Umudunu Hiçbir Zaman Yitirmeyen Anne Adayları Buyurun :)

Anladım cnm Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah eşinde bi problem varmıydı

amin cümlemize :) ablacım
bilmiyorm ben sadece kendime baktırdm temmuz sonnda aşılama için gidicem 2mizede bakarlar heralde?
bide duyduma göre aşılama erkekde bi problem oluyosa tutuyomuş kadında varsa bi problem tutmuyomuş ben öle duydum doğrumu acaba?

o soğan kürünn suyunu bi içebilsem keşke ama içemm biliyom kendimi

Canimcim bende cok zor iciyodum . burnunu kapat tek yudumda ic . ve hemen uzerine tatli bisey ye tadi da gidiyo kokusuda.. Hem okadar ilac icecegimize sogandan bisey cikmaz yeterki gelsin yavrucaklarimiz...

Canimcim bende cok zor iciyodum . burnunu kapat tek yudumda ic . ve hemen uzerine tatli bisey ye tadi da gidiyo kokusuda.. Hem okadar ilac icecegimize sogandan bisey cikmaz yeterki gelsin yavrucaklarimiz...

adet bitiminden sonra yapılıyo dimi?

adet bitiminden sonra yapılıyo dimi?

Yanlis hatirlamiyosam canim.. Adet olmana 15 gun kala yapmistim ama tam hatirlamiyorum inan... Sen buradaki topiklere bak google da arat sogan kuru diye kadinlar klubundeki topikler cikar zaten.. İnsallah faydasi olir canim...

İnşallah cnm eşinde bi problem yoktur asılama genelde hareket sayısı az olan erkeklerde yıkanmış ve hareketli spermlerin elde edilmesiyle basarı saglanıyor Allah korusun sayı az ise asılama ihtimalide düşüyo malesef inşallah Rabbim hayırlı ve tez zamanda gönderir meleklerimizi 😘

Bnm myomlarım var küçültsün diye içtim 3 Ay 3 cmden 5,5 cm oldu drum içme dedi

Napıyosunuz kimsecikler gelmemiş bugün biz dün piknikteydik anca bgn yıkadım kuruttum bulasık çamaşır bide mukabele basladı oraya gittim geldim yemek yaptım kociş geldi çok şükür işe başladı böyle işte koşuşturmacalı günler başladı :)

Bnm myomlarım var küçültsün diye içtim 3 Ay 3 cmden 5,5 cm oldu drum içme dedi
Miyomlari kuculttugunu deduymustum. Sende ters tepki olmus canim Allah kabul etsn canim.. bende carsamba gunu doktora gidicem.. İncir kurunu 4 gundur içiyorum bikac gun sonra havuc suyuna da baslicam bakalim insallah bu ay faydasini gorurumde yumurtam catlar ve hamile kalirim .. Rabbim hepimizi daha fazla bekletmeden nasip etsin insallah...

amn inş. cnm hepimizn bebişleri gelir inş.

Aynen cnm bende ters etki yaptı oysaki çok umutlanmıştım küçültmesi için neyse Rabbim beterinden korusun inşsllah bende bi sorun çıkmadı ama bende bi denesem şu incir kürlerini gecen sene bi kaç gün içtim bıraktım çok tatlı geldi inşallah incirler havuçlar işe yarar cnm bebişin seninle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…