- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi ROCKnROLLA
-
sırf bu yüzden kaç kere idrar yolları ve enfeksiyonu oldum tuvaletimi dışarda tutuyorum şimdi 2 hafta sonra yurda gidicem ne yapıcam bilmiyorum en büyük sorunum bu yardım edin. evden başka yerde tuvalete gitmekten nefret ediyorum tutuyorum ve sonra karnım korkunç ağrıyor . sanki evden başka tuvalete gidersem hastalık kapacakmışım gibi hissediyorum. ne yapıcam ya
kızlar eğer küçük tuvaletinizi yapacaksanız oturmayın denediniz mi bunu hiç
Ben de dışarda birileri varken yapamam bence benim durumum daha sıkıntılı arkadaslarıma falan gittiğimde hiç tuvalete giremem heleki alaturkaysakarnım şişer ağrır ama yinede yapamam nasıl çözüm bulcam bilemiyorum bi türlü rahat olamıyorum çok çekiniyorum
aynen işte diğer sorunda o hem temizlik hemde başkalarının tuvalette olması kasılıyorum resmen yapamıyorum
Ben de dışarda birileri varken yapamam bence benim durumum daha sıkıntılı arkadaslarıma falan gittiğimde hiç tuvalete giremem heleki alaturkaysakarnım şişer ağrır ama yinede yapamam nasıl çözüm bulcam bilemiyorum bi türlü rahat olamıyorum çok çekiniyorum
Bende sevmiyorum,küçükse eğer oturmadan havada yapıyorum,işim uzunsa ve oturmak zorundaysan klozete ,girmeden elime bir miktar lavabodan sıvı sabun alıyorum,içeri girince tuvalet kağıdına sürüp güzelce kenarını köşesini köpürtüyorum ,sonra tekrar t.kağıdı ile durulayıp ,klozetin etrafınada kağıt döşeyip güvenle oturuyorum.
allah ıyılıgını versın :) sen tam dıp kose temızlık yapıyormussun
bende aynı sorun yasıyorum hıde benım ıkı kızım var yanı erkek olsa ayakta yaptırırım ama kız cocugu . bıgun bel fıtıgı olmaktan korkuyorum genelde kızlar ıcın gırerım bende , kendım ıcın cok nadır artık cocuklarda bana korka korka çişlerini soyluyorlar cunkı cok sınırlenıyorum bana wc ye gırmek ölüm gelıyo gırerız hıc bır yere dokunmayın dıye dıye cocuklarda hıcbır yere dokunmazlar . klozete tutana kadar canım cıkar dedıgım gıbı bel fıtıgı olmazsam cok ıyı bırde ben bakamıyorumda o pis yere bakınca sankı ıcıne dusmusum o pıs seyler bana bulasmıs gıbı gelıyo bırkeresınde ucakta o daracık yere soktular benı bende oturtmak zorunda kaldım cunkı cok dar kucaga falan alınamazdı ve kızım poposunun alt tarafı mantar oldu yanı bıkere oturması yettı valla
bıde genelde uzun seyahatlarımız cok olur cocuklar sıkıstımı ısterımkı hemen sagda musaıt bı yerde duralım otların ıcıne yapsınlar tmız temız ama esım cokmkızar bana ne yapayım bana o klay gelıyo
haha:))) şehirler arası otobüs mola vermiş...Ben de beş saatin birikimi içimde, koşa koşa bi kabine girdim kiii biri benim kapımı tıklattı.Kapıda bekleyenim olduğunu öğrendiğim anda yolculuğun son çeyreği boyunca beni kasıp kavuran,şekilden şekile sokan çiş bi anda kaçtı içime:)) işin kötüsü daha mola falan yok-kimbilir kaç saat sonra varıcaz.Ne yaptıysam ne ettiysem rahatlaymadan çıktım o WCden.Gözlerim doldu...ağlayacaktım nerdeyse
yani seninle aynı durumdayım Hannacan,ne çektiğini enn iyi ben anlarım :))
bu arada alışveriş merkezlerinin-otogarların tuvaletinde hep ayakta işeme aparatı var.1 lira atıyorsun veriyo makina.
Ben hiç öyle atraksiyonlara girmedim ama ne bileyim,burcu başak olanlar falan kullanabilir :))
Hatta google'dan aradım da silikon olup yıllarca kullanılanı varmış. Sırf pislik endişesiyle bu sorunu yaşayanlar varsa deneyebilir yani ,pratik bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?