- 25 Eylül 2011
- 7.557
- 11.444
- 498
- Konu Sahibi goncammm48
-
olmuyor diyemiyorum canım halbuki ayıp bişe değil utanılacak bişe değil elimizde olan bişe hiç değil hiç olmayacakmış gibi geliyor o çok kötü hissettiriyor bana
valla o çizgiyi görsem birkaç saat bnde ağlarımBir tanidık arkadaşa doktorlar senin cocugun olmaz demişler.. Baya bir seneler gecmiş, sonra hamile kaliyor tedavisiz.. Test cubugla sokaklari inletmiş..
Bnde kist var demişti doktor ilac vermişti sinirlenip uzulup almadim ilaci hemde dogum kontrol ilaciydi.sonra hamile oldugumu ogrendm cok sukur allaha .allahtan hiçbirzaman umit kesilmez dua edin lutfen. Bn hala tum isteyenlere dua ederm.Arkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
aminn cnm elden bişey gelmiyorOl deyince olduran Allahım bize de bu mucizelerden birini nasip eder InsAllah
Maşallah Rabbim hayırlı evlat etsin darısı isteyenlere olsun bende 2 seneye yakındır korunmuyorum her ay bir beklenti hayırlı zamanda inşallah..Oğlumoğlum 5 yaşına geldiğinde ikinci bir çocuğumuz olsun istedik ilk yıllar nasıl olsa bugün olur gelecek ay olur öbür ay olur derken pek önemsemedim
iki yılı geçtiğinde ise neden hala bebeğimiz olmuyor diye benim içime kurtlar düşmeye başladı eşim pek 2. Çocuk taraftarı değil de o yıllarda doktora gittim miyonum olduğu söylendi 2 defa miyon operasyonu oldum üzerinden son eperayonun üzerinden 2 ay geçmesi üzerine ben hamile idim çok mutlu oldum neredeyse 4 yıla yakındır çocuk istiyordum ve ilk defa gebe kalablmiştim ama sevincim kursağımda kaldı dış gebelikte sonuçlandı arkasından rahim filmi çekildi filmi de bir sıkıntı görülmedi
denemelere devam ettik yine olmuyordu aşılama denedik aşılamada da sonuç alamadık ve yaşım hızla ilerlemeye devam ediyordu artık aradan neredeyse 5 yıl geçmişti ve ben hala anne olamamıştım eşimde işin ciddiyetini anlamaya başlamıştı bu dönemde çünkü benim yaşımda ilerliyordu süremiz kısalıyordu en sonunda tüp bebek konusunda karar verdik maddi imkanlarımız var iken ileride pişman olmamak için bir defaya mahsus tüp bebek denemeye karar verdik merkezi seçtik ve tüp bebek sürecimiz başladı bu süreçte miyomun tekrarlandığını öğrendik tekrar milyon operasyon geçirdim arkasından iki üç ay dinlenme verildi
dinlenmeden sonra ise transfer çok şükür pozitifi gördük çok mutluyduk dört gözle değerlerimizin yükselmesini keselerin görünmesine kalp atışlarının duymasın istedik ama nasip olmadı düşükle sonuçlandı ve arkasından ben çok ağladım artık ikinci kez çocuğum sahibi olamayacağımı düşünerek çok ağladım üzüntümü tarif edemem
Allah'ım dedim ben herşeyi denedim nasip etmedin demek ki benim için hayırlı buymuş diyerek
evladıma sarıldım eşimde sarıldım ve bu sürece onlar için güçlü olarak atlatmaya çalıştım
Eşim benim psikolojik olarak çok etkilendiğimi üzüldüğümü görüyordu yurtdışı tatili ayarladı yurt dışına çıktık yurt dışına çıkmadan önce doktora gittim Doktor her şeyin yolunda olduğunu istersen 2.defa tüp bebek deneyebileceğimizi söyledi ama ben cesaret edemiyordum birincisi hayalkırıklığı ikincisi ise annemin meme kanseri olması nedeniyle bu ilaçların bende kanseri tetiklryici korkusu arkasından yurtdışına gittik geldik geldikten sonra çok ciddi bir soğuk algınlığı geçirdim doktora gittik doktor iğne vuracağını söyledi penisilin iğnesi idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam hamile olup olmadığımı sordu bende düşük yaptığımı hala adet olmadığını söyledim bunun üzerine kan tahlilleri yapıldı ve büyük bir mucize bebeğim gelmiş bizim haberimiz yok hem de çok güzel bir kan değeri ile öğrendik 3 gün sonra kesesi göründü 10 gün sonra kalp atışını duyduk ve çok şükür Allah'ıma Rabbim nasip etti Aralık ayında da doğum yaptım
umudunuzu yitirmeyin Rabbim nasip etmeyecegi şeylerin hayalini ümidini vermezmis
anne oldum ben 2 yaşında kızım var şükürler olsun ALLAHIM isteyen herkese nasip etsinMerhaba sizin son durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?