- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
Silik çizgi çıkıpta pozitif gören çok oldu canım.
Çok sevindim.
Sonuçlarını alınca bana da haber ver..
Şimdiden hayırlısı olsun inşallah
Hadi yaa..malesef kan tahlilim (-) çıktı. moral bozukluğu oldu resmen iş yerindeyim çalışamıyorum bile bir an önce gün bitsin de eve gidip yatmak istiyorum =(
Hayırlısı olsun canım.kan değerini söylemedi ama kanda hamilelik (-) görünüyor dedi adet gecikmesi yaşarsan tekrar gel dedi malesef umutlar daha sonraya kaldı =(
Merhabalar, ben de sizin gibi minik meleğimin gelmesini istiyorum hayırlısıyla. Korunmadığımız 2.ayımız.Pazar günü bat tarihim ama kırmızı kartı görecekmişim gibi hissediyorum. Sadece göğüslerimde ağrı var. Bu da her zamanki adet dönemimdeki ağrılardan sanırım. Allah herkese gönlünden geçeni hayırlı zamanlarda versin inşallah.
eğer normal gelirse bat ct ama yine gecikme yaparsa pzt 2 aydır dengem çok şaşmış durumda =(Hayırlısı olsun canım.
Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah. .
Bat tarihin ne zaman?
beeeenYeni umutlarla yeni bir ay başlıyor..
Listemize dahil olmak isteyenleri görelim
Ay inşallah canım.şimdi bi konu okudum idrar testinde de kanda da negatif çıkıp sattan sonra 52. günde hamiş olduğunu öğrenen de olmuş umut fakirin ekmeği bekleyeceğim bende =)
Ekim mi kasım mı :)Be
beeeenbat 25 Ekim diyorum ama once kahverengi lekem geliyor, 2 gun sonra kirmizilar.
Hangisini yazarsiniz
Ay canim Kasim olcakEkim mi kasım mı :)
Ay canim Kasim olcakson olani solemisim
Tesekkurler.Ekledim canım.
Ne zamandır bekliyorsun?
Tesekkurler.
Ekimde olmadi, Kasimi bekliyorum. 2.ayim
Sizin?
Ayy hadi hayırlısı canım ya..hala adet olmadım dün yine bir test yaptım ilk bişi çıkmadı sonra mutfağa gittim 5 dk falan sürmedi geri döndüm silik bir ikinci çizgi eşime göstermeden hemen attım çantaya doktorumu aradım pazartesi gel çok yoğunum dedi özel doktora gidip paranla rezil olmak böyle bişi sanırım napcem bilmiyorum genelde ilk 2 dk sonrası çıkan sonuçlara güvenmeyin deniyor ama ilkinde de silik çizgi çıkıp kanda hüsrana uğradığım için başka doktorada gitmek istemiyorum ooofff of =(
Ayy hadi hayırlısı canım ya..
Inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın.
Sen hergün testi tekrarla çizgi koyulaşır inşallah. .
Bende bu ay klomen ovulasyon herşeyi yapıyorum. Olmazsa bu ay aralıkta aşılama düşünüyorum. . Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. .
Amin inşallah canım. .amin inşallah bugün bi test daha alcam hep bir daha test yapmıcam beklicem diorm ama dayanamıyorum =( hayırlısıysa olsun değilse hayırlı zamanda olsun zaten en büyük duam hep bu =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?