- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Kadin en son gecen sene girmis siteye sizede 4 sene once cevap vermis.Konu hortlatani gordumde seneler sonra kendi konusuna cevap verenlere yazani ilk defa goruyorumçok şükür sorunumuz yok canım benim bunlar beklenti değil aile ilişkilerinde olmasi gereken şeyler okuduğunu iyi anla ve sonra cevap yaz oldu mu tatlım
Esine bunlari soylemiyormusun.Aynen öyle.Keşke beni de zamanında birileri uyarsaydı,bu kadar içime oturmazdı.İnsan fedakarlık yaptım diyerek takdir bekliyor ama yok olmuyormuş.Bunu başka arkadaşlardan da duydum.Yeterki evlenelim diye öne atılmamak gerekiyormuş.O aşık olunan eş bile yeri geliyor önemsemiyor.Mesala ben aileme her gidişimde annem sağolsun ev yapımı salça,yaprak,zeytinyağı...vs.hemen hazırlar.Eşim "sağolsun" diyeceğine" bunları kim taşıyacak" der.Ki herseferinde arabayla otogara bırakır babam.Evimize de araçla geliriz.Yani güler misin ağlar mısın?Hani "El kızı"derler ya ; el oğluda bu kadar kıymet biliyor işte.
Kadin en son gecen sene girmis siteye sizede 4 sene once cevap vermis.Konu hortlatani gordumde seneler sonra kendi konusuna cevap verenlere yazani ilk defa goruyorum
Offf konu 5 senelik ve üye kendi konusunu hortlatıp laf sokuyor.
Neyse evlenmiştir herhalde, mutluluklar dileyelim.
Cevap yazmiycaktim aslinda size ama kismet diyelimSize de 5 sene sonra cevap yazar artık.
cehalet galibaTeşekkürler kızlar,pek hoş durumlar olmasada bunlar tek olmadığımı hissetmek iyi geldi..Onlardan hiçbir beklentim yok. Ancak asıl üzücü durum benim ailem sürekli söyleniyor neden hiç aramıyorlar diyor annem sanki biz kız alıyoruz diyor...Gelinliğimi bile gittim annemle kendim seçtim bir kere bile sormadılar hazırlıklar ne alemde diye..Tamam durumları kötü olabilir ama bari arayıp bir hal hatır sorun..O da yok...Cehalet mi desem, umursamazlık mı desem ne desem inanın bilemiyorum...
Merhabalar, şuan nişanlıyım kismetse bu ay sonunda evleneceğim ama nişanlımın ailesi maddi manevi anlamda öyle ilgisiz,öyle umursamaz ki...4 Aralık'ta nişanlandık bir kere bile nasılsınız,haliniz keyfiniz nasıl diye aramadılar..geçen hafta bana araba çarpmıştı ancak o zaman aradılar geçmiş olsun demeye.. Bunun dışında düğün masrafları icin tek kuruş harcadıkları yok nişanlım herşeyi üstleniyor ve ben ona kıyamadığım için çalışırken biriktirdiğim parayla balayı masraflarını ben üstlendim,davetiyeleri ben bastırttım..Benim çırpınmalarımı annem gördükçe de onlara verip veriştiriyor sen neden uğraşıyorsun bunlar nebiçim insanlar diyor haklı olarak..Moralim bozuluyor 27 gün sonra düğünüm var ama kendimi yapayalnız hissediyorum...
Niye cevap yazmayacaktiniz ki?Cevap yazmiycaktim aslinda size ama kismet diyelim
Dort sene sonra yazicaktimNiye cevap yazmayacaktiniz ki?
al canım hemen yazdım cevabını isteyen yazar isteyen yazmaz tariHe göre mi yorum yazılıyor acaba öyle olsaydı adminler skt koyardı gönderilereSize de 5 sene sonra cevap yazar artık.
al canım hemen yazdım cevabını isteyen yazar isteyen yazmaz tariHe göre mi yorum yazılıyor acaba öyle olsaydı adminler skt koyardı gönderilere
oh ne güzel canım hayatında bir ilk yaşamış oldun :)))Kadin en son gecen sene girmis siteye sizede 4 sene once cevap vermis.Konu hortlatani gordumde seneler sonra kendi konusuna cevap verenlere yazani ilk defa goruyorum
Allah razı olsun canım gönderinin derdi de başkalarını baya germiş
Offf konu 5 senelik ve üye kendi konusunu hortlatıp laf sokuyor.
Neyse evlenmiştir herhalde, mutluluklar dileyelim.
hmmm normal mi acaba hadi tartışalım bunuAma itiraf edin biraz bile olsa saçma değil mi? Artık siteye bile girmeyen bir insana bir iki ay değil, bir iki sene bile değil, tam 5 sene sonra cevap vermeniz normal mi?
hmmm normal mi acaba hadi tartışalım bunuanlamadım ki 15 sene sonra cevap versem ne olur? veya ne olmaz?
sagolun teşekkür ederim özgür olduğumu biliyordum :) iyi geceler...Bence komik olur, çok da mantıklı olmaz. Ama özgürsünüz sonuçta.
teşekkür ederim cnm cevabınız için :) aynen öyle oldu kendi birikimimizle yaptık çoğu şeyi ama onlar da az da olsa destek oldularBen derimki iki esya icin milletin agiz kokusunu minnetini cekicegine varsin yapabildiginiz kadar siz yapin...hem sozde destek olucaklari zaman tabaginizdan koltugunuza kadar herseyinize mudahale edilecek kendi butcenizde,kendi zevkinizle,kendiniz kurun yuvanizi bence boylesi sizin icin daha avantajli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?