• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elbette bahçede oynamaları sorun değil ama dediğiniz gibi ben uyardım daha ne yapabilirim bilmiyorum çirkef bir insan değilim hele ki konu çocuklar olunca ama onlarda benim kedimi rahatsız ediyor ister istemez sinir basıyor beni siz olsaydınız ne yapardınız
Benim eski evde komşumun oğlu biraz yaramazdı enerjik bir çocuktu ben de ona tepemde çok ses yapmazsa markete gittiğim zamanlarda çikolata alacağımı söylüyordum çünkü komşumla çok samimiydik kadın gözümün önünde defalarca kez uyardı çocuğu ama çocuk anlamıyordu öyle olunca böyle bir çözüm üretmiştik. Belki çocuklara kedi çok korktu hasta oldu lütfen yapmayın gibisinden küçük uyarılarda bulunabilirsiniz malum bütün apartmanın çocuklarına sürekli bir şeyler alamazsınız😔

Üzgünüm ama ona göre ev tutacaksın sokakta oynayan çocuğa da emekli dayılar gibi kızma hakkınız yok kedi niye dışarıda
Tamam komşularımızın doğum kontrol hakkındaki fikirlerini öğrenerek ev alalım bundan sonra. Tavsiye için teşekkürler.

Benim eski evde komşumun oğlu biraz yaramazdı enerjik bir çocuktu ben de ona tepemde çok ses yapmazsa markete gittiğim zamanlarda çikolata alacağımı söylüyordum çünkü komşumla çok samimiydik kadın gözümün önünde defalarca kez uyardı çocuğu ama çocuk anlamıyordu öyle olunca böyle bir çözüm üretmiştik. Belki çocuklara kedi çok korktu hasta oldu lütfen yapmayın gibisinden küçük uyarılarda bulunabilirsiniz malum bütün apartmanın çocuklarına sürekli bir şeyler alamazsınız😔
Aslında annelerinin uyardığını görsem ben zaten bir şey demeyeceğim aslında onlar da kediyi merak ediyor çünkü gerçekten kedim çok inanılmaz güzel bir kedi yani bakmaları doyamazsınız merak ediyorlar anlıyorum ama çamur vesaire olayı da çok umrumda değil aslında ben yine 2 haftada bir zaten camlarını siliyorum önemli olan benim kedimin korkmaması sürekli tatlı tatlı dille uyardım ama bilmiyorum yani artık inanın nöbette çalışıyorum ve sabahları uyumam gerekiyor bazen böyle ister istemez sinirim tepeme atıyor

Bıktık bunun burnu yukarıda kibirden ölen yorumlarından.
kibir insanın içindeki en sessiz felakettir . Burası bir form ama gerçek hayatta da böyleyse babasının evinden çıkınca çabuk indirirler burnunu

Siz niye her konuda böyle ters ters çıkışlar yapıyorsunuz insanlara eli boş emekli teyzeler gibi elinizde tlf oturuyorsunuz galiba . Kadın kibarca bir akıl danışmış konusunu daha okumadan anlamadan kalkıp kadına değişik bir üslupla yaklaşıyorsunuz
Sokakta oynayan çocuğa çare var mı? cumartesi günü boşum evet emekliler gibi 🤣

Aslında annelerinin uyardığını görsem ben zaten bir şey demeyeceğim aslında onlar da kediyi merak ediyor çünkü gerçekten kedim çok inanılmaz güzel bir kedi yani bakmaları doyamazsınız merak ediyorlar anlıyorum ama çamur vesaire olayı da çok umrumda değil aslında ben yine 2 haftada bir zaten camlarını siliyorum önemli olan benim kedimin korkmaması sürekli tatlı tatlı dille uyardım ama bilmiyorum yani artık inanın nöbette çalışıyorum ve sabahları uyumam gerekiyor bazen böyle ister istemez sinirim tepeme atıyor
Peki hiç denediniz mi çocuklarla kediyi buluşturmayı yapmayın çok korkuyor saklanıyor üzülüyor gibisinden.

Aslında bunu söylüyorum ama gerçekten o kadar garip ki yani şu an 18 yaş altı bir çocukla velisi olmadan konuşmak bile onu tacize giriyor artık ne yapacağımızı şaşırdık iyi niyetimizi bile sorgular olduk

Ona göre alsaydın ne demek kardeşim ona göre davranacak insanlar ne kadar saygısız ne kadar anlayışsız insansınız ya şurada ne yapacağımı soruyorum yok ona göre alsaydın bilmem ne sen fikrini belirtme ya ne diye gelip fikrini belirtiyorsun insanların canını sıkıyorsun
Çünkü bi çözüm yok evimiz müstakil site içindeyiz apartmanda vs değil başka evin çocukları gelip bahçeye giriyor motorumun aynasını kırdılar bahçedeki meyvelere zarar geldi önlemi yok ailesine söyle gruba yönetime yaz yok bi kere kimse benim çocuğum yaptı demiyor yaşadığım için söylüyorum tapulu arazide yaşadık ortak alanda hiçbir şey yapamazsın sen diklen inadına yaparlar

Sokakta oynayan çocuk mu benim sorum paragraf soruları çöz beynin açılır belkiiii 😂😂😂😂😂

Yalnız kadın camın önüne Çamur konulmasından ve camına vurulup kedisine bağırılmasından korkutulmasından bahsetmiş siz kediniz nie dışarıda yazmakla kalmışsınız.
Ayrıca çocuklar sokakta oynayabilir evet ama bu demek değil ki başka bi canlıya zarar verebilirler nöbetle çalışan birinin sırf evi birinci kat die camına keyfınce vurabılır 🛑 . Lütfen üremeyin bu zihniyetle zira yeterince doğurup doğurup sokağa salanlar var arkasını aramadan

Çünkü bi çözüm yok evimiz müstakil site içindeyiz apartmanda vs değil başka evin çocukları gelip bahçeye giriyor motorumun aynasını kırdılar bahçedeki meyvelere zarar geldi önlemi yok ailesine söyle gruba yönetime yaz yok bi kere kimse benim çocuğum yaptı demiyor yaşadığım için söylüyorum tapulu arazide yaşadık ortak alanda hiçbir şey yapamazsın sen diklen inadına yaparlar
Canım dağda bir ev yaptırsaydınız o da senin düşüncesizliğin hahaha

Yavrum sen her şeye benden daha hakimsin demek ki benden daha kötü durumdasın
Yok ya en azından evimde keyifle makyajsız oturabiliyorum. Sen makyajsız suratına tahammül edemediğin için bilmezsin tabi bunları cici kıs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X