• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aselmine

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
202
Puanlar
53
Merhaba Hanımlar komşularımın çocuğu çocuklu ve gençler ikişer üçer çocukları var ben çok seviyorum çocuklarını görünce hep konuşurum ablalık yaparım onlarda beni sever ama maalesef aşırı gürültülü yapıyorlar bugün gün bahçede scooter sürüyorlar ve evim birinci kat camlarının onu hep çamur oluyor ( çamurla oynadiklari oyuncakları koyuyorlar) ben çocuklara kesinlikle laf etmen çok küçükler annelerini uyardım ama hâlâ aynı davranıyorlar

Birde benim kedim var ve sürekli cama vurup kesime sesleniyor yüksek ses olduğu için kedim koltuğun arkasına saklanıyor annelerine kaç kere kedim korkuyor dedim

yapacağınız hiç bisey yok anneleri ilgilenmiyorsa .

Bahçede oynamalarına bisey denemez malum ortalık kötü herkez çocuğu göz önünde olsun istiyor ama camınıza çamur taşımaları kediyi korkutmaları camdan bagırmaları hoş değil
Elbette bahçede oynamaları sorun değil ama dediğiniz gibi ben uyardım daha ne yapabilirim bilmiyorum çirkef bir insan değilim hele ki konu çocuklar olunca ama onlarda benim kedimi rahatsız ediyor ister istemez sinir basıyor beni siz olsaydınız ne yapardınız

Üzgünüm ama ona göre ev tutacaksın sokakta oynayan çocuğa da emekli dayılar gibi kızma hakkınız yok kedi niye dışarıda
Kocamin tapulu evi hanımefendi öncelikle okuduklarını da anlama problemi var sanırım kedim evime ve evimin camına vuruyorlar koltuğun altında giriyor yazdım zaten ordan anlaman gerekirdi niye bu kadar gerginsin toprağa falan baş istersen

Kocamin tapulu evi hanımefendi öncelikle okuduklarını da anlama problemi var sanırım kedim evime ve evimin camına vuruyorlar koltuğun altında giriyor yazdım zaten ordan anlaman gerekirdi niye bu kadar gerginsin toprağa falan baş istersen
Tamam ona göre alsaydınız ben değik sen gerginsin şimdi millet çocuğuna sokakta oynama mı desin sokak mülkün mü bilerek yapıyorlar muhtemelen gıcık oldukları için

Cocuklari kibar dille uyarin bence

Üzgünüm ama ona göre ev tutacaksın sokakta oynayan çocuğa da emekli dayılar gibi kızma hakkınız yok kedi niye dışarıda
Niye ona göre ev tutma zorunda? Camının önüne çamur bırakılsa evdeki kedini cama vurup korkutsalar ona göre ev tutmam gerekirdi mi diyecektin? Daha makulu ciddi bir şekilde uyarmak. Hem aileleri hem çocukları. Çocuklara iyi davranıldıkça belli ki yüz bulup yapacaklar

Niye ona göre ev tutma zorunda? Camının önüne çamur bırakılsa evdeki kedini cama vurup korkutsalar ona göre ev tutmam gerekirdi mi diyecektin? Daha makulu ciddi bir şekilde uyarmak. Hem aileleri hem çocukları. Çocuklara iyi davranıldıkça belli ki yüz bulup yapacaklar
Ağzınıza sağlık

Tamam ona göre alsaydınız ben değik sen gerginsin şimdi millet çocuğuna sokakta oynama mı desin sokak mülkün mü bilerek yapıyorlar muhtemelen gıcık oldukları için
Belki ki sende böyle doğurup doğurup bahçeye saliyorsun

Yeterince samimiyetiniz varsa minik cupcake, ekler, kurabiye gibi şeyler hazırlayıp bunları onlar için hazırladığınızı söyleyerek ikram edip yaşlarına uygun bir şekilde rahatsız olduğunuzu anlatıp onlara alternatif bir yol sunabilirsiniz. Burada değil de şurada oynasanız daha iyi olur gibi.

Ona göre alsaydın ne demek kardeşim ona göre davranacak insanlar ne kadar saygısız ne kadar anlayışsız insansınız ya şurada ne yapacağımı soruyorum yok ona göre alsaydın bilmem ne sen fikrini belirtme ya ne diye gelip fikrini belirtiyorsun insanların canını sıkıyorsun

Yeterince samimiyetiniz varsa minik cupcake, ekler, kurabiye gibi şeyler hazırlayıp bunları onlar için hazırladığınızı söyleyerek ikram edip yaşlarına uygun bir şekilde rahatsız olduğunuzu anlatıp onlara alternatif bir yol sunabilirsiniz. Burada değil de şurada oynasanız daha iyi olur gibi.
İnanır mısınız geçen yaz evde çikolatalı kek yapmıştım hepsini böyle cupcake çok güzel hepsine tek tek ikram ettim ve arka tarafta oynasalar daha iyi olur hem o taraf daha gölgelik hem çok ses çıkmaz ben de rahatsız olmam dedim ama maalesef yani ben onlarda suç bulmuyorum ailelerini tanıyorum gerçekten kötü yetiştiriyorlar daha doğrusu şımarık yetiştiriyorlar

Siz niye her konuda böyle ters ters çıkışlar yapıyorsunuz insanlara eli boş emekli teyzeler gibi elinizde tlf oturuyorsunuz galiba . Kadın kibarca bir akıl danışmış konusunu daha okumadan anlamadan kalkıp kadına değişik bir üslupla yaklaşıyorsunuz

Hakkınız var ama giriş katın sıradan ve çözülemeyen problemlerinden bahsediyorsunuz bu zamanda çocuklar için apartman yakını en güvenli oyun alanı. Bizde yakında bloğun park alanı olmasına rağmen çocuklar hemen arka bahçe çimenliğinde oynuyor. Giriş katta değiliz ama bütün ses içeride. Annem bir iki kere uyardı mesela başı hiç kaldırmıyor hepimiz anneme müdahale ediyoruz bırak oynasınlar karışma diye.

Çamur ve kedi konusunda haklısınız ailelerine söylediyseniz kendilerine de uyarı yapın. Çocuklar uyarıyı sevmez ve kabulde etmez yabancısınız. Ben hepsine birer çikolata alır hediye edip uyarırdım. Başka sefer limonata ikram eder uyarırım. Uyarıyı sakin ve istikrarlı yapın. Ama çözülmüyorsa da sinirlerinizi yıpratmanın anlamı yok.

Sen öyle yaparsın kimsenin doğurduğunu 7/24 çekme zorunluluğum yok

Son düzenleme:
Siz niye her konuda böyle ters ters çıkışlar yapıyorsunuz insanlara eli boş emekli teyzeler gibi elinizde tlf oturuyorsunuz galiba . Kadın kibarca bir akıl danışmış konusunu daha okumadan anlamadan kalkıp kadına değişik bir üslupla yaklaşıyorsunuz
Aksine gencecik ve güya kendisini çok beğenen ama evde bile makyajsız oturamayan biri hep özgüvenden işte bunlar

İnanır mısınız geçen yaz evde çikolatalı kek yapmıştım hepsini böyle cupcake çok güzel hepsine tek tek ikram ettim ve arka tarafta oynasalar daha iyi olur hem o taraf daha gölgelik hem çok ses çıkmaz ben de rahatsız olmam dedim ama maalesef yani ben onlarda suç bulmuyorum ailelerini tanıyorum gerçekten kötü yetiştiriyorlar daha doğrusu şımarık yetiştiriyorlar
Ben direkt çocuklarla muhatap olun diyorum. Yapın, bahçeye indirin, gözleriniz aynı hizaya gelecek şekilde diz çökerek konuşun. Tatlılıkla rica edin, nelerden rahatsız olduğunuzu anlatın, sizinle empati kurmalarını sağlayın. Sen dili kullanarak konuşun.

Çok güzel söylediniz bence bu hanımefendi'nin bir sıkıntısı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X