Umursamamak..

Özür dilemek değil de hep ben gidiyorum bu küslük bitsin diye haklı ya da haksiz olmam.bi seyi değistirmiyor küs kalmaya dayanamiyorum çunkü ama artık dayanacağim..
Yani esin haksiz oldugunu bildigi haldemi kusuyor?
O zaman daha da zor,hakli da olsa haksizda olsa hep sen git istiyor yanina oylemi?

Ben duramamki:) yani ayni evin icinde kus kalmak zor cocuklarla ilgili bisey oluyo mecburen konusuyoruz yani..

Slm kızlar...eşinizle tartıştığınızda küstüğünüzde ilk adımı atmadan bu durumu umursamadan nasıl yapiyorsunuz ya da umursamıyor gibi göründüğünüz bir oyunculuğu nasıl sergileyebiliyorsunuz...ben bunu bi türlü beceremiyorum,küs olmadığımizda çok şahane aktiviteler mi yapıyoruz?Nerdeee... hayır 2 sohbet herkes tekrar telefona gömülüyor.çok şahane zaman geciriyormuş gibi küs kalamıyorum.. Artık adım atmak istemiyorum..küs kalmak beni sinirlendiriyor ya daha büyük kavga cıkartiyorum ya barışıyorim sessiz sakin umursamaz duramıyorum bunun bi yöntemi var mı acaba...

Bugüne dek eşimin hiçbir küslükte geri adım atıp, gönlümü aldığına rastlamadım. Dolayısıyla tam öğrenmek istediğiniz şeye cevap veremem. Ama şöyle bir önerim olabilir; eve, evinizin içine üçüncü insanlarla ilgili şeyleri sokmayın. Bu, yarı yarıya kavga olasılığını düşürüyor. Düşen kavga olasılığıyla beraber akşamları birer dizi bulun. Telefonda harcanan zaman yerine dizi izleyerek, sonrasında da o dizideki olayları konuşarak somut bir iletişim yakalayın. Bizde bu işe yarıyor.

Back
X