Umurunda deil, hatrlamad :(

Caycan eşin eve geri gelir canım belliki baya hırslanmış kırkın ve kızgın bence geldiği zaman sakin ol emi sonuçta ortada büyük bir mesele yok oyüzden büyütmeyede gerek yok.. Belki kendi içinde sıkıntısı da vardır sana anlatamıyor herşey olabilir oyüzden sakince sor konuşun anlaşın bak bebenizde varmış kıymetini bilin sıcak yuvanızı bozmaya ne gerek var..

arayınca iyice olay büyür diye korkuyom.ya birileri işin içine girince olay dahada büyüyo.mj attım tekrar.biraz sevgi dolu.belki buna cevap verir.

arayınca iyice olay büyür diye korkuyom.ya birileri işin içine girince olay dahada büyüyo.mj attım tekrar.biraz sevgi dolu.belki buna cevap verir.

inşallah canım, ama cevap vermezse ara birilerini bence, böyle çıkıp gitme huyları var mıydı eşinin önceden, daha önce olduysa başkasını aradıysan bilmiyorum çünkü, iyi bir fikir olmayabilir :sinifsinif:

daha önce hiç gitmedi evden.bu ilk umarım son olur ve gelir.ben hiçbi tarışmamızda kimseyi aramadım olay büyümesin diye.şuanda sadece buraya yazıyom yoksa içim daralıyo kafayı yiyecek gibi oluyom ya..

haydaa olay nereye gelmıs :S

annesıne falan gıtmıs olabılırmı yada kankası falan varmı kalabılecegı bırı vs.

zannetmiyorum.arabası yokki.bu saate ulaşım aracıda olmaz.ancak taksiyle gitmiş olabilir yada bi arkadaşını aramıştır o almıştır.aklıma başka bişey gelmiyo.balkona çıkıp duruyom belki buralardadaır gelir diye.dışardada köpekler falan var ya.off.suçlu o ama ben üzülüyom şimdi.keşke uyusaydı kaldırmasaydım..

mj attım ya gel yada bidaha bu evin önünden bile geçme dedim.umarım gelir.beni buna mecbur bıraktı..

alla alla gecenin bir vakti oldu eşin nerde olabilir ki?ne olursa olsun eşin seni bu satlere kadar evde tek başına bırakmamalı,biraz sorumsuz galiba...

cok yanlis taktikler izliyorsun ablacim ya.. boyle ustune gidersen daha beter kotu davranacak sana.. biraz sakin birak.. peki sen biraz kafani dinle de gel evine yine ben seni bekliyo olcam felan de.. ne bileyim boyle ya gelirsin ya gelirsin tavri bence iyi degil..

canım dur azck sakin ol bırak geri gelecektir benim eşimde bir ara böyleydi çıkıp gidiyordu sonra dımtıs geri geliyordu ama üstüne gittikçe inat ediyordu bırak geri gelecektir boşyere büyütmüş olayı ama...

keske oyle yazmasaydın bellıkı suan cok sınırlı ıns.gerı donulmez bı karar vermez :(

geldi şimdi kızlar.demek bazen rest çekmek işe yarıyomuş.yarın anlatırım daha konuşmadık.iyi geceler hepinize ilginize.inşallah hallederiz bakalım ne derdi varmış..

cok sert davranma sınırı bı gecsın hatta mumkunse pekte sıkıstırma nacızane tavsıyem :(

eyi hatunlar biz de kafamız bozdumu çekip gidelim evden ohh ne güzel olur yahu. dur yazıyom kenara

canım sana ciddi anlamda bi tavsiyede bulunayım,bak söliceklerimi sakın yanlış anlama valla kötü niyetimden sölemiorum
ama sana şu kadarını söliim bence eşinin üzerine fazla düşüp bitakım şeleri fazla alttan alıosun,bence bu şekilde davranmamalısın,bırak o seni alttan alsın bırak o senin üstüne düşsün,kusurabakmada eşin hem suçlu hem güçlü cidden okuyunca gece gece sinirlendim bende burdan,bi kere evlilik yıldönümü unutmak ne demek(ben bu konuda yumuşak deelimdir burayı biraz kendime göre yorumluom:)hadi onu geçtim,bu kadar basit bu olayı uzatmak ne demek ve de sen bugün evlilik yıldönümüz cart curt deince akan sular durması lazımken hadi ya tüh olması gereken adamın evden çıkıp gitmesi ne demek!!!!!! akacak kan damarda durmaz hiç üstüne düşme derim ben böle yaptıkça sen bu böle sürer gider...

bana çok bozulmuş,ben onu küçümsemişim.gün boyunca özür dilememi beklemiş.aslında hatırlamış bişeyler yapacakmışta,ben özür dilemeyince oda boşvermiş.ben giderken gitme dememişim.oda gitmiş,güya bizim evin yakınlarında 2 bira içmiş parkta.çok üstüne gidiyomuşum.dayanamıyomuş..... falan filan.yani bizim yıldönümü arada kaynadı bide ben suçlu oldum.bi kere daha ben alttan aldım ve tek tarafın çabasıyla sürüyor bişeyler.onu çok seviyorum ama içimde bi yara açtı.zaman unuttururmu bilmiyorum yada kendi telafi edermi,sanmıyorum.akışına bıraktım şimdilik bişeyleri.artık böyle günleri önemsemiycem,demekki önemli değilmiş,bırak hediyeyi kutlamaya bile gerek yokmuş.bir özel gün daha böyyle silindi gitti işte.yazık oldu ama farkında değil.olmayacakta,nede olsa erkekler hep haklı..

Back
X