- Emoji Skoru
- 202
- Puanlar
- 53
Demekki sen öyle yaptın pislik insan çocuğa vurur muBence sen çık kim cama vurdu de yapanın da kulağını çek bi daha yapamazlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki sen öyle yaptın pislik insan çocuğa vurur muBence sen çık kim cama vurdu de yapanın da kulağını çek bi daha yapamazlar
Iyyy yani buldunuz zayıf nokta saldırın gören de arabesk makyajımlayım sanar zaten bunı bırakmak istedim bıraktım aylardır kalıcı oje bile yok bende sarışın olduğum için kaş kirpiğim renksiz çok merak ettiysen tekrar söyleyeyim bu nasıl bi dert asla susmuyorsunuz he sanki alınacağım gencim yakışıyor yapıyorum Elim becerikli demek ki bi fotonuzu atın size de bakayım 50 yaşında 20 ton botoks ve yapılı kaşla herkes makyajsız gezerYok ya en azından evimde keyifle makyajsız oturabiliyorum. Sen makyajsız suratına tahammül edemediğin için bilmezsin tabi bunları cici kıs
Kibir mi? diye sormuştun yukarıda hahxhshIyyy yani buldunuz zayıf nokta saldırın gören de arabesk makyajımlayım sanar sarışın olduğum için kaş kirpiğim renksiz çok merak ettiysen tekrar söyleyeyim bu nasıl bi dert asla susmuyorsunuz he sanki alınacağım gencim yakışıyor yapıyorum Elim becerikli demek ki
Valla ben kibirliysem senin farkın yok ben kimsenin eski konusuna bakmıyorum baksam neler bulurum hahahaKibir mi? diye sormuştun yukarıda hahxhsh
Kinaye ne bilir misin sen bence sen paragraf çöz hahahahDemekki sen öyle yaptın pislik insan çocuğa vurur mu
Eski konuna bakmadım. O konuna yorum yapmıştım. Seni eski konularına bakacak kadar önemsemiyorum üzüldüysen makyajını sil öyle ağla.Valla ben kibirliysem senin farkın yok ben kimsenin eski konusuna bakmıyorum baksam neler bulurum hahaha
Abla senin fotolarına da baktım ne kadar botoks mikroblading varsa yüzünde benden daha özgüvenlisin dimiAksine gencecik ve güya kendisini çok beğenen ama evde bile makyajsız oturamayan biri hep özgüvenden işte bunlar
Kaç yaşındasınIyyy yani buldunuz zayıf nokta saldırın gören de arabesk makyajımlayım sanar zaten bunı bırakmak istedim bıraktım aylardır kalıcı oje bile yok bende sarışın olduğum için kaş kirpiğim renksiz çok merak ettiysen tekrar söyleyeyim bu nasıl bi dert asla susmuyorsunuz he sanki alınacağım gencim yakışıyor yapıyorum Elim becerikli demek ki bi fotonuzu atın size de bakayım 50 yaşında 20 ton botoks ve yapılı kaşla herkes makyajsız gezer
Sokakta oynamasin demesin ama herkes bi zahmet cocuguna siniri ve saygiyi ogretsin komsnun camina vurulmamasi gerektiğini camur yapmamasi gerektigini ogretsin.Tamam ona göre alsaydınız ben değik sen gerginsin şimdi millet çocuğuna sokakta oynama mı desin sokak mülkün mü bilerek yapıyorlar muhtemelen gıcık oldukları için
Ne ağlıcam orada oturup hahah be laf soktum ya mı diyorsun maşallah ailemin sevgilimi istemiyor oluşundan makyajıma hakimsin stalker seni bence sen ağla eminim sen makyajsız geziyorsundur işsiz güçsüz tüm gün burada kim me yazmoş onu ezberleEski konuna bakmadım. O konuna yorum yapmıştım. Seni eski konularına bakacak kadar önemsemiyorum üzüldüysen makyajını sil öyle ağla.
Öğreniyorlar mı kimse benim bebem yaptı bile demezSokakta oynamasin demesin ama herkes bi zahmet cocuguna siniri ve saygiyi ogretsin komsnun camina vurulmamasi gerektiğini camur yapmamasi gerektigini ogretsin.
26Kaç yaşındasın
Yahu konularına yorum yaptığım için biliyorum diyorum hala stalk diyorsun. Ne kadar önemsiyorsun kendini sen öyle. Makyajsız da gezebiliyorum evet özgüvenim var çünkü :) kaşım yok kirpiğim görünmüyo hüğğ diyerek makyaja sarılmıyorum şükür.Ne ağlıcam orada oturup hahah be laf soktum ya mı diyorsun maşallah ailemin sevgilimi istemiyor oluşundan makyajıma hakimsin stalker seni bence sen ağla eminim sen makyajsız geziyorsundur
Ben de geziyorum artık rahatladıysan orada da bırakmak istediğimi söylemiştim bıraktım hem kalıcı oje hem makyaj saçlarım bakır olduğu için makyajsız soluk duruyor yakında onu da kendi rengine döndüreceğim başka merak ettiğin detay varsa sorYahu konularına yorum yaptığım için biliyorum diyorum hala stalk diyorsun. Ne kadar önemsiyorsun kendini sen öyle. Makyajsız da gezebiliyorum evet özgüvenim var çünkü :) kaşım yok kirpiğim görünmüyo hüğğ diyerek makyaja sarılmıyorum şükür.
Yurtdisinda yasiyirum cok şükür burda sinir cizmek ogrendikleri ilk sey benim cocuklarimda ayni o sekilde buyuyor burada parkta dahi sira halinde hareket ediliyor turkiyede parklarda soka giriyorum her gordugumde ne bi kural var ne bi sira bekleme kulturu zor degil biraz insan olma kurallarini ogretmek . Ama sizin gibiler bunu anlayamaz iste cocuga ogretecegiz diyeceginize kadina niye o evde oturuyorsun diyorsunuz saka gobiÖğreniyorlar mı kimse benim bebem yaptı bile demez
Valla ben büyürken ailemin sınırlarından çıkmazdım yeni nesil şımarık aileler beter benimle alakalı değil yaşadığım için konuşuyorum kapına kamera koyup çeksen bile suç kvkk birinci katta oturan bunlara daha fazla mağruz kalıyor yapacak bir şey yokYurtdisinda yasiyirum cok şükür burda sinir cizmek ogrendikleri ilk sey benim cocuklarimda ayni o sekilde buyuyor burada parkta dahi sira halinde hareket ediliyor turkiyede parklarda soka giriyorum her gordugumde ne bi kural var ne bi sira bekleme kulturu zor degil biraz insan olma kurallarini ogretmek . Ama sizin gibiler bunu anlayamaz iste cocuga ogretecegiz diyeceginize kadina niye o evde oturuyorsun diyorsunuz saka gobi![]()
Yoo hiç bir şeyini merak etmiyorum inanır mısın? Ama sen yine 3-5 güne konu açar yazarsın zaten. Denk gelirsek yine yazarız bir şeyler hadi üzülme. Sana o makyaj konunda da tavsiye verenleri yerdiğin ya da sert çıkıştığın için seni o konudan ve tutumundan tanıyorlar. Yoksa kimsenin umrunda değilsin.Ben de geziyorum artık rahatladıysan orada da bırakmak istediğimi söylemiştim bıraktım hem kalıcı oje hem makyaj saçlarım bakır olduğu için makyajsız soluk duruyor yakında onu da kendi rengine döndüreceğim başka merak ettiğin detay varsa sormesela anneö babaö ne dedi abim ne dedi düğün ne zaman anlatayım melahat
Belli oluyor burada atlayıp Hakkımda konuşmandan orada da fondöten yerine bb kullan diyenlere zaten ten makyajı yapmıyorum bb krem kötü demek suç olmuştu. istersem sim sürerim istersem yapmam canım nasıl isterseYoo hiç bir şeyini merak etmiyorum inanır mısın? Ama sen yine 3-5 güne konu açar yazarsın zaten. Denk gelirsek yine yazarız bir şeyler hadi üzülme. Sana o makyaj konunda da tavsiye verenleri yerdiğin ya da sert çıkıştığın için seni o konudan ve tutumundan tanıyorlar. Yoksa kimsenin umrunda değilsin.
TamamBelli oluyor burada atlayıp Hakkımda konuşmandan orada da fondöten yerine bb kullan diyenlere zaten ten makyajı yapmıyorum bb krem kötü demek suç olmuştu. istersem sim sürerim istersem yapmam canım nasıl isterse