- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi goncammm48
-
17 yaşında evlenen kişi mi?Vallahi oda var ablamın eltisi daha 17 yaşında bu ay çok dua ettim olsun diye dedi evlendiği ay hamile kaldi kistti varmis üstelik
Şimdi oğlusu 2 aylık
Böyle hkayeler sadece beni umutlandirmiyor olsa gerek
Evet cnm daha 1717 yaşında evlenen kişi mi?
Ben kuzum 6 yıl olmadı en sonunda kabullendim ben hiç anne olamayacağım dedigim anda hamile olduğumu ogrendim.Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Rabbim seninde yüzünü güldürsün InşAllah.Gözünü seveyim pko olanlar hastalıklarını bu kadar abartmasın bu kadar ortalıkta dert yanmasın en kötüsü 2 yıla hamile kalıyor. %90i 1 yıla hamile. Artık pkk olanların dert yanmasından gına geldi. Üye gidin doktorlara mucize beklemeyin ne yazık ki herkes bir anlık mucizeyle sahip olacak kadar şanslı olmuyor.
Benim rezerv azlığı, yumurta tembelliği var boş yumurta sendromu şüphesi var eşimin varikosel yüzünden morfoloji sorunu var. Hâlâ umudumuz var.
Bende size katiliyorum ..umudunuz devam etsin insalahh benim eşimde 0 morfoliji 2 milyon spermle dogal hamile kaldim öncesinde 6 negatif tup dememem var hic dondurulmus embriyo bile yapamiyoduk her tedavi sifirdan yapildi ..doktor yipranmayin bırakin tedaviyi dedi ben hep umut ettim ve dogl yoldan kavustum ogluma darisi size insalahhhGözünü seveyim pko olanlar hastalıklarını bu kadar abartmasın bu kadar ortalıkta dert yanmasın en kötüsü 2 yıla hamile kalıyor. %90i 1 yıla hamile. Artık pkk olanların dert yanmasından gına geldi. Üye gidin doktorlara mucize beklemeyin ne yazık ki herkes bir anlık mucizeyle sahip olacak kadar şanslı olmuyor.
Benim rezerv azlığı, yumurta tembelliği var boş yumurta sendromu şüphesi var eşimin varikosel yüzünden morfoloji sorunu var. Hâlâ umudumuz var.
Asla anne olamicam hissi bende hep vardı. O his sadece kuru bir korku. 6. His filan değil.size de hiçbir zaman anne olamayacakmışsınız gibi geliyormuydu peki ..allah evlatlarınızı bağışlasın hep güzel günlerini göstersin sizlere
Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Amin Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.Bende size katiliyorum ..umudunuz devam etsin insalahh benim eşimde 0 morfoliji 2 milyon spermle dogal hamile kaldim öncesinde 6 negatif tup dememem var hic dondurulmus embriyo bile yapamiyoduk her tedavi sifirdan yapildi ..doktor yipranmayin bırakin tedaviyi dedi ben hep umut ettim ve dogl yoldan kavustum ogluma darisi size insalahhh
Ikimizdede vardi sorunSorun eşinizde miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?