Umudunu Kaybetmeyen Hatunların Topiği...

Silik çizgi çıkıpta pozitif gören çok oldu canım.
Çok sevindim.
Sonuçlarını alınca bana da haber ver..
Şimdiden hayırlısı olsun inşallah

malesef kan tahlilim (-) çıktı. moral bozukluğu oldu resmen iş yerindeyim çalışamıyorum bile bir an önce gün bitsin de eve gidip yatmak istiyorum =(

malesef kan tahlilim (-) çıktı. moral bozukluğu oldu resmen iş yerindeyim çalışamıyorum bile bir an önce gün bitsin de eve gidip yatmak istiyorum =(
Hadi yaa..
Hayırlısı olsun canım.
Silik çıktı demiştin. Kan değerin kaç çıktı ki?
Belki yeni yerleşiyordur..

kan değerini söylemedi ama kanda hamilelik (-) görünüyor dedi adet gecikmesi yaşarsan tekrar gel dedi malesef umutlar daha sonraya kaldı =(

Merhabalar, ben de sizin gibi minik meleğimin gelmesini istiyorum hayırlısıyla. Korunmadığımız 2.ayımız.Pazar günü bat tarihim ama kırmızı kartı görecekmişim gibi hissediyorum. Sadece göğüslerimde ağrı var. Bu da her zamanki adet dönemimdeki ağrılardan sanırım. Allah herkese gönlünden geçeni hayırlı zamanlarda versin inşallah.

kan değerini söylemedi ama kanda hamilelik (-) görünüyor dedi adet gecikmesi yaşarsan tekrar gel dedi malesef umutlar daha sonraya kaldı =(
Hayırlısı olsun canım.
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah. .
Bat tarihin ne zaman?

Inşallah çok bekletmeden meleğin gelir.
Zaten adet ile hamilelik belirtileri aynı.
Umudunu kaybetme.. Belki meleğin seninledir.
Listeye ekledim bat tarihini..

şimdi bi konu okudum idrar testinde de kanda da negatif çıkıp sattan sonra 52. günde hamiş olduğunu öğrenen de olmuş umut fakirin ekmeği bekleyeceğim bende =)

şimdi bi konu okudum idrar testinde de kanda da negatif çıkıp sattan sonra 52. günde hamiş olduğunu öğrenen de olmuş umut fakirin ekmeği bekleyeceğim bende =)
Ay inşallah canım.
Umut her zaman var..
Inşallah o güzel haberi tez vakitte verirsin..

hala adet olmadım dün yine bir test yaptım ilk bişi çıkmadı sonra mutfağa gittim 5 dk falan sürmedi geri döndüm silik bir ikinci çizgi eşime göstermeden hemen attım çantaya doktorumu aradım pazartesi gel çok yoğunum dedi özel doktora gidip paranla rezil olmak böyle bişi sanırım napcem bilmiyorum genelde ilk 2 dk sonrası çıkan sonuçlara güvenmeyin deniyor ama ilkinde de silik çizgi çıkıp kanda hüsrana uğradığım için başka doktorada gitmek istemiyorum ooofff of =(

Ayy hadi hayırlısı canım ya..
Inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın.
Sen hergün testi tekrarla çizgi koyulaşır inşallah. .
Bende bu ay klomen ovulasyon herşeyi yapıyorum. Olmazsa bu ay aralıkta aşılama düşünüyorum. . Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. .

amin inşallah bugün bi test daha alcam hep bir daha test yapmıcam beklicem diorm ama dayanamıyorum =( hayırlısıysa olsun değilse hayırlı zamanda olsun zaten en büyük duam hep bu =)

Kevok :) ne güzel bi isimdir o.. Canım benim bat 4 Aralık benide yazar mısın ??

amin inşallah bugün bi test daha alcam hep bir daha test yapmıcam beklicem diorm ama dayanamıyorum =( hayırlısıysa olsun değilse hayırlı zamanda olsun zaten en büyük duam hep bu =)
Amin inşallah canım. .
yeni gelişme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…