Umut...(içimi dökmek istedim uzun olduysa k.bakmayn

Reglden 3 gun once idrarda net bir negatif vardi hic silik cikmadi bugune kadar e bata 1 kala kan tahlili yaptrdim negatif 0 yani koskoca... o yuzden kimyasal degil hic hamilelik yokmus ama hala regl olmadim beynimiz bize oyun oynuyr. Gercekten kadin olmak cok zor hemde cok zor daha esimin aşilama demesi daha da sinirlerimi bozuyor. Ben ruhsal cokuslerdeyim o sadece birguun uzuluyor

Hobi edinmek en mantiklisi ya da kafani baska seylere vermek dikkate alacagim hayirli olsun ayrica allahin takdiri :))) hayirlisiyle kucaginiza alin insallah... yumurtlama gununude kafamdan sildim attim :)))

Inanin mutlu oluyorum boyle seyler okuyunca :)) insallahhhh... ilerde kafama taktigim icin cok gulecem bunu biliyorum kziinizida allah bagissslasinnnn :)

Amiiiin cok tesekkurler

Bkz: Etrafımdaki herkes & büyük ihtimalle evlenince ben.
İstemeyenlerin oluyor işte, sadece bebek değil her şeyde geçerli. Şaka gibi.

Gercekten oyle... ama gercekten... evlilik disi iliskisinden defalarca kez kurtaj olan evlendigi gece hamile kalan tanidigim var...
Ya da kadin 3 kez hap ile cocugunu dusurtturmus. Evlenmis hamile kaliyo hemen...
Ya da kadinin 3 cocugu var 4 cocuga hamile kaliyo hap ile dusurtuyo düsük yaptim diye kurtaj oluyo ve de sonra tekrar hamile kaliyor allahim sen buyuksunnn...

Umut oldu butun anlatilanlar bana cok tesekkurler demekki stres düsmanimizmiş :)

Bende çok denedim.. Tüp hariç herşeyi, eşim de tedavi gördü, ikimizde ''0'' hasar olmuyor.. Napiim.. Öliyimmi kahrimdan dedim kendime.. Bi ara tüp denerim, olursa olur.. Olmazsa nasip.. Vardır Allahın bildiği..

Aslinda dogru sanirim herseyi hemen olsun istedigimiz icin bu hallerdeyiz olursa olur olmassa olmaz... zaten biz yapmiyoruz allah gonderiyo biz sadece vesile oluyoruz :)

evli değilim ama etraftan gördüğüm kim bu işi akışına bırakıyor,sallamıyor ya da istemiyorsa o hamile kalıyor.
çok ilginç bir durum

Kimmm ben miii ??? Yoook bee ne çocugu bu yaşta çocukla mi ugrasirim ben. Iy kusmuk aglicak gece falan yoook ben istemiyorum almayim kalsin

Bidahaki konum eşimle hafta 1 ilişki yaşiyoruz. Cocugumuz olmuyor normalmi olacak bak yaziyorum :))))))

Benim eşim daha aşılamanın ne demek olduğunu bilmiyor Tüp bebek deyince tüyleri diken diken oluyor. Neymiş efendim, ya spermler, embriyolar karışırsa, başkasının çocuğunu doğurursaymışım..Ahhh çektiğim yetmiyor bir de cehalet belasıyla uğraşıyorum

Bende de pcos var . Genç kizligimdan beri dr.a giderdim. Hatta bir kere dr bana senin çocuğun olmaz dedi nası ağladım hastane koridorlarinda. Evlenmeden esime dedimki bende böyle bir rahatsızlık var belki çocuğumuz olmaz yada zor olur istersen evlenmeyelim dedim. O da bana ben seni seviyorum varım her herşeye dedi. Şu anda 3 yıllık evliyim ve 10 aylik bir oğlum var. Hiç beklenmedik bir zamanda sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Kafaya takmadim çünkü rahat bıraktım. Sende kafana takma en basit örneği benim işte rahat ol.

Bende oyle yapicam bu defa kararliyim ah bi regl olabilsemmmm
Regl dongün çocuk düşündük ten sonra bozulduysa buda rahim in hazırlanıyor demektir. Benimde öyle olmuştu sorduğum kişiler böyle söyledi. Yine başka bir arkadaşımın da aynı şekilde önce günleri sapmaya uzmaya başladı.

Aynen öyle acelesi yok madem testlerin normal Rabbimin bildiği bir zaman elbet vardır. Hiç gün falan sayma. Yanlışlıkla hamile kalan bayanları düşün. Ben gün sayan takvim tutan herkes in bundan vazgecince çocuk sahibi olduğunu duyuyorum hep. Gezin tozun eğlenin. Eşin le çocuk için ihtiyaç modunda birlikte olmayın. Bu stres çocuk sonrası cinselliginizi de etkiler sonra.

Allah en doğru zamanda yollayacaktir bunu düşün. Ille de bişey yapacaksan şunu tavsiye ederim. Saraçoğlu demişti. Soğan kürü uygula. 1 soğanı 4 e bol 2 bardak suda hasla.adetinin 2.gunu içmeye başla 15 gün boyunca her gün iç bırak bu şekilde bir kur uygulayabilirsin. Yinede yanlış olmasın. Ibrahim sarac oğlunun sitesine gir soğan kuru diye arat.bu kur yumurtlamayi altiflestiriyormus. Bir dene ama sartlama. Dedigim gibi kafan rahat olirsa her şey kendiliğinden gelecektir dua et bol bol

çok sağol canım..inşallah sıra bizdedir isteyen herkestedir...fsh değerim 6.68 çıktı çok mutluyum..klomen verdi doktor bakalım..inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder banada..

Şahsen ondan bende korkuyorum bide dogumda bebekler karısırsa... ha bide esim sperm vermisti tahlil icin. Aklim orda kaldi ya senin spermlerini alir fazlasini sperm bankasina satar ordan bir kadin alir aman allahim cocugunu dogurur diye aglamaya basladim. Gercekteb olabilirmi boyle birsey ????

O kadar çok teşekkur ederim ki bazen hormonlarin etkisiyle kendimi yipratabiliyorum hemde çok fazla. Cok stres yapmis olmaliyim ki duzenli reglimi geciktirdim :) bidaha beynimin hormonlarimi bozmasina izin vermeyecegim

Bende sabittir 10 unda olduysam 6 sinda olurum 6 sinda olursam 2 sinde olurum.
Gecen ay 6 gun erken oldum suan adetim 2 gun gecmis durumda acaba o açigi mi kapatiyoruz anlamadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…