- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi kalemlisan
-
herkesin çevresinde var bu tip insanlar, benim çevremde de selam verirsin almayanlar var, merhaba demenin minik bi gülümsemenin nesi var değil mi, hayır adama kadına selam veriyorum yüzünü çeviriyor, bu tip insanları göre göre takmamayı öğreniyorsun
çünkü hepsini takacak olsan işin var, oturup her biri için saatlerimi harcayamam ki neden diye, kendi ayıbı kendi bilir
gününün güzel geçip geçmeyeceğini neden 2. kez gördüğün biri belirlesin ki, bu pencereden bakınca ne kadar mantıksız değil mi
bende başlığın konuya göre yanlış olduğunu düşünüyorum bu arada
Maalesef değiştiremiyorum. Bu önemli başlığı bu tür kişisel bir olayla sınırlamış gibi olmuşum. bu durum benim de şuan hoşuma gitmiyor ve yanlış buluyorum..
Nerden değiştirebilirim biliyormusunuz?
Eğer olmuyorsada umarım yetkililer değiştirirler; 'bugun canım cok sıkıldı' başlığı ile...
Gerçi ne gerek vardı tüm sıkıntımı buraya dökmeye...
Bir bilge şöyle demiş; 'Konuştuğum için çoğu kez pişman oldum, ancak Susduğum için hiçbir zaman pişman olmadım.'
Bu tarz kışısel bir sıkıntıyı dillendirdiğim için bende gerçekten çok pişman oldum.
Ayrıca bukadar önemli bir başlığın altını ilk yazımdaki şekilde dile getirdiğim için kendimi kınıyorum.
Umarım, dünki karmaşık duygularım mazereti ile anlayışla karşılanır.
ben deeğiştiremedim, Yetkililerin başlığımı 'canım sıkıldı' şekilde değiştirmelerini rica ediyorum. Teşekkürler.
Başım ağrıyor
Canım sıkkın
sıkıntı burnumdan kan olarak çıktı...
Değerli üyeler, okuyucular.
Size şuanki durumumu nasıl dile getirsem bilmiyorum.
Bir bayan canımı çok sıktı.
Direk söyliyerek değil hal ve tavırlarıyla canımı çok sıktı.
İnsanlık kalmadı mı? Yoksa ben mi çok ayrıntılı ve takıntılıyım.
Karşımdaki insanı hayatımda bugun ıkıncı kez gördüm. Kim dir neyin nesidir bilmem. Bilmekte istemiyorum. Ama iş icabı bugun ikinci kez karşı karşıya geldik.
Bayanın tavrı nasıl biliyormusunuz?
Mesela Ben ona ciddi bir soru soruyorum, o beni dinlemek ve soruma cevap vermek yerine duvara bakıyor duvardaki yazıyı okuyarak beni hiç yerine koymayı tercih ediyor. Orda ben onun agzına bakakaldım. Umursamıyor bile.
Bu tarz insanlar hayatımı zorlaştırıyor.
Ama sil tuşuna basarak yok edemiyorum.
İlla ki bir şekilde karşıma çıkıyorlar
Kafama çok takıyorum. Karşımdaki insanı kendim gibi sanıyorum. Bundan yola çıkarak davranıyorum. Hatayı burda mı yapıyorum?
Hani
Belki de saf sanıyor.
Ne yaptığını gayet iyi anlıyorum aslında. Susuyor ve görmezlikten geldiysem korkaklığımdan yada ürkekliğimden değil.
Sustum ama tavrımı da koydum. Ayıp mı ettim bilmem. Ama bende onu umursamamaya gayret ettim. Arkamı döndüm bende onu orda bıraktım gittim.
Bu tarz küçük iş ile meşgul olduğum için de başım şuan çatlıyor. Canım çok sıkkın.
Bu tarz konularda genelde çok duygusal davranıyorum. İstemediğim bir durum ile karşılaştığım zaman canım çok sıkılır ve ben bunu günlerce kafama takarım. Herşeyim alt üst olur.
Şuan inanın kafam çatlıyor ağrıdan
Lütfen bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim.
Mune ye mesaj atarsan düzeltir sanıyorum, yazım tarzına bakılırsa, kırılgan bi yapın var sanırım ama hayat ve insanlar daha yüzeysel, bence ilerde daha az üzülüp kırılmak için bu tarafın törpülemelisin belkide, bu kadar derinlikli düşünme her konuyu derim son olarak
Durumu Mune adlı şahsa ilettim. Teşekkür ederim. Umarım düzeltirlir.
Evet öyleyim maalesef. bakın şu forumda dahi bazı yorumlara üzüldüm.
Farzı misal.
1. Başlık ve içerikle ilgili uyumsuzluğu itiraf edip düzeltmek istediğimi dile getirmeme rağmen, bu konuda hala eleştiri görmek üzücü
Bunu da aklıma takıyorum ve içten içe şöyle düşünüyorum; yani ben bunu düzeltmek için uğraşıyorum. Buna rağmen gelen eleştirinin varmak istediği nokta nedir? :)
2. Meleknaz adlı arkadaşımızın ' bu tip insanlar' diye hitabı banamıdır? Bunu da anlıyamadım.
Birbirimiz hakkında yanlış düşünerek hak hukuka da girilmesin isterim.
Ah böyle sessiz kalmaya gelene kadar öyle saygısızlıklar,bencillikler,terbiyesizlikler yapılıyor ki...
Üstelik böyleleri hatalarını kabul etmiyor,işi küstahlığa vuruyorlar.
Açıkçası onların yanında,bu bana hiç büyütülecek bir durum gibi gelmedi.
Kelamihal yanlış anlamana üzüldüm.
Burada demek istediğim,öyle insanlar var ki hem bile isteye saygısızlık yapıp hem üste çıkıyorlar.
Öyle insanların yanında,bu kadının davranışı hafif kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?