- Emoji Skoru
- 1.856
- Puanlar
- 48
Senin makyajdan anladığın buysa vizyonuna hahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin makyajdan anladığın buysa vizyonuna hahah
Düğününe referans olur diye attım istersem sim sürerim diyordun ya hahahahahaSenin makyajdan anladığın buysa vizyonuna hahah
Zevklerinin iğrençliğine şahit oldum tekrar anca senin gibi birine gider kendine yakıştırDüğününe referans olur diye attım istersem sim sürerim diyordun ya hahahahaha
Hahahaahahahahahahahahaha kız kudururken de makyajını çıkar suratında deforme olmasınZevklerinin iğrençliğine şahit oldum tekrar anca senin gibi birine gider kendine yakıştır
Ay sen ne kadar yorucu bir insansın ya aman babanda mi seni sevmedi ve kizim bu kadar belli etme içindeki ezikliğiNe ağlıcam orada oturup hahah be laf soktum ya mı diyorsun maşallah ailemin sevgilimi istemiyor oluşundan makyajıma hakimsin stalker seni bence sen ağla eminim sen makyajsız geziyorsundur işsiz güçsüz tüm gün burada kim me yazmoş onu ezberle
Djdjdkdkdksks kendi zımpara yüzünle karıştırdın herhalde kimin kuduruk olduğu bence gayet belli gelip laf atan sensin iyi banlan da az hayata karışHahahaahahahahahahahahaha kız kudururken de makyajını çıkar suratında deforme olmasın
Hayır cidden öyle olsa gam yemicem oda yokBıktık bunun burnu yukarıda kibirden ölen yorumlarından.
Yok valla ailem beni çok sever ama sen kendinden biliyorsun herhalde sevgisizliğiAy sen ne kadar yorucu bir insansın ya aman babanda mi seni sevmedi ve kizim bu kadar belli etme içindeki ezikliği
Ayy laf soktu bak sen şu boya güzeline hahxhshxDjdjdkdkdksks kendi zımpara yüzünle karıştırdın herhalde kimin kuduruk olduğu bence gayet belli gelip laf atan sensin iyi banlan da az hayata karış
Yok valla ailem beni çok sever ama sen kendinden biliyorsun herhalde sevgisizliği
Ya ne kadar iğrenç konuşuyorsun kalbinin kötülüğü eminim yüzünde vurmuşturDjdjdkdkdksks kendi zımpara yüzünle karıştırdın herhalde kimin kuduruk olduğu bence gayet belli gelip laf atan sensin iyi banlan da az hayata karış
Vay boyuma kadar ezberledin demek hahahaAyy laf soktu bak sen şu boya güzeline hahxhshx
Aynen aşko senin vurduğu gibiYa ne kadar iğrenç konuşuyorsun kalbinin kötülüğü eminim yüzünde vurmuştur
Okuduğunu da anlamıyor şaşırdık mı hayır hahxhshxhsVay boyuma kadar ezberledin demek hahaha
Seninle muhatap olduğum için algılaman bulaştı bana da işte ne yaparsın bi gün sen de yap güzel hisset belki kompleksin geçerOkuduğunu da anlamıyor şaşırdık mı hayır hahxhshxhs
Yok valla ailem beni çok sever ama sen kendinden biliyorsun herhalde sevgisizliği
Djdjdkdkdksks kendi zımpara yüzünle karıştırdın herhalde kimin kuduruk olduğu bence gayet belli gelip laf atan sensin iyi banlan da az hayata karış
Hayırdır sen benim yüzümü nerden gördün ayrıca güzel olsaydın evlenirlerdi seninle o kadar çekilmezsin ki evde kalmışsın ya normalde kimseye böyle konuşmam ama sen o kadar hak ediyorsun kiAynen aşko senin vurduğu gibi
Keşke bir şeyler bulaşsa medeniyet görürsün de zor. 26 yaşındaki kazık kadar kızı eğitemeyiz. Sen makyaj videolarına devam.Seninle muhatap olduğum için algılaman bulaştı bana da işte ne yaparsın
Hahahahahahhahahahaha aşko 26 yaşında ve nişanlıyım koca peşinde koşmadım gittim atandım hadi başka yerde ağla git komşu bebeklerine sarHayırdır sen benim yüzümü nerden gördün ayrıca güzel olsaydın evlenirlerdi seninle o kadar çekilmezsin ki evde kalmışsın ya normalde kimseye böyle konuşmam ama sen o kadar hak ediyorsun ki
Senin eğitilmez olduğun gibi aynı evet. Seni ne yapacağız kendi derdine ağla ya gelip laf atıp duran sensin her konumu takip eden sensin. Noldu yaran mı var? Dert mi oldu makyajım sana anlat dinleyelim makyajla alakalı derdini? Sokakta her makyajlı kadına böyle mi söylüyorsun makyaj polisiKeşke bir şeyler bulaşsa medeniyet görürsün de zor. 26 yaşındaki kazık kadar kızı eğitemeyiz. Sen makyaj videolarına devam.
26 yaşında ve hâlâ nişanlı mısın atanan insan hemen evlenir kandırma şimdi kendini ayrıca inşallah sağlık sektöründe değilsindirHahahahahahhahahahaha aşko 26 yaşında ve nişanlıyım koca peşinde koşmadım gittim atandım hadi başka yerde ağla git komşu bebeklerine sar
Derdim yok ama olursa ağlarım tabii senin gibi burda zırlamam. Yaram da yok başka soru? Yok sanırım. Hadi naş.Senin eğitilmez olduğun gibi aynı evet. Seni ne yapacağız kendi derdine ağla ya gelip laf atıp duran sensin her konumu takip eden sensin. Noldu yaran mı var?