burada bir çok arkadaşım oldu ve hemen hemen hepsi çok şükür anne oldular... Rabbim sizinde yüzünü güldürsün inşallah... çok isterim o duyguyu tatmanızı anlatılmaz ancak yaşamak lazım... bundan sonra dualarımda sizde varsınız kızlar
cnm hiç bir belirtim yok ..inss güzel haberler veririm verırız..tatlım inşşşş çft çizgiyi görürüz bizde
tatlım ben cıkmak zorundayım eger aksam burda olursan yazısırz..öptumm
burada bir çok arkadaşım oldu ve hemen hemen hepsi çok şükür anne oldular... Rabbim sizinde yüzünü güldürsün inşallah... çok isterim o duyguyu tatmanızı anlatılmaz ancak yaşamak lazım... bundan sonra dualarımda sizde varsınız kızlar
cnm hiç bir belirtim yok ..inss güzel haberler veririm verırız..tatlım inşşşş çft çizgiyi görürüz bizde
tatlım ben cıkmak zorundayım eger aksam burda olursan yazısırz..öptumm
çalışmalara tam gaz devam
ohhh maşallah...
allah muhabbetinizi arttırsın
bat ne zaman?
13 Aralık canım beklenmeyen tarih tabii ki
inşallah gelmez canım kırmızılar...
bebiş gelir inşallah...
walla canım bilemiyorum büyük ihtimalle gelecek artık kaç ay oldu hatırlamıyorum bir sonraki ay hep aynı hüsrana uğramaktan yoruldum... kafadan atmak lazım diyorlar ya sinir oluyorum insan nasıl kafadan atar anlam veremiyorum... ben maalesef bunu beceremiyorum... inşallah bebiş gelir batların yerine
Bende o kafadan atma işini yapamıyorum. Seni gören herkes bebiş var mı diye sorarken nasıl kafadan atıcam:))
Bende korunuyoruz diyordum ama artık oda işe yaramıyor. .amaaann boşver bana da ikinciyi ne zaman yapıcan diyorlar düşünmüyorum deyip geçiştiriyorum napiim herkese söylenmiyor ki
Merhaba kızlar..
Uzun zamandır buralardayım...
Ve 14 aydır çocuk sahibi olmayı bekliyorum...
Ama hiç bir zaman umudumu kaybetmedim.
Bu zorlu yolda düşüyoruz kalkıyoruz yıpranıyoruz ama içimizdeki umut her zaman bizimle..
Gelin beraber umut edelim, beraber yaralarımızı saralım..
Siz de umudunuzu kaybetmeyin...
Unutmayın..
Rabbim; "Ol der ve Olur.."
BATASICA BAT'LAR
Aybikekayra 8 Aralık
Hkbinici 13 Aralık
KEVOK 25 Aralık
.
.
slm canım ben de umudunu kaybetmeyenlerdenim sabırla bekliyorum... rabbim evlat hasretiyle yanan kullarının tez zaman da hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah...topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah....
sen de hoşgeldin aramıza... dileklerine amin dememek elde değil
slm canım ben de umudunu kaybetmeyenlerdenim sabırla bekliyorum... rabbim evlat hasretiyle yanan kullarının tez zaman da hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah...topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah....
Hoşgeldin canım
Teşekkür ederim.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Umudumuz en güçlü yanımız olsun
Batın ne zaman canım?
hoşbulduk canım benim....
rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inaşallah...
benim beklenmeyen bat 22 aralık..
Ekledim seni de canım inşallah son ekleyişimiz olur. Ne zamandır istiyorsun canım?
inşallah canım uğur getirir senin topik hepimize ben 4 senedir bekliyorum....
umudumu kaybetmeden sabırla...
vardır olmadığında da bir hayır diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?