Umut...(içimi dökmek istedim uzun olduysa k.bakmayn

Psikolojik baskı berbat. .

Rabbim gönlümüze göre versin inşallah. .

Bunu yasayan birtek sen degilsinki yıllardır bekleyen bircok kişi var. bende dahil...
Artık bende ipin ucunu bıraktım...
Belki de allah hiç ummadıgımız anda kalbimize mutlulugu vericek buna inan canım...

ohovvvv sıkma canini canm yaa
2buçuk sene oldu herseye baktık ettik bi sorun yok dediler derken yine dusuk gen testleri istendi ve kan pihtilasma sorunu çıktı neyse o dur budur 3 ay daha ilaç kullanicam sonra korunma birakilacak...oldumu sana 3 yıl...
Gerci artık pes ettim.. etraftaki herkese çocuk istemedigimizi söyledik kimse bişey sormuyor. herseyin hayırlısı

Tam ben takmayayım diyorum ,
birileri taktırıyor hatırlatıyor. .

Ya nasip diyorum. .
takmıyorum diyemiyorum...çünkü bebek isteyen bir kişi nasıl olurda adet olacağı zamanı unutabilir...aklım almıyor..tatile gittim onu yaptım bunu yaptım yok olmuyor..adet dönemim yaklaşınca başlıyor bende heyecanlanmalar...

Al Benden de o kadar. .

İnş en kısa zamanda hayırla ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Bende 5,5 senelik evliyim ve henüz bir evladımız yok.
Hatta geçenlerde kanser riskin var dedi pattadanak doktor bey, öldüm dirildim 2 hafta, neyseki bişey yokmuş.
4,5 senedir doktor kapılarındayım 2,5 sene hiç birşeyimiz yok sanıp gittik gittik geldik doktorlara.
Sonra öğrendikki bende endometriyoma eşimde de varikosel varmış.
1 sene önce eşim ameliyat oldu, 3,5 ay önce de ben.
Ben bir evlattan vazgeçmiştim artık çünkü endometriyoma en son evresindeymiş bende ve artık regl haricinde ilişkiye girsem de sinirlensem de sancımaya başlıyordu. Hani böyle sancı 31 senelik hayatımda yaşamadım ben. Son 1 senede öldüm dirildim her ay ve ay aralarınnda.

Şimdi iyileşmeye bakıyorum Allahın izniyle, Rabbim nasip ettiyse elbet evlat sahibi de olurum.
Ha elbet evlatlarım olsun istiyorum, çünkü bir umudum var. Olmasa ona göre çarelere başvurucaz.
Ama şu anlık olmuyorsa Rabbimin bir bildiği vardır diyorum.

canım ben 5.senenin sonunda aldım çocuğumu kucağıma.Rabbim ol dediği zaman bi sebep olur.çocuğuna kavuşursun.ama beklemek çok zordur bilirim.Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla imtihan etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…