Teşekkürler canım.Kevok :) ne güzel bi isimdir o.. Canım benim bat 4 Aralık benide yazar mısın ??
Ay canim Kasim olcakson olani solemisim
Bilmem mi :) güvercin demek.. Babaannemin adı güvercindi ona kevi diye seslenirlerdi.. Tşk ederim canım.. :)Teşekkürler canım.
Anlamını bilir misin?
Ekliyorum hemen
Evet canim:) ama cok cok yenii. Kan testi bile bugun yaptiracagim. Dua ederkes sizleride katiyorum :) insallah kan degerlerimde artar. Trk dusundugum buCanım yoksa hamile misin?
Amin inşallah canım. .
yeni gelişme var mı?
Evet canim:) ama cok cok yenii. Kan testi bile bugun yaptiracagim. Dua ederkes sizleride katiyorum :) insallah kan degerlerimde artar. Trk dusundugum bu
Sen ne zamandır bekliyorsun bebeğini canım?Bilmem mi :) güvercin demek.. Babaannemin adı güvercindi ona kevi diye seslenirlerdi.. Tşk ederim canım.. :)
Ayy hadi inşallah gelmezde cuma günü pozitifi görürsün canım..hala gelen giden yok valla ben de kendimi tuttum test almadım bi moral bozukluğu daha yaşamak istemiyorum cumaya kadar gelmezse direk kan testi yaptırcam hatta doktora gitmeden aile hekimliğinden vercem kan direk oldu da pozitifi görürsem öyle gitcem doktora totem yaptım =)
8 aydır istiyoruz canım.. Benim yumurta tembelliği varmış.. Bu ay serophene ve menogon iğneyle tam 5 yumurtam oluşmuştu ve en büyüğü 20 mm.. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum.. İnşallah bu ay yüzümüz gülsün.. Bat 4 aralık..Sen ne zamandır bekliyorsun bebeğini canım?
Canim coook tesekkur ediyorum. Betam 108 cikti. Dun pembeden koyu akintim olduAyyy canım çok sevindim...
inşallah bebişin sana sıkıca tutunur hiç bırakmaz...
Inşallah Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin. .
Dikkat et kendine. .
Canim coook tesekkur ediyorum. Betam 108 cikti. Dun pembeden koyu akintim olducok korkuyorum. Nolur dua edin.
Cok tesekkur ederim.bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da bizlere olsun =) pembe akıntı oldu demişsiniz doktora gittiniz mi?
Cok tesekkur ederim.
Evet gittim ama henuz 4 haftalik oldugu icin doktor vajinal ultrason ile goremedi. Beta hcg 1500 ustu olunca gorebilirim anca dedi. Dr kontrolunde beta sonucum henuz cikmamsti, o yuzden dr belki gebe degilsiniz belki de gebesiniz tutunamayabilir dedibu kontrolden sonra betam 108 cikti.
Yarin tekrar kontrole gidecegim.
Darisi tum isteyenlere tabi ki, Allah sorunsuz hanilelik gecirmeyi nasip etsin hepimize insallah
Kan tahlilimi verdim.. :) güzel hayırlı sonuçlar almak ümidiyle inşallah..
Aminnn insallah cok tesekkur ediyorum. Allah her isteyene nasip etsin insallahhumarım mucizeniz size sımsıkı sarılır kucağınıza aldığınızda da bütün bu heyecanlı stresleri unutursunuz =)
Ayy inşallah canım. .8 aydır istiyoruz canım.. Benim yumurta tembelliği varmış.. Bu ay serophene ve menogon iğneyle tam 5 yumurtam oluşmuştu ve en büyüğü 20 mm.. Sonra çatlatma iğnesi vuruldum.. İnşallah bu ay yüzümüz gülsün.. Bat 4 aralık..
Canım sonucun çok güzel. .Canim coook tesekkur ediyorum. Betam 108 cikti. Dun pembeden koyu akintim olducok korkuyorum. Nolur dua edin.
Kız daha bata var sabredemedin mi?Kan tahlilimi verdim.. :) güzel hayırlı sonuçlar almak ümidiyle inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?