!!!! Umudunuzu yitirmeyin !!!!

bettar

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
71
1
296
İstanbul

Kızlar aynı kaderi paylaşıyoruz.bende burda çok yorumlar yaptım yazılar yazdım.1 ' er sene arayla 3 tane bebeğimi kaybettim.çok kotu gunlerdı.hepinizi öyle çok iyi anlıyorum ki.biraz umut olsun dıye yazmak ıstedim.Sakın ümitsizliğe kapılmayın.Yapılacak tıbbı araş.tedavi v.s. den sonra sadece ve sadece Allaha sığının ve ondan isteyin ama hayırlısını isteyin.Şimdi 5 aylık güzel mi güzel bir kızım var.Araştırmlarda hiç bir sey cıkmadı ve sonra Rabbım nurtpou gibi bir kız nasıp etti bize.Rabbimden dilerim ki hepiniz ama hepiniz en kısa sürede bebeişlerine hayırlı sağlıklı bir şekilde kavussun...

maşallah rabbim tüm isteyenlere versin(banada tabi)
allah bağışlasın

Bettar ne güzel başlık açmışsın:).İnş sen gibi bütün bekleyenler bebiş sahibi olur hayırlısıyla

aminnnnnnn bende 5 bebişimi kaybettim 6 hamileyim allahım ins bu bebişimizi bizlere bagışlar kucaklarımızı boş bırakmaz allah a emanet olun arkadaslar

inş. cnm Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş. sağ salim bebişini kucagına alman duasıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…