Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

buraların ismini duyunca mutlu oluyorum walla :))) izmirlisiniz sanırım hemşeri buldum kendime sevineyim bari :)))) gerçi ben şuan orada değilim ama

buraların ismini duyunca mutlu oluyorum walla :))) izmirlisiniz sanırım hemşeri buldum kendime sevineyim bari :)))) gerçi ben şuan orada değilim ama

aynen bende duyunca çok hosuma gıttı bnmde ablam ızmırde

Son düzenleme:
ahhh ahhh ne güzel bende doğma büyüme izmirliyim çok özledim oraları gidiyorum öteki ay abla neresinden bu arada sen nerelisin canım

canım doğma buyume bursa ablam bucada ben istanbuldayım sen nerede yasıyosun izmiri çok seviyorum

canım doğma buyume bursa ablam bucada ben istanbuldayım sen nerede yasıyosun izmiri çok seviyorum
ben bir buçuk senedir eskişehirdeyim canım ama izmir aşığıyım resmen bir yolunu bulup gitmeyi düşünüyorum bakalım izmirde de gaziemirde oturuyorum

ben bir buçuk senedir eskişehirdeyim canım ama izmir aşığıyım resmen bir yolunu bulup gitmeyi düşünüyorum bakalım izmirde de gaziemirde oturuyorum

gazıemıre gezmeye cok gıderdık outletler falan eşimin akrabalarıda gazıemırde

öteki gittiğinde fırsatın olursa karşıyaka güzelbahçe oralara da git oralarda çok güzeldir

Karşıyakayı bende çok merak ediyorum inşallah bi dahaki gidişime kısmet olursa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karşıyakayı bende çok merak ediyorum inşallah bi dahaki gidişime kısmet olursa

bu arada bende kasıkta batma var diye kan verdim geldim yarım saate çıkıcak büyük sabırsızlıkla bekliyorum gerçi negatif olucak içimden öle geçiyor ama

bu arada bende kasıkta batma var diye kan verdim geldim yarım saate çıkıcak büyük sabırsızlıkla bekliyorum gerçi negatif olucak içimden öle geçiyor ama

Hadi yaaa ayy çok heyecanlandım bat ne zamandı 😍

Bende dün oldum malesef

Bence güzel düşün cnm olucak inşallah meleğin seninledir

bata daha vardı ama çatlatma iğnesinin 14.günüydü malesef beklenen oldu negatif çıktı

hadi yaaa bende su catlatma ıgnesınden bıse anlamıyorum bende gecen sene vuruldum ama olmadı malesef cunku kendılıgındende catlıyomus bnm oy ay 29 mm olmustu yumrtm catlamaz dıye heralde o yuzden kıste cevırmesın dıye ama olmadı malesef ovıtrelleydı benımkısı

günaydın canım aynen benimde otrivelle idi...nisanda kendiliğinden çatladı ben farketmiştim o ay zaten hamile kaldım ama bu ay çatlamadı hiçbir akıntı falan hissetmedim çünkü valla bunaldım ya temmuzda tatile çıkıp geleyim aşılamaya yönelcem

Hadi yaa düşük mü yaptın sen geçmiş olsun tatilde belki kalırsın rahatlayınca inşallah

Son düzenleme:

İnşallah tatilde kafanı boşaltırsında orada kalırsın

Hadi yaa düşük mü yaptın sen geçmiş olsun tatilde belki kalırsın rahatlayınca inşallah

evet nisanda düşük yaptım malesef tutunamadı bebek tatile gidip geleyim iyi olacak inanıyorum

yok yk canım o konuda ben cok dıkkat ederım zaten gırmeden suya sırkelı suyla yıkıyorum cıkıncada hemen bır wc bulup yıne sırkelı suyla yıkıyrum bende pınpırıklıyım o konuda :))))) meraklanma yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…