- Konu Sahibi Melegimm_2
- #1.661
Bebeğim gelişmemiş beni zehirlemek üzereyken haberimiz oldu suni sancıyla düşük yaptım canımgebelik nasip olur
Sakıncası yoksa neden gebeliğinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim gelişmemiş beni zehirlemek üzereyken haberimiz oldu suni sancıyla düşük yaptım canımgebelik nasip olur
Sakıncası yoksa neden gebeliğinizi
İnşallah csnım Rabbim isteyen herkese en hayırlısını verisninşallah tekrar gebelik nasip olur
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder bu sefer inşallah tamamını erdirir demekki nasipi yokmuş ve zamanı var bence eğer bir sorun yoksa gebe kalamadıysanız halaBebeğim gelişmemiş beni zehirlemek üzereyken haberimiz oldu suni sancıyla düşük yaptım canım
İşte oda etkiliyo canım bak bende bebek istediğim zaman hamile kaldım ama düşük oldu ve ikinci ay yine denemelere başladm ama o kadar kafama taktım ki çok daha istedim düşük de olunca ama o ay adet oldum ve bende daha kafama takmamaya karar verdim taki belirtiler hissedene kadar mart ayında hamile kaldım ve hiç aklımda takmazkenSorun ypk aslında çok stres yapıyorum belki ondan
İnşallah canım Rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürürYaa hayırlı olsun bana da dua et canım bat 3 haziran ne adet ne de hamilelik belirtileri var yine içimde her zamanki gibi bi umut var
Aminnn canımİnşallah canım Rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürür
Gözün aydın canım çok sevindim :)Cok şükür canö dayanamayıp dün sahurdan sonra tekrarladım 40,76 cıktı doktorum kesinlikle gebesin dedi Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşAllah
İnşallah güzel haberlerin gelirYeni
26 sında 3. Kez aşılama oldum tekrardann