- Konu Sahibi ironihayat
-
İlk defa yapmıyorsa feci !! Vurdumduymaz biri demekki ya erkekler böyle diyecegim ama benim erkek arkadasım malesef !! Cise gittigini de söyle desem üsenmeyecek yani o derece.
Bütün gün size dönecek hic mi fırsatı olmamıs yaptıgı saygısızlıktır yani. Siz deli-divane gibi arıyorsunuz sonucta. Daha dikkatli olması konusunda uyarın ama huylu huyundan vazgecer mi ? Onu hic bilmiyorum.CADIARZU
kızlar bana lutfen yardım edın kafayı bozmak uzereyım doktora falan gıdecem artık. 3 yıllık bır ılıskım var ıyısıyle kotusuyle oyle fazla kavga eden cıftte degılız ama benı umursamaması sınır edıyor benı.ararım hemen doner bana yada mesaj atar musait degılım dıye dun 6 7 saat ulasamadım ona arıyorum yok mesaj atıyorum yok sirket hattını arıyorum galerıyı arıyorum cevap yok.basına bıseymı geldı dıye kaza falanmı dıye merak ettım aksam mesaj atıyor surdaydım suraya gıttım falan fılan buna bı fırca ben necıyım dıs kapının dıs mandalımıyım kızdım bır guzel bana yuzsuz yuzsuz sacma sacma konusma dıyor az once aradı hıcbısey olmamıs gıbı askım canım cıcım sınırlerım bozuldu valla ısyerındeyım aglıyacam aglıyamıyorum kafamı bozucam valla bu umursamaz tavırları degersızım gıbı davranması benı hiçe sayması uffffffffffffff bıktım artık bıktımmm
bu ne ya bu erkekler nasılda böyle mursamaz oluyorlar. hele bi de szin canınız sıkkınken biliyoken. hiç birsey olmamsı gibi napıyon askım gülüm demesi yokmu öldürmek isitoyrum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?