- Konu Sahibi goncammm48
-
Bazen gebelikte de adet gorme gibi durumlar olabiliyomus sizde de öyle olmus olabilir mi acaba?ne kadar sürdü peki istiyormuydunuz? bu ay kasıkta feci batmalar yaşadım kahverengi lekelenme geldi 4 gün hiç bir şey gelmedi heyecanlandım acaba mı dedi Rabbim yüzüme güldü galiba dedim ama bugün adet oldum
Çok yakın bir tanıdığım hiçbir sebep yokken 8 yıl hiç gebe kalamadı artık ümitleri bittiği ayda tüp bebeğe hazırlanırken bebeğini öğrendi ve doğurdu ve işin ilginç yanı bebeği 10 aylıkken ikinciye hamile kaldı şu an ikibuçuk aylık hamileArkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Ben ilk cocuguma hamile kaldigimda cok sasirmistim. Umudum yoktu, 2. Yilimda hic belirti bile yasamadan baktim hamileyim:)Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Olmaz olur mu? Anne olamayacağıma yüzde yüz emindim.size de hiçbir zaman anne olamayacakmışsınız gibi geliyormuydu peki ..allah evlatlarınızı bağışlasın hep güzel günlerini göstersin sizlere
Benim oğlumun ikinci adı da Haktan4 tup bebek denemesı...hepsı olumsuz...aradan yıllar gecti...hamıle kalan bir tanıdııgm var...tedavısız...cocugun ısmınıde haktan koydu:)))nekadar anlamlı..
Allah verecekse veriyor işteIkimizdede vardi sorun
Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Ben de varım:)) rahim filmi ,catlatma igneleri,kürler ,dualar artık aklına ne geliyosa hepsini yaptım.üç yıl .artık cok yıprandım ve şubat gibi hepsini bıraktım.olmuyo işte cocuk artık kabullenmeliyim dedim.eylülde hamile oldugumu ögrendim.ve afedersin ilişkiye bile dogru düzgün girememiştik o ay misafir vardı diyeArkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?