Erkek İnfertilitesi Umut Edin ve Allah'tan İsteyin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

GAMZE_2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
94
70
88
Hepinize Merhaba arkadaşlar. Bende çok değil daha birkaç ay öncesine kadar burda yazılanları okuyup acaba bir gün bizimde bir evladimiz olur mu diye iç geciriyordum. Bitkisel kür araştırmaları, macun tarifleri,doktor önerileri falan ne duySam ne okusam hemen esime kosardim. Evliliğimİz 4 ayını doldurunca bizde evlat sahibi olalım dedik. Ama 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok derken 6 ayin sonunda Dr a gittik ve esimde Sperm azlığı ve hareketsizligi oldugunu ve düşük derecede Varikosel olduğunu öğrendik. Ilk Gittiğimiz doktor tabi sagolsun direkt eşime tüp bebekten başka çocuğunuz olmaz demiş sadece bir spermiyogram sonucuna dayanarak. Eşim Dr un yanından cikip doktor böyle dedi deyince inanamadım tabi şaka yapıyorsun diye tepki verdim insan inanmak istemiyor tabi ve o hastaneden ağlayarak çıktığım günü hiç unutmuyorum. Neyse sonra kürler denedik falan yine olmadı bu arada başka bir Dr araştırıp bulduk ve bize daha ilk tepkisi bakmayın siz onlara olur sizin çocuğunuz diyerek bize güzel bir moral verdi. Meğerse esimdeki Sıkıntı hormonlarindan kaynakliymis doktorumuz önce onu tedavi etti ve sonra spermlerine yönelik tedaviye basladi. Çok şükür ki sayisida hızıda zamanla arttı ve Aralık ayında tamda kandil günü hamile olduğumu ogrendim. 1,5 yıl önce uzuntuden gözyaşı dökerek ciktigim hastaneden bu kez mutluluk gözyaşları dökerek çıktım. Diyeceğim o ki elinizden geleni yapın ve tevekkulu Allaha bırakın asla dilinizden duayı eksik etmeyin çünkü hersey onun "ol" demesiyle oluyor. Şimdi benim küçük prensim 24 haftalik oldu bile :) inşallah kucagimiza almakta nasip olur hayirlisiyla. Tanıyıp tanımadığım herkes dualarim da Allahım hepimizin gonlune göre versin insallahh. Birgün bende buraya güzel hikâyemi yazacağıma inanıyordum. Hepinize umut ve moral olsun güzel arkadaşlar :)

çok sevindim hayırlı o0lsun evladınız. Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağınıza almaya nasip etsin. Analı babalı büyütün inşallah. RABBİM tamamına erdirsin. Allah razı olsun biz bekleyenleride eksik etmediğiniz için dualarınızda.

Amiiinnnn çok sağolun. Kulun Kula duası kabul olur derler Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla sizlerinde dualarıni kabul etsin insallah

İnanır mısınız hiç tanımıyorum sizi ama sevinçten gözlerim doldu. Derler ya bana damdan düşeni bulun beni ancak o anlar diye. Rabbim herşryin en iyisini bilir ve artık diyorum ki verirsen de vardır bir hayır vermezsen de... Ama inşallah verir. Evladınızı sağlıkla alırsınız inş kucağınıza.

Allah razi olsun çok teşekkür ederim. Amiinn inşallah. İsteyen herkese nasip etsin Allahim kimsenin kucağıni boş birakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…