Umudunu Kaybetmeyen Hatunların Topiği...

Allah razı olsun cnmm bnm ınsss dualarımız kabul olur...Rabbım 2.kez anne olmanı nasıp etsın..

Çok teşekkür ederim canım..
İnşallah sende o duyguyu bir kez daha tadarsın.
sende artık bizim dualarımızdasın...

cnm hiç bir belirtim yok ..inss güzel haberler veririm verırız..tatlım inşşşş çft çizgiyi görürüz bizde
tatlım ben cıkmak zorundayım eger aksam burda olursan yazısırz..öptumm

evet canım akşam buralardayım.. görüşürüz bekliyorum

inşallah gelmez canım kırmızılar...
bebiş gelir inşallah...

walla canım bilemiyorum büyük ihtimalle gelecek artık kaç ay oldu hatırlamıyorum bir sonraki ay hep aynı hüsrana uğramaktan yoruldum... kafadan atmak lazım diyorlar ya sinir oluyorum insan nasıl kafadan atar anlam veremiyorum... ben maalesef bunu beceremiyorum... inşallah bebiş gelir batların yerine

Bende o kafadan atma işini yapamıyorum. Seni gören herkes bebiş var mı diye sorarken nasıl kafadan atıcam:))

Bende o kafadan atma işini yapamıyorum. Seni gören herkes bebiş var mı diye sorarken nasıl kafadan atıcam:))

amaaann boşver bana da ikinciyi ne zaman yapıcan diyorlar düşünmüyorum deyip geçiştiriyorum napiim herkese söylenmiyor ki

amaaann boşver bana da ikinciyi ne zaman yapıcan diyorlar düşünmüyorum deyip geçiştiriyorum napiim herkese söylenmiyor ki
Bende korunuyoruz diyordum ama artık oda işe yaramıyor. .
Çok kafama takmam çevrenin söylediklerini herkes söylediği ile kalır.

slm canım ben de umudunu kaybetmeyenlerdenim sabırla bekliyorum... rabbim evlat hasretiyle yanan kullarının tez zaman da hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah...topiğin hayırlı olsun uğur getirsin inşallah....

sen de hoşgeldin aramıza... dileklerine amin dememek elde değil

Hoşgeldin canım
Teşekkür ederim.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Umudumuz en güçlü yanımız olsun
Batın ne zaman canım?

Hoşgeldin canım
Teşekkür ederim.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Umudumuz en güçlü yanımız olsun
Batın ne zaman canım?

hoşbulduk canım benim....
rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inaşallah...
benim beklenmeyen bat 22 aralık..

Ekledim seni de canım inşallah son ekleyişimiz olur. Ne zamandır istiyorsun canım?

inşallah canım uğur getirir senin topik hepimize ben 4 senedir bekliyorum....
umudumu kaybetmeden sabırla...
vardır olmadığında da bir hayır diyorum....

inşallah canım uğur getirir senin topik hepimize ben 4 senedir bekliyorum....
umudumu kaybetmeden sabırla...
vardır olmadığında da bir hayır diyorum....

doktora falan gittin mi canım bi sorun mu var ??

ben hiç gitmedim maalesef gidemiyorum ama saolsun bazı arkadaşlar benim için randevu almışlar zorla götürecekler beni bakalım ama daha cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…