inşallah canım uğur getirir senin topik hepimize ben 4 senedir bekliyorum....
umudumu kaybetmeden sabırla...
vardır olmadığında da bir hayır diyorum....
gittim doktora gitmez miyim çok kere farklı doktorlara gittim bir sorun yok diyorlardı...doktora falan gittin mi canım bi sorun mu var ??
ben hiç gitmedim maalesef gidemiyorum ama saolsun bazı arkadaşlar benim için randevu almışlar zorla götürecekler beni bakalım ama daha cok var
Rabbim sabır versin canım.
Çok zor süreçler bunlar..
Bizi bizden başkası anlamıyor ne yazık ki.
İnşallah bu ay o güzel haberi alırsın.
Herşey de vardır bi hayır. .
kızlar ben çıkıyorum eve gidicem... yarın görüşmek üzere
kızlar ben çıkıyorum eve gidicem... yarın görüşmek üzere
gittim doktora gitmez miyim çok kere farklı doktorlara gittim bir sorun yok diyorlardı...
2 ay önce aşılama tedavisi oldum başta o doktor da bişey demedi daha sonra pko var sen de dedi...
tedavide iğneleri yüksek dozda kullandı yumurtalar çok sayıda gelişti...
aşılama olduktan 4 gün sonra regl oldum...
çok kötü moralimi bozdu ben de gitmedim birdaha ...
tekrar başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı...
evet canım benim gerçekten çok zor....
bu derdi çekmeyen bilmiyor...
neler duydum neler söylediler...
bol bol sabrımızı versin rabbimmm...
Bende bir türlü adam akıllı doktor bulamadım. Bu ay bıraktım tedaviyi. Bizde sorun eşimde.
Bende bir türlü adam akıllı doktor bulamadım. Bu ay bıraktım tedaviyi. Bizde sorun eşimde.
Kizlar ben geldim liste yapmissin inss son listemiz olur yaninda hamis yazariz..kizlar ya varis cekiyomusunz baslasakmi herkes katilir
Kızlar bende çok doktor değiştirdim. Bayan tercihim ama iyi olduğunu söyledikleri erkek doktorlarada gittim. Pek hoslanmadım. Zaten bu ay yetti dedim bıraktım tedaviyi. .. Pazar gunu inşallah annem geliyor. O bana ilaç gibi gelir :)
gözün aydın canım benim anneler iyi gelmez mi? ilaç gibi gelir sana....
Anneler Candır ya.. Benim annemin 5 yıl çocuğu olmamış. Bu yüzden beni o kadar iyi anlıyor ki, arkadaş gibi dertlesiyoruz. Heyecanla bekliyorum. . Rabbim kimseyi ailesiz bırakmasın..
candır onlar can....
canım annen doğal yollamı hamile kalmış tedaviyle mi?
Çok doktora gitmiş ama çare bulamamış. Tüpleri tıkalıymış ve bi tane yaşlı kadın ona bitkisel bi fitil hazırlamış. Kullanınca sancın çok olucak dayanması zor demiş. Annem razıyım demiş ve gerçekten çok sancısı olmuş ama tüpleri açılmış ve hemen hamile kalmış.
ama sen de öyle bir sorun yok değil mi hsg çektirdin mi?
Evet geçen ay ay çektirdim. Şükür birşey çıkmadı. Benim eşim de sıkıntı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?