• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamaz komşular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ağlıcam orada oturup hahah be laf soktum ya mı diyorsun maşallah ailemin sevgilimi istemiyor oluşundan makyajıma hakimsin stalker seni bence sen ağla eminim sen makyajsız geziyorsundur işsiz güçsüz tüm gün burada kim me yazmoş onu ezberle
Ay sen ne kadar yorucu bir insansın ya aman babanda mi seni sevmedi ve kizim bu kadar belli etme içindeki ezikliği

Hahahaahahahahahahahahaha kız kudururken de makyajını çıkar suratında deforme olmasın
Djdjdkdkdksks kendi zımpara yüzünle karıştırdın herhalde kimin kuduruk olduğu bence gayet belli gelip laf atan sensin iyi banlan da az hayata karış

Ay sen ne kadar yorucu bir insansın ya aman babanda mi seni sevmedi ve kizim bu kadar belli etme içindeki ezikliği
Yok valla ailem beni çok sever ama sen kendinden biliyorsun herhalde sevgisizliği

Djdjdkdkdksks kendi zımpara yüzünle karıştırdın herhalde kimin kuduruk olduğu bence gayet belli gelip laf atan sensin iyi banlan da az hayata karış
Ayy laf soktu bak sen şu boya güzeline hahxhshx

Yok valla ailem beni çok sever ama sen kendinden biliyorsun herhalde sevgisizliği
Ya ne kadar iğrenç konuşuyorsun kalbinin kötülüğü eminim yüzünde vurmuştur

Aynen aşko senin vurduğu gibi
Hayırdır sen benim yüzümü nerden gördün ayrıca güzel olsaydın evlenirlerdi seninle o kadar çekilmezsin ki evde kalmışsın ya normalde kimseye böyle konuşmam ama sen o kadar hak ediyorsun ki

Hayırdır sen benim yüzümü nerden gördün ayrıca güzel olsaydın evlenirlerdi seninle o kadar çekilmezsin ki evde kalmışsın ya normalde kimseye böyle konuşmam ama sen o kadar hak ediyorsun ki
Hahahahahahhahahahaha aşko 26 yaşında ve nişanlıyım koca peşinde koşmadım gittim atandım hadi başka yerde ağla git komşu bebeklerine sar

Keşke bir şeyler bulaşsa medeniyet görürsün de zor. 26 yaşındaki kazık kadar kızı eğitemeyiz. Sen makyaj videolarına devam.
Senin eğitilmez olduğun gibi aynı evet. Seni ne yapacağız kendi derdine ağla ya gelip laf atıp duran sensin her konumu takip eden sensin. Noldu yaran mı var? Dert mi oldu makyajım sana anlat dinleyelim makyajla alakalı derdini? Sokakta her makyajlı kadına böyle mi söylüyorsun makyaj polisi

Hahahahahahhahahahaha aşko 26 yaşında ve nişanlıyım koca peşinde koşmadım gittim atandım hadi başka yerde ağla git komşu bebeklerine sar
26 yaşında ve hâlâ nişanlı mısın atanan insan hemen evlenir kandırma şimdi kendini ayrıca inşallah sağlık sektöründe değilsindir

Senin eğitilmez olduğun gibi aynı evet. Seni ne yapacağız kendi derdine ağla ya gelip laf atıp duran sensin her konumu takip eden sensin. Noldu yaran mı var?
Derdim yok ama olursa ağlarım tabii senin gibi burda zırlamam. Yaram da yok başka soru? Yok sanırım. Hadi naş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X