Elbette bahçede oynamaları sorun değil ama dediğiniz gibi ben uyardım daha ne yapabilirim bilmiyorum çirkef bir insan değilim hele ki konu çocuklar olunca ama onlarda benim kedimi rahatsız ediyor ister istemez sinir basıyor beni siz olsaydınız ne yapardınızyapacağınız hiç bisey yok anneleri ilgilenmiyorsa .
Bahçede oynamalarına bisey denemez malum ortalık kötü herkez çocuğu göz önünde olsun istiyor ama camınıza çamur taşımaları kediyi korkutmaları camdan bagırmaları hoş değil
Kocamin tapulu evi hanımefendi öncelikle okuduklarını da anlama problemi var sanırım kedim evime ve evimin camına vuruyorlar koltuğun altında giriyor yazdım zaten ordan anlaman gerekirdi niye bu kadar gerginsin toprağa falan baş istersenÜzgünüm ama ona göre ev tutacaksın sokakta oynayan çocuğa da emekli dayılar gibi kızma hakkınız yok kedi niye dışarıda
Tamam ona göre alsaydınız ben değik sen gerginsin şimdi millet çocuğuna sokakta oynama mı desin sokak mülkün mü bilerek yapıyorlar muhtemelen gıcık oldukları içinKocamin tapulu evi hanımefendi öncelikle okuduklarını da anlama problemi var sanırım kedim evime ve evimin camına vuruyorlar koltuğun altında giriyor yazdım zaten ordan anlaman gerekirdi niye bu kadar gerginsin toprağa falan baş istersen
Niye ona göre ev tutma zorunda? Camının önüne çamur bırakılsa evdeki kedini cama vurup korkutsalar ona göre ev tutmam gerekirdi mi diyecektin? Daha makulu ciddi bir şekilde uyarmak. Hem aileleri hem çocukları. Çocuklara iyi davranıldıkça belli ki yüz bulup yapacaklarÜzgünüm ama ona göre ev tutacaksın sokakta oynayan çocuğa da emekli dayılar gibi kızma hakkınız yok kedi niye dışarıda
Ağzınıza sağlıkNiye ona göre ev tutma zorunda? Camının önüne çamur bırakılsa evdeki kedini cama vurup korkutsalar ona göre ev tutmam gerekirdi mi diyecektin? Daha makulu ciddi bir şekilde uyarmak. Hem aileleri hem çocukları. Çocuklara iyi davranıldıkça belli ki yüz bulup yapacaklar
Belki ki sende böyle doğurup doğurup bahçeye saliyorsunTamam ona göre alsaydınız ben değik sen gerginsin şimdi millet çocuğuna sokakta oynama mı desin sokak mülkün mü bilerek yapıyorlar muhtemelen gıcık oldukları için
Ona göre alsaydın ne demek kardeşim ona göre davranacak insanlar ne kadar saygısız ne kadar anlayışsız insansınız ya şurada ne yapacağımı soruyorum yok ona göre alsaydın bilmem ne sen fikrini belirtme ya ne diye gelip fikrini belirtiyorsun insanların canını sıkıyorsunTamam ona göre alsaydınız ben değik sen gerginsin şimdi millet çocuğuna sokakta oynama mı desin sokak mülkün mü bilerek yapıyorlar muhtemelen gıcık oldukları için
İnanır mısınız geçen yaz evde çikolatalı kek yapmıştım hepsini böyle cupcake çok güzel hepsine tek tek ikram ettim ve arka tarafta oynasalar daha iyi olur hem o taraf daha gölgelik hem çok ses çıkmaz ben de rahatsız olmam dedim ama maalesef yani ben onlarda suç bulmuyorum ailelerini tanıyorum gerçekten kötü yetiştiriyorlar daha doğrusu şımarık yetiştiriyorlarYeterince samimiyetiniz varsa minik cupcake, ekler, kurabiye gibi şeyler hazırlayıp bunları onlar için hazırladığınızı söyleyerek ikram edip yaşlarına uygun bir şekilde rahatsız olduğunuzu anlatıp onlara alternatif bir yol sunabilirsiniz. Burada değil de şurada oynasanız daha iyi olur gibi.
Siz niye her konuda böyle ters ters çıkışlar yapıyorsunuz insanlara eli boş emekli teyzeler gibi elinizde tlf oturuyorsunuz galiba . Kadın kibarca bir akıl danışmış konusunu daha okumadan anlamadan kalkıp kadına değişik bir üslupla yaklaşıyorsunuzÜzgünüm ama ona göre ev tutacaksın sokakta oynayan çocuğa da emekli dayılar gibi kızma hakkınız yok kedi niye dışarıda
Sen öyle yaparsın kimsenin doğurduğunu 7/24 çekme zorunluluğum yokÜzgünüm ama ona göre ev tutacaksın sokakta oynayan çocuğa da emekli dayılar gibi kızma hakkınız yok kedi niye dışarıda
Aksine gencecik ve güya kendisini çok beğenen ama evde bile makyajsız oturamayan biri hep özgüvenden işte bunlarSiz niye her konuda böyle ters ters çıkışlar yapıyorsunuz insanlara eli boş emekli teyzeler gibi elinizde tlf oturuyorsunuz galiba . Kadın kibarca bir akıl danışmış konusunu daha okumadan anlamadan kalkıp kadına değişik bir üslupla yaklaşıyorsunuz
Ben direkt çocuklarla muhatap olun diyorum. Yapın, bahçeye indirin, gözleriniz aynı hizaya gelecek şekilde diz çökerek konuşun. Tatlılıkla rica edin, nelerden rahatsız olduğunuzu anlatın, sizinle empati kurmalarını sağlayın. Sen dili kullanarak konuşun.İnanır mısınız geçen yaz evde çikolatalı kek yapmıştım hepsini böyle cupcake çok güzel hepsine tek tek ikram ettim ve arka tarafta oynasalar daha iyi olur hem o taraf daha gölgelik hem çok ses çıkmaz ben de rahatsız olmam dedim ama maalesef yani ben onlarda suç bulmuyorum ailelerini tanıyorum gerçekten kötü yetiştiriyorlar daha doğrusu şımarık yetiştiriyorlar
Çok güzel söylediniz bence bu hanımefendi'nin bir sıkıntısı varSiz niye her konuda böyle ters ters çıkışlar yapıyorsunuz insanlara eli boş emekli teyzeler gibi elinizde tlf oturuyorsunuz galiba . Kadın kibarca bir akıl danışmış konusunu daha okumadan anlamadan kalkıp kadına değişik bir üslupla yaklaşıyorsunuz