- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
- Konu Sahibi ROCKnROLLA
-
ayyy cok ilginc :) el atmadiklari bi bu kalmisti cinlilerin
bununla klozetin ortasini denk getiremeyecekler yapmasin. fena beddua ediyorum. kendi nazik popolari temiz olsun diye klozet tepesine cikip oldugu gibi birakanlar. bir tek siz insansiniz cunku
sozum meclisten disari
konusahibi arkadasim merak etme yurtta mecbur alisacaksin. bol bol antibakteriyal islak mendil edin. ama mendilleri tuvalete degil cope atiyoruz ona gore
cok haklisiniz insan bazen hemcinslerinden utaniyor gercekten.. Afedersiniz kirli Ped ini bile yere birakanlar var
sırf bu yüzden kaç kere idrar yolları ve enfeksiyonu oldum tuvaletimi dışarda tutuyorum şimdi 2 hafta sonra yurda gidicem ne yapıcam bilmiyorum en büyük sorunum bu yardım edin. evden başka yerde tuvalete gitmekten nefret ediyorum tutuyorum ve sonra karnım korkunç ağrıyor . sanki evden başka tuvalete gidersem hastalık kapacakmışım gibi hissediyorum. ne yapıcam ya
off kızlar yarama bastınız ya ben ne yapayım benim durumuma da bi çare...ayrıca ben bu durumumun takını oldugunu düşünmüyorum sağlığımla ilgili çünkü
işyerimde masalarımızın dipdibe oldugu bayan arkadas ki kendisi 1 çocuk anneisdir. uvalete girer kapı koluydu sifondu heryere dokunur ama ama asla elini yıkamaz asla. kaç defa şahit oldum. ve iş gereği benim masa telefonuma bilgisayarıma kalemlerime falan dokunuyor ve ben cok geriliyorum rahatsı oluyorum.benim kendi el teizliğime dikkat etmemin ne anlamı kaldı bu durumda...ne biçim insanlar var ya su var sabun var kadın sanki eli kopacak yıkasa...
ne yapabilrim sizce 1 gün değil 2 gün değil ki idare edim desem
sırf bu yüzden kaç kere idrar yolları ve enfeksiyonu oldum tuvaletimi dışarda tutuyorum şimdi 2 hafta sonra yurda gidicem ne yapıcam bilmiyorum en büyük sorunum bu yardım edin. evden başka yerde tuvalete gitmekten nefret ediyorum tutuyorum ve sonra karnım korkunç ağrıyor . sanki evden başka tuvalete gidersem hastalık kapacakmışım gibi hissediyorum. ne yapıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?