gladthat canım nişanda 2 bilezik taktılar,erkek kardeşi de bir çeyrek taktı,Allah sana da eşinin ailesiyle gül gibi geçinmek nasip etsin......
gladthat canım nişanda 2 bilezik taktılar,erkek kardeşi de bir çeyrek taktı,Allah sana da eşinin ailesiyle gül gibi geçinmek nasip etsin......
Teşekkürler kızlar,pek hoş durumlar olmasada bunlar tek olmadığımı hissetmek iyi geldi..Onlardan hiçbir beklentim yok. Ancak asıl üzücü durum benim ailem sürekli söyleniyor neden hiç aramıyorlar diyor annem sanki biz kız alıyoruz diyor...Gelinliğimi bile gittim annemle kendim seçtim bir kere bile sormadılar hazırlıklar ne alemde diye..Tamam durumları kötü olabilir ama bari arayıp bir hal hatır sorun..O da yok...Cehalet mi desem, umursamazlık mı desem ne desem inanın bilemiyorum...
Merhabalar, şuan nişanlıyım kismetse bu ay sonunda evleneceğim ama nişanlımın ailesi maddi manevi anlamda öyle ilgisiz,öyle umursamaz ki...4 Aralık'ta nişanlandık bir kere bile nasılsınız,haliniz keyfiniz nasıl diye aramadılar..geçen hafta bana araba çarpmıştı ancak o zaman aradılar geçmiş olsun demeye.. Bunun dışında düğün masrafları icin tek kuruş harcadıkları yok nişanlım herşeyi üstleniyor ve ben ona kıyamadığım için çalışırken biriktirdiğim parayla balayı masraflarını ben üstlendim,davetiyeleri ben bastırttım..Benim çırpınmalarımı annem gördükçe de onlara verip veriştiriyor sen neden uğraşıyorsun bunlar nebiçim insanlar diyor haklı olarak..Moralim bozuluyor 27 gün sonra düğünüm var ama kendimi yapayalnız hissediyorum...
Kızlar benim ailem nişanımı adalar manzaralı restoranda yemekli olarak yaptı kızımıza layık nişan budur diyerek çevremdeki herkes biz böyle güzel nişan görmedik dediler düğünde de sırf beğendim diye hint işi 30 gr bilezik takıcaklar şimdi ben bunu nispet anlamında söylemiyorum bizimkilerin fedakarlığına bakın bir de onlara...Arayıp sormadıkları gibi bir de maddi manevi katkı hiç yok düğün mekanını bile canım nişanlım ödeyecek.evlendikten sonra yurtdışına gideceğim için burda ev açmadık dolayısıyla eşya da alınmadı...
Teşekkürler kızlar,pek hoş durumlar olmasada bunlar tek olmadığımı hissetmek iyi geldi..Onlardan hiçbir beklentim yok. Ancak asıl üzücü durum benim ailem sürekli söyleniyor neden hiç aramıyorlar diyor annem sanki biz kız alıyoruz diyor...Gelinliğimi bile gittim annemle kendim seçtim bir kere bile sormadılar hazırlıklar ne alemde diye..Tamam durumları kötü olabilir ama bari arayıp bir hal hatır sorun..O da yok...Cehalet mi desem, umursamazlık mı desem ne desem inanın bilemiyorum...
çok şükür sorunumuz yok canım benim bunlar beklenti değil aile ilişkilerinde olmasi gereken şeyler okuduğunu iyi anla ve sonra cevap yaz oldu mu tatlımbeklenti içersine girmek insanı böyle yapar
yıpranırsın, evlensen bile eminim bu beklentilerle sorunların vardır senin, ya da sorun her an gelebilir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?