Umudunu Kaybettiği Anda Hamile Kalan OLdu mu?

ben varım.ilk çocuğuma sorunsuz hamile kalmışken ikinci çocuğum yıllarca olmadi tedaviler aşılama derken hepsi negatif sonuç verince bıraktım herşeyi tüp bebek icin dr ve merkez arayışına girmişken hamile oldgunu öğrendim rabbim sanada ve tum isteyenlere nasibetsin

Canım ben umudumu kestim tedaviyi bıraktım o ay hamile olduğumu öğrendim imkansız diye birşey yok bir oğlum var 3.5yasindayken ikinci olsun istedik ama 2yil olmadı doktor polikistik över var dedi önceden yoktu sonradan olmuş ilaç iğne derken esimde varikosel çıktı kesin ameliyat olması lazım ilerlemiş dendi o ameliyat oldu o süreçte ben defalarca aşılama tedavisi gördüm iki yılda bir kimyasal bir boş gebelik geçirdim polip oluştu rahimde ameliyatla onu aldırdım aklına gelebilecek bütün otları kürleri denedim Allah nasip etmedi oğlum 6yasina geldi artık oğlum çok üzülüyordu doktorumuzda artık tüp bebek yapmalisin aşılama yapmak manasiz dedi ve biz maddi olarak gücümüz kalmadığı için tedaviyi bıraktık artık bu konuyu kapattık dedik ve soran herkesede öyle söyledik o ay hamile kaldım biz isteyince değil vakti gelince oluyormuş şimdi 5aylik hamileyim o benim mucizem rabbim bebek isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu ins en kısa zamanda sanada bu mucize nasip olur canim

Bazen gebelikte de adet gorme gibi durumlar olabiliyomus sizde de öyle olmus olabilir mi acaba?

Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
Çok yakın bir tanıdığım hiçbir sebep yokken 8 yıl hiç gebe kalamadı artık ümitleri bittiği ayda tüp bebeğe hazırlanırken bebeğini öğrendi ve doğurdu ve işin ilginç yanı bebeği 10 aylıkken ikinciye hamile kaldı şu an ikibuçuk aylık hamile

size de hiçbir zaman anne olamayacakmışsınız gibi geliyormuydu peki ..allah evlatlarınızı bağışlasın hep güzel günlerini göstersin sizlere
Olmaz olur mu? Anne olamayacağıma yüzde yüz emindim.
Ben stresin bu konuda çok etkili olduğuna inanıyorum. Biz çocuksuz yalan süreceğiz dedik. Hatta günüm geçtiği halde o kadar kendimden emindim ki çok kuvvetli bir ağrı kesiciyi tereddütsüz içmiştim.
Allah'dan ümidi asla kesmeyin.

Kuzenime sizin çocuğunuz normal yolla olmaz, tüp bebek yapın dendi; tüp bebeği kabullenip doktora gittiğinde hamile olduğunu öğrendi

Stres çok önemli bi etmen. Keşke stres yapmamayı öğrenebilsek, yapabilsek..

4 tup bebek denemesı...hepsı olumsuz...aradan yıllar gecti...hamıle kalan bir tanıdııgm var...tedavısız...cocugun ısmınıde haktan koydu:)))nekadar anlamlı..

Teyzem çok uğraşmış çocuğu olsun diye, türlü türlü tedaviler falan.. Olmamış. Artık ümidi kesmişler, 7. yılında tedavisiz hamile kalmış. Sonra 2. çocuk için uğraştı, yine olmadı. İlkinden bir 7 yıl sonra da 2. çocuğuna tedavisiz hamile kaldı :)

İkinci çocuk kararından sonra iki yıl olmadı tüm kontrolleri yaptırdık sebep bulunamadı
Yardımcı yöntemler önerdi doktorumuz
Bir kez klomen kullandım ama tedaviyi bitirmedim ağrı yaptı bıraktım
Kendiliğinden olursa olur olmazsa olmaz dedim
En olmayacak ayda hamile olduğumu öğrendim
O ay, ikimizde grip olduk , cenazemiz vardı, eşim şehir dışına çıktı , evde boya badana temizlik yapıldı derken tek ilişkiyle hamile kalmışım ki tek tek gün saat hesabı yaptığım aylar hep negatifi görmüştük
Evde herşeyi ittim çektim kaldırdım temizledik o kadar yorulmuştumki en son yorgınluktan yürüyemediğimi hatırlıyorum
Az bi leke geldi regl olucam sandım ama bugün yarın beklerken arkası gelmedi
Ve çift çizgiyi gördük
Allah isteyene hayırlısından versin İnşallah
Sen çekilirsen aradan tecelli eder Yaradan ...

Ben varım canım çok istiyorduk 4 yılın ve birsürü tedaviden sonra artik beklemek istemedim çünkü çok yorulmustum direk tup bebek yapalım dedik doktor olmaz önce aşılama deneyelim dedi ve o ay bir gün geç gittim diye catlatma ignesini yapmadılar yumurtan çalışmamış önümüzdeki ay başlayalım dedi ve ben o ay hamile oldugumu öğrendim yani o ay ihtimali bile yoktu ışte RABBİM. Ol diyince oluyor RABBİM hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin INŞALLAH

Bende yarın doktora gidecegim bir sene olacak olmuyor fsh 7.40 bilgisi olan var mı gerçi yarın öğreneceğim ama inşallah Rabbim isteyen dileyenlere sağlıklı bebwkler verir

Ben daha denemelere yeni başladım ama içimde sanki olmayacak bir sorun çıkacak gibi geliyor. Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucagını doldurur inşallah

Sırf size umut olmak için girdim siteye 2 yıl olmadı.4 ay klomen kullandım tüp bebek merkezine yönlendirildim 2ay sonra aşılama dendi.biz artık aşılama olacak diye çabalamayı bıraktık ve 2.ayda hamile olduğumu öğrendim şok geçirdim.sonra kızım 1.5 yaşındayken gene kornmayı braktık ama biz dedik 2 3 yıl uğraşırız ve süprizz gene bir bebiş

Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı

4 senede umudumu milyon kere kaybetmis ama yinede hamile kalamamis biri olarak bu isler umuda kafaya takmamaya bakmiyor diyorum.. iliskide rahat olmak evet belki onemli ama onun disinda kafaya takmayinca oluyor lafina inaanmiyorm ben..

Cunku ilk hamileligimde istemiyordum kesinlikle ve o malum iceri kacistan sonra 1 hafta kendimi yedim bitirdim insallah hamile kalmam diye o kadar kafama taktim ve stres yaptim ki ama o ay hamileydim..

Ayni sekilde kuzenimde 1 kere kaza oluyor 15 gun boyunca hergun konustuk insallah hamile degilimdir dedi durdu stres yapti temizlik yapti falan ama yinede hamileydi..

Sanirim umudunu kesince degilde istemeyince oluyor bu isler :)

Ben :) 4.5 sene olmuştu artık pes ettim. İstemiyorum olmayacak dedim ve bıraktım. Tüp bebek yapacaktık. O ay sadece sırf hormonlarım düzelsin vs diye ebru destanın 2 kürünü yaptım. Ev taşıdık ettik. Ben adet olmayı bekliyordum bitki öaylsrı hormonlarımı düzeltti mi diye tahlil vermek için. 3 ayda bir falan adet olurum. Baktım olmadım tamam dedim yine bozuk düzelmemiş ki adet olmuyorum. Söktürücü içecektim. Evde test buldum bi yapayım nasıl olsa yok dedim. Yaptım. Ve şimdi 2 aylık yanımda uyuyor :) gram aklımda yoktu tüm umutlarım tükenmişti. Rabbim nasip etti hamd olsun. Sizinde isteyen herkesin bu ay bitmeden o güzel haberi almasını nasip etsin in6

Ben de varım:)) rahim filmi ,catlatma igneleri,kürler ,dualar artık aklına ne geliyosa hepsini yaptım.üç yıl .artık cok yıprandım ve şubat gibi hepsini bıraktım.olmuyo işte cocuk artık kabullenmeliyim dedim.eylülde hamile oldugumu ögrendim.ve afedersin ilişkiye bile dogru düzgün girememiştik o ay misafir vardı diye
Sakın ümitsizlige kapılma,herseyin bi zamanı var.
Ben şimdi diyorumki iyiki şuan olmuş,üç yıl önce olmanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…