Umursamaz Eşim ve mutsuz evliliğim

Schatzii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
155
76
98
29
selam kızlar
Benim beni hiç umursamayan söylediklerimi dinlemeyen sürekli beni aşağılayan bir eşim var.
Sabah iki saat kavga ettik bebeğimiz kavgamızdan çok korktu çok ağladı kuzum :(
Kavga sebebimiz de şu: sabah erkenden işe gider akşam 11 de gelir işten. Geldikten sonra bebeği 10 dk tutar tutmaz bana atar direk benim gün içinde bana yardım edecek yakınımda kimsem yok eşim yokken duşa bile giremiyorum o gelince 5 dk girerim onda da çocuk ağla ağla bi hal olur bakmaz doğru düzgün. Sabah da biraz bakarmısın çok ağlıyor dedim umrunda değil sinirlerim acayip yıprandı ağladım baya. Beni sakinleştirip iyi şeyler söyleyeceği yerde bana hakaret ediyor beceriksiz sen şöylesin böylesin diye daha da sinirlendim bağırdım çocuk çok ağladı. Eşim de bana vurdu bağırdı. Çirkinsin beceriksizsin saydı her şeyi . Çok üzgünüm çok hiç mutlu değilim. Halbuki ne fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum en güzel yemekleri yapmaya çalışıyorum evimize bebeğimize çok iyi bakmaya çalışıyorum ailemden arkadaşlarımdan uzağım ama karşılığı buymuş maalesef

Hep mi boyleydi cocuktan sonra mi degisti huylari?

Bazen evde kucuk bir bebek olmasi sinirleri yipratabiliyor.

Biraz sakin olun, yemek pisirmeyi birkac gunlugune birakin. Disardan yersiniz. Kendinize zaman ayirin. Bebeginizle her gun en az iki saat acik havada gezmeye cikmiyorsaniz cikmaya baslayin.

Yemekten cok esinize ozel zaman ayirin. Eve geldiginde onu ozel hissettirin. Ondan is beklemeyin bir sure. Yani oye gibi davranin. Biraz cilve yapin iste....

Sonra musaitse birkac hafta sonra iki uc gunlugune ailenizin yanina gidin. Sizin icin de degisiklik olur.

Evinize de yardimci bir bayan alin durumunuz uygunsa.

Eger bir mesleginiz varsa da bebeginiz 2 yasina gelince ise baslayin.

Elleri kirilasica!
Butun bunlarada sahit oldu oylemi o kuzucuk:KK43:ahh yavrum nasilda korkmustur..
Kac yillik evlisiniz?yaslar kac?biraz detay verirmisin ona gore yorum yapalim..

Bu hareketinnin yorum yapilacak bir yanida yok ya neyse!!
Evet çok korktu kuzum :( 2 yıllık evliyim ben 23 eşim 27 yaşında

Hep mi boyleydi cocuktan sonra mi degisti huylari?

Bazen evde kucuk bir bebek olmasi sinirleri yipratabiliyor.

Biraz sakin olun, yemek pisirmeyi birkac gunlugune birakin. Disardan yersiniz. Kendinize zaman ayirin. Bebeginizle her gun en az iki saat acik havada gezmeye cikmiyorsaniz cikmaya baslayin.

Yemekten cok esinize ozel zaman ayirin. Eve geldiginde onu ozel hissettirin. Ondan is beklemeyin bir sure. Yani oye gibi davranin. Biraz cilve yapin iste....

Sonra musaitse birkac hafta sonra iki uc gunlugune ailenizin yanina gidin. Sizin icin de degisiklik olur.

Evinize de yardimci bir bayan alin durumunuz uygunsa.

Eger bir mesleginiz varsa da bebeginiz 2 yasina gelince ise baslayin.
Hep böyleydi maalesef bencil vurdumduymaz. Her gün dışarı çıkıyorum bebeğimle 2 3 saat park bahçe market gezeriz.
Ailem baya uzakta maalesef öyle hemen gidemiyoruz ve eşimin işi dolayısıyla

Canim benim 23 yasindaymissin daha....ara sira bir haftaligina falan annen gelse bebege ve ev islerine yardim etse. Herseyi bir yoluna koysa ve gitse, sen de bi nefes alsan olmaz mi? Annen varken kuafore vs gidersin biraz kendini simartirsin. Hatta belki esinle basbasa disari cikarsiniz. ?

Cok sevmeyeceksin iste!can yucelin bir siiri vardi boyle,o geldi aklima gercekten cok dogru ya,fazla deger vermeyeceksin iste o zaman kiymetin oluyor..
Aynen öyle ben bunu yaşayarak gördüm maalesef el üstünde tutarım hep eşimi sevdiğimi dile getiririm sarılırım o kaçar sarılma sıcak bunaldım der

cok gencsiniz ve daha 2 senelik evlisiniz,nasil bu hale geldiniz?
Ofke kontrolu yok gibi esinin,onceden de yasandimi boyle tartismalar aranizda?
Evet bebek yokken de oluyordu maalesef benim de kontrolüm olmuyor evlendikten sonra eşimin umursamazlığı yüzünden bu hale geldim beni ağlatırdı ve içerde maç izlerdi bu haldeyim o yüzden sinirlenince aşırı oluyo

Canim benim 23 yasindaymissin daha....ara sira bir haftaligina falan annen gelse bebege ve ev islerine yardim etse. Herseyi bir yoluna koysa ve gitse, sen de bi nefes alsan olmaz mi? Annen varken kuafore vs gidersin biraz kendini simartirsin. Hatta belki esinle basbasa disari cikarsiniz. ?
Maalesef annem gelemez çok uzakta :( kuaför baş başa dışarı çıkmak benim için hayal hepsi bunların yakın çevremde kimsem yook ve gelme imkanları da yok

O zaman esinizden beklentinizi sifira indirip o yokmus gibi davranacaksiniz ki yipranmayasiniz.

Belki yas buyudukce olgunlasir....
Artık öyle karar verdim zaten. Tek bebeğim ve ben varmış gibi yapacağım yoksa gerçekten ben çok yıpranıyorum yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi

Cok yorgun ve bitkinsin kuzum,bunalmissin normal yani boyle patlamalar yasaman..
Bebegin butun yuku sende,ev isi,yemek hersey senin uzerinde sanada yazik canim ya:/
Alsan karsina konussan iyilikle,desenki yukum agir yoruluyorum,bunaliyorum benim oldugu kadar seninde bebegin biraz yuk alsan uzerimden paylassak herseyi?sence dinlemezmi?

İnsan sevdiğini nasıl aşağılayabilir :KK43: niye insanlar kötü ? Mutlu olmak mutlu etmek ne kadar zor olabilir ?
Ben de anlayamıyorum maalesef ama mutlu etmeye çalışıyorum elimden geldiğince sadece sıcak bi sarılma anlayış bekliyorum bebeğimle ilgilense kendime baksam istiyorum ama maalesef işte durum bu

Back
X