- Konu Sahibi kalemlisan
-
karşınızdaki bayan açık bir bayan galiba anladığım kadarıyla... çatışma burdan çıkmış olmasın
karşınızdaki bayan açık bir bayan galiba anladığım kadarıyla... çatışma burdan çıkmış olmasın
Ben insanları görünüşü ve şekliyle nitelemiyorum. Böyle yapılmasından da hoşlanmıyorum.
Dolaysıyla aynı düşünen, ( böyle hitap etmekten asla hoşlanmıyorum ama ) 'açık' da olsa 'kapalı' da olsa insanca davranmasını bilen nice dostlar tanırım.
Ama tahmininize gelince; bayan tahmin etiğiniz gibi değil.
Normal bi gun icinde bile bundan cok daha fazla can sıkıcı sacma sapan seyler yaşayabiliyo insan neden bu kadar taktiniz ki kafanıza. Yazdıklarınızda biraz melankolik gibi geldi. Bu kadar dert etmeyin herseyi kendinize yoksa insan kafayı yer. Bence profesyonel bi yardım almayı bile dusun cunku baya abartmissin. Hani cok yakın bi arkadasın sana kazık atsa bu kadar kafaya takta kim ki bu kadın hiçkimse! Bide bi garip modasıniz yazdıklarından anladığım kadarıyla bence bu ruh halinden kurtulmaya çalışın bi daha da boyle bise yasarsanız amaaaan o da kim oluyo cokta tin deyip geçin.
Ne alaka nicegirl yani olayı nasıl taraftarlığa bağlayabildiniz.Hem konu sahibesinin örtülü olduğunu nereden biliyorsunuz.
bu aralar bu catısma cok fazla cunku benımkı sadece fıkır yurutmekti...
Ben yanlış anladım sanırım kusura bakmayın lütfen özür dilerim.
Normal bi gun icinde bile bundan cok daha fazla can sıkıcı sacma sapan seyler yaşayabiliyo insan neden bu kadar taktiniz ki kafanıza. Yazdıklarınızda biraz melankolik gibi geldi. Bu kadar dert etmeyin herseyi kendinize yoksa insan kafayı yer. Bence profesyonel bi yardım almayı bile dusunun cunku baya abartmissiniz. Hani cok yakın bi arkadasıniz size kazık atsa bu kadar kafaya takinda kim ki bu kadın hiçkimse! Bide bi garip modasıniz yazdıklarından anladığım kadarıyla bence bu ruh halinden kurtulmaya çalışın bi daha da boyle bise yasarsanız amaaaan o da kim oluyo cokta tin deyip geçin.
şimdiki nesilden huysuzlar olabilir ama eski nesil de öyle pür ahlaklı değildi akraba evliliklerinden tut da töre cinayetlerine kadar yıllardır sürüp giden nahoş şeyleri türeten bir ecdadmı ahlaklıydı?
Güldürmeyin beni.
bende şimdiki neslin sorunlarından konuşulan genel bir konu sandım başlığı görünce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?