Umumi tuvalete gidememek ve bu durum yüzünden yaşadıklarım

bende çok mecbur kalırsam giriyorum ve yanımda mutlaka sabun ve kolonya bulunduruyorum.oturmayanlardanım bende yalnız değilmişim oturmasam bile heryeri tuvalet kağıdıyla kaplıyorum girmedende iki kere falan sifonu çekiyorum.off kızların işi gerçekten zor çiş yapmak bile zulüm he birde iyice mikroplar ölsün diye kolonya da döküyorum iyice zaten o uçuyor kuruyor yani hemen üstünede tuvalet kağıdı

Yaşadıkların doğal da bu kadar tutma bence
Ben mesela tuvalet kağıdıyla kaplarım ya da klozete oturmadan nişan alırım napayım artık

Dışarıda tuvalete gidemeyenler için aşağıdaki gibi bir ürün gözüme çarptı belki işinize yarar.

Son düzenleme:
Dışarıda tuvalete gidemeyenler için aşağıdaki gibi bir ürün gözüme çarptı belki işinize yarar.

bununla klozetin ortasini denk getiremeyecekler yapmasin. fena beddua ediyorum. kendi nazik popolari temiz olsun diye klozet tepesine cikip oldugu gibi birakanlar. bir tek siz insansiniz cunku
sozum meclisten disari

konusahibi arkadasim merak etme yurtta mecbur alisacaksin. bol bol antibakteriyal islak mendil edin. ama mendilleri tuvalete degil cope atiyoruz ona gore

cok haklisiniz insan bazen hemcinslerinden utaniyor gercekten.. Afedersiniz kirli Ped ini bile yere birakanlar var

ben de pek hoşlanmıyordum dışarda tuvalete gitmekten. ne kadar dikkat etsem de mikrop kaptım, iyice huylandım artık. alafranga değil de alaturka tuvalet daha hijyenik oluyor, seçme şansım varsa alaturka tuvaleti seçiyorum ben de...

Bende çok takılıyorum bu konuya ama her gittiğim yerde girmek mecburiyetinde kalıyorum sonrası için korkuyorumm ayy allah korusun çok utanç verici :26:

sorun yurtlarsa eğer eskisi gibi değil yurt ortamları. hem insanlar daha bilinçli hem de hijyen konusunu önemsiyor kurumlar.

bizim zamanımız daha pisti sanki. yani gerçekten sifon çekmek kadar basit bir eylemi yapmaktan aciz insanlar var gerçekten..

biz de kapılara yazılar falan yazardık deşifre etmek için...

sen kendin kullanmadan önce domestos döküp 2 dk bekleyebilirsin. sonra sifonu çek tamamdır. benim de şöyle bir takıntım vardı. yurtta sürekli aynı wc yi kullanırdım. dolu olursa beklerdim mutlaka. o zaman kendimi daha iyi hissediyordum.

Bende sürekli tutuyorum :18: Misafirliğe gittiğim yerlerde bile giremiyorum.. Temiz oluyor ama yinede rahat edemiyorum kendi evim dışında bir yerde :26:

Ben de normalde öyleydim lisede filan sonradan alıştım zorla yani. Sürekli gezdiğim yerlerdeki mekanların avmlerin tuvaletlerini biliyorum nerde sıkışırsam nereye gireceğim filan Hepsine gidilmiyor dikkat edenlere ancak. Gerçi oturmuyorum kartal duruşu Bu arada cidden hastalık kapılıyor. Ben bir yurt gibi bir yerde kalmıştım yazın geçici orda sürekli temizleniyordu çok kişi de kullanmıyordu ama enfeksiyon kaptım antibiyotikle geçti. Yalnız tutmakta kötü oturmadan ya da oturacaksan peçete filan koyarak halletmeye çalış derim :)

off kızlar yarama bastınız ya ben ne yapayım benim durumuma da bi çare...ayrıca ben bu durumumun takını oldugunu düşünmüyorum sağlığımla ilgili çünkü
işyerimde masalarımızın dipdibe oldugu bayan arkadas ki kendisi 1 çocuk anneisdir. uvalete girer kapı koluydu sifondu heryere dokunur ama ama asla elini yıkamaz asla. kaç defa şahit oldum. ve iş gereği benim masa telefonuma bilgisayarıma kalemlerime falan dokunuyor ve ben cok geriliyorum rahatsı oluyorum.benim kendi el teizliğime dikkat etmemin ne anlamı kaldı bu durumda...ne biçim insanlar var ya su var sabun var kadın sanki eli kopacak yıkasa...
ne yapabilrim sizce 1 gün değil 2 gün değil ki idare edim desem

birlikte tuvalete girdiğiniz bir anda çıkışınızı da birlikte denk getirip elini yıkamıyor musun diyebilirsin çıkarken. belki utanır. veya onun yanında aşırı titiz gibi gözüküp dokunduğu her şeyi o bırakır bırakmaz silersen yine belki utanır yıkar. ne bileyim yani çekmek zorunda değilsin bana kalırsa. bir şekilde mesaj ver. ya dokunmasın ya da yıkasın...

Bende evimden başka yerde giremezdim ta ki aşırı aktif mesane sorunuyla tanisincaya kadar artik gittigim heryerde girmeye mecbur kaldığım için alistim. Tabi girer girmez sifonu cekip gerekli hijyeni sagliyorum kapilara falan dokunmuyorum.. Birde geçen bir uzman tvde aciklama yapti hicbir umumi tuvalet oraya bırakacagimizdan pis degilmis bu sebeple temizliğe tabiki dikkat ederek rahatca kullanabilirsin

canım tvde doktorlar bu konu hakkında konuşuyodu
sıkıştığın zaman gitmen gerekiyomuş zaten tuvaletten vs yerlerden mikrop kapmak öyle kolay birşey değilmiş
vücudumuz bu konuda dirençliymiş o yüzden sırf mikrop kaparım diye karnına ağrılar girecek kadar sıkma kendini o zaman da başka hastalıklar çıkabilir

zaten öyle insanlar var ki tuvalete giripte elini yıkamayan burnuyla oynayan o halde her yere dokunup insanın midesini kaldıran
o yüzden mikrop kapacak olursan her yerden kapabilirsin ben böyle çok insan gördüm o yüzden her yere ıslak mendille dokunuyorum genelde bilgisayarın faresini bile peçete ya da mendille tutuyorum eğer temiz olmayan birinin kullandığını görürsem

yurttada kalacaksan çok titizlik manyağı olmaman gerekiyo yoksa yaşayamazsın zaten sen mümkün olduğunca steril davranmaya çalış pis insanlara söylesen de farketmiyo çünkü gördüğümüzü biliyolar utansalar yapmazlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…