Umursamaz erkeği pişman etme :(

reyhoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
55
9
0
İstanbul
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar :) kısa bi süre önce biriyle tanıştım bana gelen oydu ama böyle kendinden çok emin gibi davrandı hep.işte sürekli kendini övmeler mi dersiniz ben kızlara şimdiye kadar çok çektirdim umursamaz takılarak demeler mi yok bilmem benim bi huyum var umursamaz takılarak karşımdakini deli ederim falan da filan neyse öyle böyle derken bitirdim bitirme sebebimde çok rahat davranmami istemesiydi bende aynen şöyle dedim ben anlattığın gibi rahat gevsek olamam herşey zaman ister dedim ve mesaj attım o ise sadece tamam dedi o kadar zoruma gittiki anlatamam.. İçi içini yese de gelmez umursamaz takilir biliyorum ama pişman olsun istiyorum napabilirim yokmu aranızda tecrübelisi bu konuda akıl verin nolur :( sürünsün istiom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uğraşmaya değmez:ssz:
adam umursamazın teki. ne yapsanda boşdur onun için...
kurtuldugunun keyfini cıkar:24:

bir başkası olduğu için...

cektirmek isteyen dille söylemez yapar...

ciddiyetsiz geldi..

bu mantık kimseye bir şey kazandırmaz...
saygı sevgi olmayan herşey biter.

süründür ..

.ayağa kalkar bu ne yaa... sen kimsin der...

illa onu neden istediğini anlamadım.....

seversen anlarım... aşk -sevgi yoksa uğraşmaya değmez...

en güzel yanıt zaten düşünmemek umursamamak o kendi kendine umursamamya devam etsin...

Seni sevmeyen, umursamayan birini pişman edemezsin.
Egonu bir kenara bırak. Kendine zarar verme bu gereksiz detaya takılıp sinirlenerek. Sinirlenmekle kalmayıp hiç fayda etmeyecek planlar yaparak...

Bu arada çok safmış bu çocuk. :27:
İnsan hiç ben şunu bunu yaparım gibi çocukluklara girer mi ya. :D
Güldüm. :D Sorunları da var belli ki. Bu yüzden umursamazlık maskesinin ardına saklanıp, kızlar onu üzmeden o onları dehliyor.
Ne yapsan ifadesiz kalır. ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Egonu bir kenara bırak. Kendine zarar verme bu gereksiz detaya takılıp sinirlenerek. Sinirlenmekle kalmayıp hiç fayda etmeyecek planlar yaparak...

Güldüm. :D Sorunları da var belli ki. Bu yüzden umursamazlık maskesinin ardına saklanıp, kızlar onu üzmeden o onları dehliyor.

İşe yaramış oğlanın takdiği her zaman umursamazlık dikkat çeker zaten

Allah'ım çok komik bir adammış.:60::60::60::60::60:
Aklınca cool takılmaya çalışmış.:60::60:
Uğraşmaya değmez,salla gitsin..:ssz:
Daha kendini bilen ve "olgun" birini bulman dileğiyle.

aşk sevgi zaten hiç olmadi dediğim gibi zoruma gitti sanırım bi ders alması şart bu tarz insanların :(

Son düzenleme:

Kesinlikle bende sorunları olduğunü düşünüorum bazen iyiki bitti gitti diom ama aynı yerde oturduğumuz için görüorum bazen ablamla konuşup yanaşmaya çalışıo ama nerdeeee agzinin payini bi verebilsem :)

Bu arada teşekkürler arkadaşlar yorumlariniz paylasimlariniz için eksik olmayın sizi dinlicem ama emin olun :)

Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar :) kısa bi süre önce biriyle tanıştım bana gelen oydu ama böyle kendinden çok emin gibi davrandı hep.işte sürekli kendini övmeler mi dersiniz ben kızlara şimdiye kadar çok çektirdim umursamaz takılarak demeler mi yok bilmem benim bi huyum var umursamaz takılarak karşımdakini deli ederim falan da filan neyse öyle böyle derken bitirdim bitirme sebebimde çok rahat davranmami istemesiydi bende aynen şöyle dedim ben anlattığın gibi rahat gevsek olamam herşey zaman ister dedim ve mesaj attım o ise sadece tamam dedi o kadar zoruma gittiki anlatamam.. İçi içini yese de gelmez umursamaz takilir biliyorum ama pişman olsun istiyorum napabilirim yokmu aranızda tecrübelisi bu konuda akıl verin nolur :( sürünsün istiom

Kaç yasında bu arkadas ergen falan zannımca bosverr ugrasmaa:19::19: henuz olgunlasamamıss zamanla buyur ben lısedeyken konusurdum boyle tiplerle yahuu :21:

Kaç yasında bu arkadas ergen falan zannımca bosverr ugrasmaa:19::19: henuz olgunlasamamıss zamanla buyur ben lısedeyken konusurdum boyle tiplerle yahuu :21:

Yok ya ergen olsa anlarım da 28 yaşında :))

Yok ya ergen olsa anlarım da 28 yaşında :))

Ovvvv kaç kaçç hemen kaçç uzak durrr onun olgunlasmasıı 40ı bulur sonrada andropozuyla ugrasırsınn :6::6:

Ay ne ukala. Kendini begenmis insanlari herzaman itici bulmusumdur -.- ugrasmaya degmez bence. O mu senin pesinden kosuyo sen mi belli degil. Ha illa yok beni umursasin diyorsan onun gibi davran. Yine umursamazsa salla gec önündeki maclara bak ;)

Ay ne ukala. Kendini begenmis insanlari herzaman itici bulmusumdur -.- ugrasmaya degmez bence. O mu senin pesinden kosuyo sen mi belli degil. Ha illa yok beni umursasin diyorsan onun gibi davran. Yine umursamazsa salla gec önündeki maclara bak ;)

Yok ya ne umursicam sadece ben takmam umursamam dediği için bi kere de olsun gelip pişmanım tarzı bişey desin istedim yoksa olmayacak bişey allah korusun böylelerinden hepimizi :)

Son düzenleme:
Back
X