- Konu Sahibi kalemlisan
-
şimdiki nesilden huysuzlar olabilir ama eski nesil de öyle pür ahlaklı değildi akraba evliliklerinden tut da töre cinayetlerine kadar yıllardır sürüp giden nahoş şeyleri türeten bir ecdadmı ahlaklıydı?
güldürmeyin beni.
Ne iş yapıyorsunuz acaba?
bende çok takar sinir olurum hatta günlerce aklımdan çıkmaz...sabah kalkıp yüzünü görecek olmasam da insan yerine konulmamak en nefret şeylerden biridir...
kompleksli bi insan olduğu belli, sana cevap verse aşağı mı hissedecek acaba kendini....
tebessüm sadakadır...cevap vermese bile en azından yüzüne bakıp gülümsemesi bile yeter...ama bazıları böyle işte...boşver takma kafana... ama o öyle yapınca sen ne cevap verdin onu merak ettim???
karşındaki umursamaz lakayt bi tipse sen 2 kat umursamaz olucan canım
kadının tavrını dert edecek kadar umursarsan kadının amacını yerine getirmiş olursun
siz kendinizi biliyorsunuz, masumca yaklaşıp sormuşsunuz...oda kendini biliyor....cevap vermeyerek niyetini belli etmiş...kötü zan doğru değil ama bu kadının yaptığı da iyi görülecek bişey değil..siz fikrinizde haklısınız..ama fazla takmayın bence...üsülmesi gereken o...unutma tevazu göstermek bir erdemdir..o bu erdeme sahip değilmiş demekki...Benim ona cevap verecek bir durumum yoktu ki. Bundan önce başka şeyler de oldu ama onları şuan yazmıyorum.
Ben ona soru sordum, oda duvara bakıp duvardan bir yazı okumaya başladı. Cevap vermedi.
Bu durumda, Neye uğradığımı şaşırdım. Ne diyebilirim ki bende öyle hissettim. Benimle konuşması sanki onun kendisini aşağı hissetmesine mi neden oluyor? Kötü zan ederek günaha girmek ve size yanlış tariflerde bulunmak istemiyorum ama o kişinin bana hissetirdiği şey bu. İçimden o insandan çok soğdum.
Aklıma takılan şey onun bu tavırda bulunmasında ben nasıl sebep oldum oluyorum ki? hayatımda sadece iki kez gördüm.
Aslına bakacak olursak ben o an için telaş içersindeydim. ( annemler ulaşamıyordu, bende yanımdakı telefonumun şifresini bilmediğimden açamıyordum telefonumu) buna mı yanayım o kadının yaptığına mı.
Onun öyle yapması okadar ağrıma gitti ki bende arkamı döndüm birşey demeden yukarı çıktım ordan görevli bir amcadan sabit hat ile aileme ulaştım.
Başım çok ağrıyor gerçekten...
sizin sordugunuz soru onun icin ciddi degil demek ki
sizi önemsemiyor belkide ayni pencereden bakmiyorsunuz dünyaya
bazan insanlarin görünüslerinden bile belli olur bu
yani ayni tencerede kaynamadiklari
bazi insanlari bende görmem duymam bakmam
bunda alinacak birsey yok
ayni sey bana yapilsa cokta tinn ...
asil önemli olan sizin kendinize güven sorununuz var
yada baska psk sorunlar
bunu siz daha iyi bilirsiniz
Arkadaşım geçenler de ben de buna benzer bir konu için danıştım arkadaşlara bir çözüme ulaşamadık malesef.
Ben de defalarca sorguladım kendime ne yapmış olmalıyım da bu kişiden bu hareketi gördüm diye , bulamadım .
En sonun da beni çekemediği kanaatine vardım , onu rahatsız edebilecek tek şey o kişinin yanın da defalarca başkaları tarafından övülmemdi.Buda benim elim de olan bir şey değil.
Var rahatsız insanlar var , sık sık görüşmediğimiz insanları takmamak gerek buda kolay olmuyor.Sizi duyduğundan emin misiniz siz ?
Benim kulaklarım az duyuyor bazen duymam insanları bakarım sadece suratına , tekrar ederse anlarım bana dediğini.
Şöyle de olabilir ortak bir tanıdığınız sizin aleyhiniz de konuşmuşta olabilir .Bazı kimseler fazla ön yargılıdır dışarıdan insanı kendini beğenmiş fazla havalı bulabilir ve kendince had bildirmek ister.Eger durum aslında sizin dediğiniz gibiyse , o zaman 1. ben o kişiye çok ayıp ettim 2. Üstelik günaha da girdim.
Ama bu olaydan sonra bu kişiyle ilgili anlatmadığım bir kaç durum daha var. Bakınız benden önce oraya gelmiş olan yanımdaki kişiye hoşgeldin deyip musafaha yapması ve beni atlaması benimde elimin havada kalması gibi... Bu durumda ben gülümsedim ve diğer kişi ile müsafahalaştım.
Siz nerden tanışıyorsunuz diyen bayana ' ay yok ben onunla tanışmıyorum ki, sadece bir kez gecen toplantıda gördüm' tarzında beni küçümsediğini belli eden bir el haraketiyle durumu izah etme cabasında oluşu. Benim açımdan o kendisi ne kadar küçük düşürdü aslında kendisi.
Sizde üzülmeyin lütfen,
Zalim olmaktansa mazlum olmak iyidir diye bir cümle okumuştum İskender paladan.
Gerci rabbim ne zalım olmaktanda, mazlum olmaktanda ırak tutsun. Huzurlu mutlu umut ve hayır dolu bir hayat içersinde hayırla yaşatsın inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?