Umumi tuvalete gidememek ve bu durum yüzünden yaşadıklarım

aynı şeyi bende yaşıyorum malesef bu yüzden rahatsızlandım da zamanında

kızlar eğer küçük tuvaletinizi yapacaksanız oturmayın denediniz mi bunu hiç

Ben de 3 yıl yurtta kaldım,kaldığımız kattaki hemen hemen bütün kızları tanıyordum,hani bir ortam olsa,temizlik satarlar herkes aşırı temizdir titizdir,e o zaman o tuvaletleri kim kirletiyor, pis bırakıyor,hatta pedlerini ortalığa atıyor arkadaş..

Sana tavsiyem tuvaletten önce çıkana sifonu sürekli açık bırak,ıslak mendil taşıyabilirsin yanında,çeşme ve sifonu açarken kullanabilirsin..

Bendeeeee gözümden çıkacak artık tutmaktan

Ben de dışarda birileri varken yapamam bence benim durumum daha sıkıntılı arkadaslarıma falan gittiğimde hiç tuvalete giremem heleki alaturkaysa karnım şişer ağrır ama yinede yapamam nasıl çözüm bulcam bilemiyorum bi türlü rahat olamıyorum çok çekiniyorum

aynen işte diğer sorunda o hem temizlik hemde başkalarının tuvalette olması kasılıyorum resmen yapamıyorum

Klozete bende oturmam.Allahdan uzun süre bu durumda kalmadım.Oturmadan havadan eğilerek halediyorum

Çok titizleniyorsanız bütün malzemelerin çanta boyu var.
Genital ıslak mendil,küçük rulo tuvalet kağıdından tutun,klozet temizleme mendili ve klozet örtüsünün teklisine kadar...
Ben kullanıyor muyum,hayır:)

Ben en çok yerler ıslaksa tiksiniyorum.Bir de tuvalet kokusu haricindeki diğer kötü koku varsa duramıyorum.

Birkaç seferdir taharet musluğunu açık bırakanlara denk geldim,tuhafıma gitti.

Bende sevmiyorum,küçükse eğer oturmadan havada yapıyorum,işim uzunsa ve oturmak zorundaysan klozete ,girmeden elime bir miktar lavabodan sıvı sabun alıyorum,içeri girince tuvalet kağıdına sürüp güzelce kenarını köşesini köpürtüyorum ,sonra tekrar t.kağıdı ile durulayıp ,klozetin etrafınada kağıt döşeyip güvenle oturuyorum.

oturmamaya dikkat etmeli bence klozetlere
kaç tane insan giriyor temizlikle alakası olmayan. peçete de serilse benim içim yine de rahat etmiyor
belki garip gelecek ama hiç oturmuyorum klozetlere.

umumi tuvalete gidememek mi???
canım sen bunun yanında kendi evinden başka vcde "bazı işlerini" assla yapamayan,tatilini bile sırf bu yüzden 5. günden kesmek zorunda kalan insanın dramını biliyo musunn???
tanıştırayım,ben yengenc :)))
oluyo böyle şeyler ya,Freudun dediği gibi anal dönemde çakıldık kaldık sanırsam =))))
yurt olayı cidden sıkıntı,ama özel yurtta kalırsan odalarda lavabo olur zaten.

sana yurt ve bu saçma takıntılarımla ilgili bi anımı anlatayım,benden beteri de varmış de rahatla Yazının başında dediğim "bazı işleri" öldürsen başka insanların yanındayken yapamam.Çok saçma biliyorum,odadaki herkes yurttan sesler korosu çıkartıyodu WC'de ama ben yine de giremezdim
İlk yurda gidişimde,tam 9 gün tuvalete çıkamadım.9. günün sonunda kızların üçü de erkenden derse gittiğinde o sabahki dersi ekmek pahasına attım kendimi lavaboya, Ama değdi :)))
sonra da çetelesini tuttum ders programlarının.Yanlış hatırlamıyosam kızların üçünün de dersinin olduğu ama benim erken geldiğim günler salı ve cuma öğleden sonralarıydı.Ben de bi sene boyunca o tuvalete sadece salı ve cuma öğleden sonraları girebildim :))))

*bu arada benim durumum biraz anksiyite bozukluğuymuş-başka şeyler de vardı tabii sadece bu konu değil- üç ay falan ilaç kullandım azıcık insana döndüm:)) eğer bu konu senin sağlığını-yaşam kaliteni etkiliyosa sana da bi psikiyatre gitmeni salık verebilirim ^^

Biraz rahatla bence.
Ve temizligine dikkat edersen birsey olmaz. Eskiden daha sorun ederdim, artik umrumda olmuyor, cok pis veya cok kotu kokmadikca disarda da wc'ye giriyorum. Milletin cisinin, kakasinin ustune oturmadikca mikrop filan kapmazsin zaten. Valla hicbiri sagligimdan onemli degil, kendimi idrar yolu enfeksiyonu kaptiracak kadar kasamam, girer yaparim yani. :)
Yanimda islak ve kuru pecete her daim bulundururum. Cok geziyorsam cantamda ufalmis bir rulo tuvalet kagidi da tasirim. Bazen sabun da alirim. Hic bir sorun yasamadim. Kisacasi yani sen temizligine dikkat edersen hicbirsey olmaz.

haha:))) şehirler arası otobüs mola vermiş...Ben de beş saatin birikimi içimde, koşa koşa bi kabine girdim kiii biri benim kapımı tıklattı.Kapıda bekleyenim olduğunu öğrendiğim anda yolculuğun son çeyreği boyunca beni kasıp kavuran,şekilden şekile sokan çiş bi anda kaçtı içime:)) işin kötüsü daha mola falan yok-kimbilir kaç saat sonra varıcaz.Ne yaptıysam ne ettiysem rahatlaymadan çıktım o WCden.Gözlerim doldu...ağlayacaktım nerdeyse

yani seninle aynı durumdayım Hannacan,ne çektiğini enn iyi ben anlarım :))
bu arada alışveriş merkezlerinin-otogarların tuvaletinde hep ayakta işeme aparatı var.1 lira atıyorsun veriyo makina.
Ben hiç öyle atraksiyonlara girmedim ama ne bileyim,burcu başak olanlar falan kullanabilir :))
Hatta google'dan aradım da silikon olup yıllarca kullanılanı varmış. Sırf pislik endişesiyle bu sorunu yaşayanlar varsa deneyebilir yani ,pratik bişi

allah ıyılıgını versın :) sen tam dıp kose temızlık yapıyormussun

bende aynı sorun yasıyorum hıde benım ıkı kızım var yanı erkek olsa ayakta yaptırırım ama kız cocugu . bıgun bel fıtıgı olmaktan korkuyorum genelde kızlar ıcın gırerım bende , kendım ıcın cok nadır artık cocuklarda bana korka korka çişlerini soyluyorlar cunkı cok sınırlenıyorum bana wc ye gırmek ölüm gelıyo gırerız hıc bır yere dokunmayın dıye dıye cocuklarda hıcbır yere dokunmazlar . klozete tutana kadar canım cıkar dedıgım gıbı bel fıtıgı olmazsam cok ıyı bırde ben bakamıyorumda o pis yere bakınca sankı ıcıne dusmusum o pıs seyler bana bulasmıs gıbı gelıyo bırkeresınde ucakta o daracık yere soktular benı bende oturtmak zorunda kaldım cunkı cok dar kucaga falan alınamazdı ve kızım poposunun alt tarafı mantar oldu yanı bıkere oturması yettı valla

bıde genelde uzun seyahatlarımız cok olur cocuklar sıkıstımı ısterımkı hemen sagda musaıt bı yerde duralım otların ıcıne yapsınlar tmız temız ama esım cokmkızar bana ne yapayım bana o klay gelıyo

zennedersem beni anlattın aynı zamanda
erkek olsa yaptır gitsin ama kız başka ,aynen benimde belim kopacak bir gün ...
kızı bacaklarından tutup çömelir pozisyonda taşımak beter bişey ,
hele tuvalet dar ise daha fena .uzak yolda da çişi filan gelirse durduruyorum eşimi ,çayıra çimene salıyoruz ,hadi biz tutuyoruz da çocuk tutamıyo anne çişim dedi mi 5 dakika içinde illa yaptırman lazım ,nerde bulcan benzinci restoran o anda ,bende doğaya bırakıyorum ,benim bile bırakmışlığım vardır yani tenhada

Tek çekinen bi ben varım sanıyodum bi de buna üzülüyodum insanlar ne güzel giriyo yapıyo çıkıyo falan
Bu sene yurtta kalcam bende sırf tuvalet sorunum yüzünden tek kişilik oda da kalıyorum banyomda allahtan odanın içinde rahat rahat tuvalete girebilicem eğer 2-3 kişilik oda da kalsaydım muhtemelen senin gibi bende bi liste tutardım

Peki o 1 sene sonra alışabildin mi ??

ben de birkaç yıldır çok mecbur kalmadıkça girmiyorum. 15 saat otobüs yolculuğunda 1 kere gitmişliğim var tuvalete mesela. öğretmenim ve okulda gitmemek için çay falan içmiyorum çoğu zaman. eve zor atıyorum kendimi üni.de öyle olsam ne yapardım acaba zira devlet yurdunda kaldım

Son düzenleme:
Ayol al benden de o kadar

Benim umumi tuvalete yaklaşamama sebebim koku, ben kötü kokulardan inanılmaz tiksinirim. Böyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…