umursamazlık

angel3513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
2
1
1
merhaba hanimlar
araniza yeni katildim ve maalesef gercekten artik caresizligin son demindeyim 8 yil once evlendim ama evlendigim ilk gunden beri esim aldatiyor beni burda cok duydunuz biliyorum bunlari ama ne yazik ki bende oyleyim kendini hep hakli cikariyor ona guvenmiyorum dogal olarak sorguluyorum arada oda kiziyor tabi ki beni seviyormu sevmiyormu bilmiyorum emin olamıyorum siddeti bile var bana seni seviyorum bazen yaninda gezerken komplekse kapiliyorum sen cok guzelsin kendimi sana yakistiramiyorum falan der tabi bu dusunceleri silsin diye elimden geleni yapiyorum neyse eve gelir elinde telefon surekli internette birseyler yazip güler bem sorarim kavga cikarir bir ay once telefonundan hangi sitelere girdigini buldugum icin sifre koydu bana herkes bosan diyecek biliyorum ama inanin hayatta okadar cok istedigim baska birsey daha yok ayrilamam ailem musade etmiyor babam inanilmaz despot ki butun cevrem bilir bunu babami tanidiklari icin hak verirler kendimi koseye sıkışmış gibi hissediyorum bunca zamam neler yaptigini acikca anlatip sizleri de sıkmak istemiyorum bosanmk benim icin mumkun degil ben sadece sunu sormak istiyorum esi boyle olan yani aldatan umursamayan ve ne yaparsa yasin vazgecmeyen yaptiklarindan boyle olmasina ragmen gercekten artik esini umursamayan varmi nasil basardibiz bunu bilmek istiyorum cevremde bircok kadin gordum kocasını umursamayan ama onlarda artik aldatmaya basladiklari icin takmiyorlar ben bunu nasil basaririm nasil gormezden gelirim nasil artik yaptiklarina icim acimaz lutfen bunu deneyip uygulayan varsa destek almak istiyorum bu arada belki hat sendedir demeyin cunku uzerime dusen herseyi yaptim cocugum yok istemiyorum ben sadece artik kendi hayatima bakmak istiyorum lutfen beni motive edin

Canim Bana en mantiklisi bosanman geliyor babanda anlamasi lazim aslinda bosyere bosanmiyorsun sonucta Ama hic olmaz diyorsan sende onu umarsamazliktan gel onun yaptigini yap tabikide gidip aldatma Ama Sevgini misal gösterme ilgilenme askimli cicimli olma arkadaslarinla gez kendi hayatina bak kendine bak oda biraz Korksun seni kaybetmekten noldu bu Kadina desin belki ozaman senin kiymetini anlar canim

canim cevabin icin tesekkur ederim inan ki hayallerimi hep bosanmakla susluyorum ama bildigin gibi degil yani bu mümkün değil diğer dedigini de uygulamaya calisiyorum aslinda basaricam biliyorum ama bu mumkun mu bilmiyorum simdi meslegimle ilgili bir is bekliyorum o olursa isim kolay olacak onun bana yaptiklarini dusunme firsatim bile olmayacak cok zormus evlilik ya da ben basaramiyorum

çocuk yapmamakla en güzeli yapmışssın. madem boşanamıyorsn o zaman sende içinde bulunduğun durumu lehine çevireceksin.
eşinle kesinlikle ilgilenmeyeceksin. hoşgeldin beşgittin de yeter. akşamları otur kitap oku internette takıl. mümkünse kurslara yazıl. elişi yap. elbet ona batacaktır bu durum. sende ona gerekli açıklamaları yağparsın artık. bn olsam hiçbir şey yok diye diretirdim. kaçan kovalanır ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…