- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Allah en doğru zamanda yollayacaktir bunu düşün. Ille de bişey yapacaksan şunu tavsiye ederim. Saraçoğlu demişti. Soğan kürü uygula. 1 soğanı 4 e bol 2 bardak suda hasla.adetinin 2.gunu içmeye başla 15 gün boyunca her gün iç bırak bu şekilde bir kur uygulayabilirsin. Yinede yanlış olmasın. Ibrahim sarac oğlunun sitesine gir soğan kuru diye arat.bu kur yumurtlamayi altiflestiriyormus. Bir dene ama sartlama. Dedigim gibi kafan rahat olirsa her şey kendiliğinden gelecektir dua et bol bol
çok sağol canım..inşallah sıra bizdedir isteyen herkestedir...fsh değerim 6.68 çıktı çok mutluyum..klomen verdi doktor bakalım..inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder banada..
Benimde hep sabittir. Hatta tekefonumda regl hatirlatıcı var. Alarmla hep aynı gün oluyor. Ama bebek düşündüğümüz dönem şaşırdı kendini iyice. Bir ablayla konuşurken çocuk düşünüyorum hiç sasmayan adet tarihitarihirayindan çıktı dedim. Rahim hazırlanıyor dedi. Kulağıma saçma geldi ama dogruymus arkadasim da yaşadı ve başkalarından da duydumBende sabittir 10 unda olduysam 6 sinda olurum 6 sinda olursam 2 sinde olurum.
Gecen ay 6 gun erken oldum suan adetim 2 gun gecmis durumda acaba o açigi mi kapatiyoruz anlamadim :)
Korunduğu halde hamile kalan da çok var. Merak etmeyin, hamile kalabildiğinize göre sorununuz çözülür bence. İnşallah en kısa zamanda kucağınız dolsun, neden çocuğum yok diye sıkıntı ederseniz olmuyor. Nasıl olsa olacak, benim çocuğum olacak deyip aklınıza getirmeyin.Gercekten oyle... ama gercekten... evlilik disi iliskisinden defalarca kez kurtaj olan evlendigi gece hamile kalan tanidigim var...
Ya da kadin 3 kez hap ile cocugunu dusurtturmus. Evlenmis hamile kaliyo hemen...
Ya da kadinin 3 cocugu var 4 cocuga hamile kaliyo hap ile dusurtuyo düsük yaptim diye kurtaj oluyo ve de sonra tekrar hamile kaliyor allahim sen buyuksunnn...
Korunduğu halde hamile kalan da çok var. Merak etmeyin, hamile kalabildiğinize göre sorununuz çözülür bence. İnşallah en kısa zamanda kucağınız dolsun, neden çocuğum yok diye sıkıntı ederseniz olmuyor. Nasıl olsa olacak, benim çocuğum olacak deyip aklınıza getirmeyin.
Allah yardimcin olsun klomenin yan etkisi çok olabiliyor o yuzden lutfen kendini umutlandirip uzme. Vucudundaki her degisikligi klomenin yaptigini bil. Ilk basladigin gunden adet oldugun ( ins olmasssinn ) gune kadar
Rica ederim :) Hatta, ''Çocuk olunca vakit olmaz, şurayı da bir gezeyim, çok yoğun olucam şu kitabı bir okuyayım, annelik güzel ama özgürlüğün de bir iyice tadını çıkarayım, çocuk gelmeden şöyle bir yudum şarap içeyim'' vs olunca gelesi tutuyor bebeklerin.Çok tesekkurler o kadar guzel syler yazmissinizki arrtik kafama takacagimi sanmiyorum :) iinsalllah rabbim kimseyi meyvesiz birakmaz.
aslında 2-3 sefer kimyasal gebelik geçirdiğim için biliyorum..ama inşallah herşey yolunda gider..nolur dua edin..
Rica ederim :) Hatta, ''Çocuk olunca vakit olmaz, şurayı da bir gezeyim, çok yoğun olucam şu kitabı bir okuyayım, annelik güzel ama özgürlüğün de bir iyice tadını çıkarayım, çocuk gelmeden şöyle bir yudum şarap içeyim'' vs olunca gelesi tutuyor bebeklerin.
Daha önce hamile kalmışsınız, yine kalırsınız..
Klasik olacak ama gerçekten rahat olun, stressiz olun, bebek düşünerek girmeyin ilişkiye..
İlle de olmazsa tedavi olun elbette,eşinize de kızmayın, doğru demiş adam daha ne desin, yapması gereken varsa yaparmış zaten..
Çocuk olması-olmaması çifti ilgilendiren bi durum. İki kişi de taşın altına elini sokacak.. Ama bi tık daha kadın üzerinde oluyor herşey. Yapcak bişey yok, yaradılış...
Allah tez vakitte size sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, tüm kalbimle diliyorum..
Bir de şu var sen arastirmissindir ama herkesin yumurtlama tarihi aynı deil yani bir yumurtlama testi al bak bakalim adetten itibaren kaç gün sonra başlıyor. Şunu demek istiyorum belki yumurtlamaya denk getiremiyorsunuzdur o günlere denk getirmeye çalış canım nacizane
Benimde hep sabittir. Hatta tekefonumda regl hatirlatıcı var. Alarmla hep aynı gün oluyor. Ama bebek düşündüğümüz dönem şaşırdı kendini iyice. Bir ablayla konuşurken çocuk düşünüyorum hiç sasmayan adet tarihitarihirayindan çıktı dedim. Rahim hazırlanıyor dedi. Kulağıma saçma geldi ama dogruymus arkadasim da yaşadı ve başkalarından da duydum
Bir şeyi çok istersen olmuyor ben bunu o kadar çok test ettim ki anlatamam. Evet bir şekilde oluyor ama zorla ve çok çaba sarfederek. Tam tersi ne kadar beklemez ve bağlanmazsan o şey oluveriyor.
Mesela son günlerden bir örnek vereyim. Okulda bir sertifika programı var. Ben alsamda olur almasamda yani herhangi beklentim yok sıfırım. Arkadaşımsa çok istedi öyle böyle değil. Sonuç ben almaya hak kazandım (ama almadım) o ise alamadı. Hayat böyle bir şey, üzücü ama maalesef. İmtihanın çok istediğin şeyler üzerine oluyor
5yıldır aynı düşüncedeyiim
Tam ben takmayayım diyorum ,Siz takmamayi basaramayanlardansiniz sanirim
Tam ben takmayayım diyorum ,
birileri taktırıyor hatırlatıyor. .
Ya nasip diyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?