Umudunu Kaybetmeyen Hatunların Topiği...

Kasik agrilarim hala devam ediyor. Lekelenmem gecti. Demk ki bi hafta yerlesme kanamasi oldu bende

Amin inşallah canım. .
yeni gelişme var mı?

hala gelen giden yok valla ben de kendimi tuttum test almadım bi moral bozukluğu daha yaşamak istemiyorum cumaya kadar gelmezse direk kan testi yaptırcam hatta doktora gitmeden aile hekimliğinden vercem kan direk oldu da pozitifi görürsem öyle gitcem doktora totem yaptım =)

Evet canim:) ama cok cok yenii. Kan testi bile bugun yaptiracagim. Dua ederkes sizleride katiyorum :) insallah kan degerlerimde artar. Trk dusundugum bu

Ayyy canım çok sevindim...
inşallah bebişin sana sıkıca tutunur hiç bırakmaz...
Inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. .
Dikkat et kendine. .

Ayy hadi inşallah gelmezde cuma günü pozitifi görürsün canım..
Topiğimizin ilk hamişi geldi inşallah sende ikinci olursun. .

Sen ne zamandır bekliyorsun bebeğini canım?
8 aydır istiyoruz canım.. Benim yumurta tembelliği varmış.. Bu ay serophene ve menogon iğneyle tam 5 yumurtam oluşmuştu ve en büyüğü 20 mm.. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum.. İnşallah bu ay yüzümüz gülsün.. Bat 4 aralık..

Ayyy canım çok sevindim...
inşallah bebişin sana sıkıca tutunur hiç bırakmaz...
Inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. .
Dikkat et kendine. .
Canim coook tesekkur ediyorum. Betam 108 cikti. Dun pembeden koyu akintim oldu cok korkuyorum. Nolur dua edin.

bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da bizlere olsun =) pembe akıntı oldu demişsiniz doktora gittiniz mi?
Cok tesekkur ederim.

Evet gittim ama henuz 4 haftalik oldugu icin doktor vajinal ultrason ile goremedi. Beta hcg 1500 ustu olunca gorebilirim anca dedi. Dr kontrolunde beta sonucum henuz cikmamsti, o yuzden dr belki gebe degilsiniz belki de gebesiniz tutunamayabilir dedi bu kontrolden sonra betam 108 cikti.
Yarin tekrar kontrole gidecegim.

Darisi tum isteyenlere tabi ki, Allah sorunsuz hanilelik gecirmeyi nasip etsin hepimize insallah

umarım mucizeniz size sımsıkı sarılır kucağınıza aldığınızda da bütün bu heyecanlı stresleri unutursunuz =)

Ayy inşallah canım. .
Bata da az kalmış..
Bende 26 aydır bekliyorum canım.
Bu ay olmazsa aralıkta aşılama düşüncem var. Nasip kısmet artık..

Canim coook tesekkur ediyorum. Betam 108 cikti. Dun pembeden koyu akintim oldu cok korkuyorum. Nolur dua edin.
Canım sonucun çok güzel. .
Bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inşallah. .
Bol bol dinlen. Allahın izniyle sağlıkla doğar inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…