Umursamaz olmak istiyorum

İnsallah cozebiliriz bu sorunu.

Cok tesekkur ediyorum denicem bu oneriyi. Siz psikolojik destek mi alıyorsunuz bu konu icin? Etkisini gordunız mu? Ben de dusunuyorum

2 gunde bir kitap bitiririm, etkisini goremedim:)
şöyle aslında destek almıyorum bununla yaşamaya alıştım belki sürekli aklımda bişeyleri düşünmek planlamak sorgulamak kafamdaki ses hiç susmuyo yani ama kişisel gelişim kitapları ve terapistleri takip ediyorum işin bide din boyutu var vesvese aslında bu tür konuları (hastalık demiyorum ben ) bütünüyle ele almak lazım vesvese sonra zihin karısıklığı ve panik atak olarak gelişiyo aslında hersey elimizde ben bekarken daha fazla takıyodum şimdi kendimi dizginliyorum kafana takacak yeni sorumlulukların varken gecmişten gelen ufak tefek şeyleri düşünme diye

Bu bana da oluyor malesef..
Bazen çok mutluyum diye mutsuz oluyorum
Akla kötü şeyler getirmemek gerek, gönlü ferah tutmalı..

Haklısın artık cesaretimi toplayıp gitmeliyim. Tesekkur ederim yorumun icin

eğer doktora giderseniz, nasıl bir tedaviyle karşılaştığınızı veya doktorun söylediklerini bana yazabilir misiniz? bendede aynı problem var malesef. Doktora gitmeyi bende düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…