle arada sırada sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?